seni de öperik ki güneşimm
..
okuyorum sizi çok yazamıyorum, hele bugün başım çatliycak ve regl de oldum 5 te çıkıp kocamın yanına gitcem
selam kızlar bende geldım topic ınıze cok kokoş olmaya fırst bulamasmda cocuktn dolyı onemli gunlerde dıkkt edyrm hıhıhıh:)
bulcam laa mesai ye 2 saat var ben yokums ayın ALyayı bulmayı gidiom bide güneş garusunu zaman yeterse....
Güneş seni buldummm bak bunu demişsin
bence tanışmışız diğer topikteeee buldummmmmmmmmmmm
..
okuyorum sizi çok yazamıyorum, hele bugün başım çatliycak ve regl de oldum 5 te çıkıp kocamın yanına gitcem
..
Okuyorum sizi çok yazamıyorum, hele bugün başım çatliycak ve regl de oldum 5 te çıkıp kocamın yanına gitcem
ben burda daha once tanısıklıga dair bırsey bulamadım
hoşbulduk cnm
15 aylık bir oglum var ee zor oluyor işte onunlada aynı zamanda calısyrm bırde.
ama artık bakım sart azla saldım dogumdn sonra kendımı.
ya aynı renk gıyınmek bnmde hoşuma gıdyr renk tuttryrm bazn ama asıl işstedgm aynı tişortlerdn falan bulup almak ama hıc öle bişeye denk gelmedım bulanlr nasıl buluyoryaaaa belkı soruma burdn cvp alabılrmmm...
bakın güneş bunu yazmış ala ala burda tanışmışızzzz:44::44::44::44:
senide öperim annemneden öpüştünüz laaaaa şimdi aaaaaaaaa
amin tatlım inşallah darısı size olsunayy ne güzel darısı başıma bebek kısmetiyle gelir allah yardımcın olsun ....
işte kira vermek istemiyom çünkü ev bitti biticekev bugün yarın kesinleşsin söle cnm ev sahibine 10 günlük den sonra taşıncaz ona göre veririz parayı de...
Allahödemekolaylığı versın cnm cok sevıdnım cokk
..
Güneş seni buldummm bak bunu demişsin
bence tanışmışız diğer topikteeee buldummmmmmmmmmmm
Geldi kahkaha makinasııııııııııı
YUKARIYI OKUUUU VARR GÜNEŞİMİ
nan varya sen nesin
Allasen söle nasıl buldun
aklındamıydı sayfa nosuu
senide öperim annem
amin tatlım inşallah darısı size olsun
işte kira vermek istemiyom çünkü ev bitti biticek
sağol canım benim darısı başına olsun inşallahhh
bişi dicem bi yorgun savaşçı vardı oda koket gibi hep alıntılarla geriden gelir geçmişte yaşardı
noldu ona?evlendimi[/B]
hoşbuldum burcummmnekcim hoş gedın bebeğim
bana paris deme koketim, zaten boşayacak beni kocam bu durumdan dolayı, haftada 1 bile gimiyorum pariseparise git baş ağrısına birebir anam reglidin dimi ondan ağrıyodur at bi majezik nek... kocen izinlimi
bebeyimmmnekkkkkkkkkkkk
Tatlım arada burayada gel ammaaa
bide bi salata tarifi vermissin sizin kızlara banada ver
orda paylaş mamaları bize yok hıhhhhçok kötüsün amaaaaaaaaaa
heee nek lerle aynı topikteydim 2010 evlenenler topiği ....Nek harbi kızdır eğrisi yamuğu olmaz lafınıda esirgemez onu çok sverim ordan...
biri hoşuma gitmeyen laflar etti kendine topik açıp mileti orda topladı sonra soğudum bende o topikten ama arada nek zuzu elif alisha felan görüştüklerim var ....
sevmediğim kız bıraktı o topiği ismini hatta üyelik iptal etti...yine kendi arkdaşlarıydı ama anlaşamadı çok ben bilirim yönetirim havasındaydı getti kimsenin umrunda bile olmadı kızlar yine aynı güzellikte devam ediyolar samimiyetleri gerçek çünkü...
ama bu olay olduktan sonra ben girmedim 4-5 ay hiç uğramadım topiğe şimdi arada slm eriyom bide çocuğu ölen arkdaş için girdim arada öyle özlüyo insan ama hiçbişi eskisi gibi deil olmuyo...
ilk sayfaya geri donup geliyordur bırakın tozlu sayfalarda kaybolsun
hoşbuldum burcummm
Bana paris deme koketim, zaten boşayacak beni kocam bu durumdan dolayı, haftada 1 bile gimiyorum pariseçok vahim çok, sürekli yorgunum sürekli uyumak istiyorumm
bebeyimmm
Taam du sana da tarif ediyorum
1 su bardağı nohutu ıslatıyosunn..
2 tane kalçalı tavuk butu ile birlikte kısık ateşte haşlıyosun biraz yağ ve tuz ile (birlikte haşlanmalılar çinkim nohutlaratavuğun tadı geçmeli).
Sonra 2 yufkayı boş olarak sigara böreği şeklinde sarıp kızartıyosun.
Kızaran börekelri 1 parmak kalınlığında halka halka dilimliyosun.
Tavuklar didikleniyo, nohut ile birlikte servis tabağına alınıyo üzerine sarımsaklı yoğurt ekleniyo.. En son da yufkalar.
Tuz unutmuyoruz tabisi. Yufkalar çıtır olmalı ama, aynı gün yapılmalı kalırsa yumuşuyolar güzel olmuyolar.
Sonra da nane, pulbiber ve kızgın yağ ile süslüyosun.
Seviyorum ben bu salatayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?