gurur yapma sölee az yırtıcı olannemi çağırıcaktımda burda kendini müdür sanan o.ç ben gidicem dedim doktora rahatsızım nie neyin varki dedi sanki sabah beri görmüyo yok bişeyim dedim sustum.
Az önce git sen dedi yok iyiyim dedim.burdayım şuanda.
çaycı şeyinin keyfine gelmez bana gelince böyle olur
ianamıyoduznuzz hem esmoş halınden memnun beğenmiş bu yazımı
bayan patronda dio ağlıyonmu zırlıyonmu noldu neyin var dedim grip oldum.pek öyle gibide durmuyo canın sıkkın gibi.kocanmı dövdü naptın dio.izin alda git sen burda böyle düşünen insanlarla..
bayan patronda dio ağlıyonmu zırlıyonmu noldu neyin var dedim grip oldum.pek öyle gibide durmuyo canın sıkkın gibi.kocanmı dövdü naptın dio.izin alda git sen burda böyle düşünen insanlarla..
sizden garu olmaz bir tatlı tarifi bile bilmiyorsunuz!
dur ben burda sana tüllerin fiyatına bakem.. bugun çıkışta bebem... yada yarın..
sen zaten boy standrt 2.75 oluyor.
şöyle mefruşatları bir gez toz.. bak bakem..
metreyle bilm olçersin enini kız...
alma o puştodan... uyandığını anladı zahar... :44::44::44::44:
ben hiç bişi demiyorum varya allahım büyük..
Akşam giderim evime dinlenirim insan değiller çünkü.
bencede senın coluğun cocugun varr sana kadar eleman mı yok orda
yaa öle ama işte anlmzlr butunluk saglancakyaaa
ama herseyden once kocam cok sıcak bakmaz bu durumaaa
brck gecmıs olsun cnmmm kendıne dıkkat et zor olacak senın için
burcu len yoksa
koket esma sayesınden kazık yemıycen galıbaa
laa dedim demi keşke herşey yolunda demeydım yemek saati geldi bizimkini aradım sinirli şimdi gelcekmiş noldu acebe yaaagelince ne karın ağrısı varmış öğrencem umarım tartışmayız haa...
ne oldu diom gelince konuşuruz kardeşime bişiyemi kısın dion sana gelince koşuruz dşyorum hade kapaa dio offf yaa valla bıktım haaa
Hamile kadını üzmek günahhey Allahım yaaaa
BRCK geçmiş olsun canım. hamile hamile zor olur.
GÜNEŞ kv. çocuğu engelliyor seni seviyor sana koşuyor diye. çok kıskanç kadın.
HEVUK öyle her dakka bişey silkeliyorsa çekilmez.
KOKET demek pasaklı meloş beni anlatıyor.
BÖCÜK garusu bana pasaklı diye diye millet beni pasaklı belledi.
laa dedim demi keşke herşey yolunda demeydım yemek saati geldi bizimkini aradım sinirli şimdi gelcekmiş noldu acebe yaaagelince ne karın ağrısı varmış öğrencem umarım tartışmayız haa...
Ne oldu diom gelince konuşuruz kardeşime bişiyemi kısın dion sana gelince koşuruz dşyorum hade kapaa dio offf yaa valla bıktım haaa
kız koket ne hemen kardeşimemi kızdın diyorsun.. kızgınsa kızgın...
niye kardeşini katıyorsun.. taviz verme şekerim
ne oldu diom gelince konuşuruz kardeşime bişiyemi kısın dion sana gelince koşuruz dşyorum hade kapaa dio offf yaa valla bıktım haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?