Kokoşş Hatunlar Kulübü

alya niye anlamayım sizi. eskiden annanemin zamanında korunma yöntemi mi vardı?
annemle kardeşleri arasında fazla yaş farkı yoktur. hadi 5 çocuk yapalım diye gitmemişler parise.
dedem çok genç ölmüş, hatta öldüğünde ananem hamileymiş ve haberi yokmuş.
annem 5-6 yaşındaymış.
ah be ben ne şansızım iki dedemi de hiç tanımadım ben!

harbi miroşş bişiy sorcemm kızz hiç iş yapmıyon mu toparlama haricinde anammm rahatlığa bakkkk
kadın temiz yapıyomuuu
benim içim rahat etmiyo yaaaa

hiç iş yapıyomu mu kadın bir temziliyo evi 2 hafta misss kedi olmasa benim ev kirlenmez cicim...Benden güzel temizliyo koca evi balkon cam bırakmıyo yıkamadık ...

kocam evde durmuyo bende akşam bazen çok erken gitmioz bazen yemek yapyom ...

laaa evi sil süpür yapamıom artık nasıl yapım heryanım ağrıyo artık...önceden silip süpüryodum...

çamaşır ütü ediom bide wc her hafta temizlerim aman o konuda titizim kedimide yıkıyorum arada oda temiz eime girsen asla hayvan kokusu yok mis gibi oda parfümleri her yer cirlop dağılmasın ide topluom heppp kadın gibi...4. kat die tozlanmıyor 15 günde bir kadın gelio artık önceden ayda birken onun yaptıklarını yapyodum cmtesileri...

takılıyoz kuşum yaaaaa

ay bu nedendir bilmiyorum ama bizde de oluyo, eşim bi cıvıtıyo misafir varkene k.validemler felan geldiğinde ama ben tabisi diyorum
sen tabuları yıkmışsın güneşim, bravoo

daha atraksiyon oluyor beee duyurmadan parise gitmeye kalkışmak kaçamak gibi fantezi bu fanteziiii

valla iyi yapan kadın buldun mu yaptırcan.
iyi yapıyorsun. sen titizsin belli.
kedini bile kırptırıyorsun.
şu kedoşun resmini çekte koy yaw pek tadlu.
kıs benim 5 kat ama hep tozlanıyor delircem.

Son düzenleme:
ben belki taktırmam esma benim koca ikinciyi 1 sene sonra yapalım dio kontrol hap ederim belki bir süre yasmin le idare ederim

kızım sen mannakmısın...

yazık değilmi bbene..

bunun sevgisini paylaştıracaksın..

hele 1. büyüt.. yeterince sevgini ver sonram 2.

durrr heleeeeeeee...

hemen üst üste olunca.. sevgi eksilior .. biriyle daha az ilgileniorsun

valla iyi yapan kadın buldun mu yaptırcan.
iyi yapıyorsun. sen titizsin belli.
kedini bile kırptırıyorsun.
şu kedoşun resmini çekte koy yaw pek tadlu.
kıs benim 5 kat ama hep tozlanıyor delircem.

cnm benim kediciğim pek çikin oldu kırğılınca ÇİTA gibi oluyor bi kası kalıo kırpılmadık bana eziyet edio onu kıırptırdım die parmağımı salladım bak bidaha görmiim böle yaptını die kızdım bi arkdamı göndüm vazoyu itttridi düşsün die kırdı vazomu bide bana inat yapıo nededem dinlemio artık...

benim ev gerçekten kirlenmiyor kedim olmasa eim miss gibi kalır oyuncakları şangur şungur sağa sola atıyo bana hep gıcıklık kırpılınca bunalıma giriyo...

halıları bile sildryom kadına her gelmeye zaten o silmese ben silerim benim evde tek kokan şee kedinin maması yedikten sonra ancak oraları yıkıom üşenemzsem yoksa kapısını kapayom ona ayrı WC var orda herşeyi duryo...

koket 1 sene sonra bebek mi?
anne sağlığı ve bebek açısından iki hamlelik arası 3 sene olması gerekiyormuş.
hamilelik ve doğum kadınların vücudunu baya değiştiriyor.
toparlanması ancak oluyor.

birlikte byüsünler sonra rahat ederimmmm iyi olur dedimmm

bua rada mesai bitio kızlarrr

koket 1 sene sonra bebek mi?
anne sağlığı ve bebek açısından iki hamlelik arası 3 sene olması gerekiyormuş.
hamilelik ve doğum kadınların vücudunu baya değiştiriyor.
toparlanması ancak oluyor.

2 sene en fazla beklerim sonra diğeri doğana 1 sene geçmiş olur zatii al sana 3 sene yazık değilmi banada...ben bebeklerle çabuk yaşlanırsam kocam nolcak laaa

kızlar ben yarın sabah izin aldım tetanoz aşımı yaptırcam ayrıca randevum var doktora orada gitcem işlerim halledip 1 buçukta gelcem öğleden sonra görüşürz hade paka paka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…