kız isme bak ahaha çok güldümmmm nedenseGaru kocası için yapmış adı öle kalmışş
kız ben mantık yürüttüm doğru ama ahahahahaalya sende yanlış anlamışsın bacıcım
yaparsın yaparsınn telf sor pakemmayy cocuklar ölede ben bişi çakamadım yaa
zaten teknolojı özürluydum esma sayesınde kafayı yedımmm
ln seni görmemek mümkünmüü..
Kıvırtıp duruyon... Uyuz oldum avatarına...
Ben yoruldum laaaaaaaaaaaaaaaaaa
ln seni görmemek mümkünmüü..
Kıvırtıp duruyon... Uyuz oldum avatarına...
Ben yoruldum laaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay ben sızınnn......
len o zaman bende bedava msjlaşırım bedava msjlarım var olmaz mı o
uğrştrman benı bee
Günaydınlarrrrrrrrrrr güzellerrrrrrrrrr:103:
esmaaaaaaaaa
güneş sana yazmadımm parise gettinmi hakket kumruuuuuuuu
püüü ressıller
bende parısteyımmm laa senınle aynı uçakmış
anladım cnm çok sağol
lan bibim yok mannak karı..
beleş masj..
viber kur hade... viber yaz oraya
he yaptım ammaaaa benım fırın altı pişirmiyo 1 saatte ancak pişti oda halıyle kuru oldu bacımmm
meloşun avatarını gören dıycek ne enercık karuu ama bılmezlerkı yanından bıle gecmıyy
sendemı erkencıydın bocukkk
ayhhhhhhh canım çekti bayılırım ama kocem yemediğinden pattes hariç kızartma yapamıyom yaaaaaa burcu harbi canım çektiikarısık kızartma yaptım bacımm patets kabak patlıcan dometes sos pide poğaca vardı onu yaptım çamasırları yıkadımmm
eee kızartma sonrasıı mutfağı kompileeee sılerım mecburennn sonra çamasırları astımmmmm halıyle dızı kaçtı bıraz
işe kadar dediğin kaç saatkialya bende kocame yapcam sabahları için..
Ama bzluğa atasm mikroda ısıtsam.. Işe kadr sertleişr bana bir akıl ver bacıcğım
buzluktan çıakrınca nasıl bir yontem izleyem..
meloşun avatarını gören dıycek ne enercık karuu ama bılmezlerkı yanından bıle gecmıyy
evt cnm
ya dızı olunca ben bi iş edemım o gün yaazaamnda su gıbı maşallah akıp gııdy
ayhhhhhhh canım çekti bayılırım ama kocem yemediğinden pattes hariç kızartma yapamıyom yaaaaaa burcu harbi canım çektii
ellerine sağlık hee kızartma olunca hem mutfak hemde kendin batarsın kokudan yıkansaydın kızzzzzzz
işe kadar dediğin kaç saatki
Koptum delüüüüüüü
günaydın kokoşlarrrrrrrrrrrrrrr
biz iki gündür ultrasonlara girioz çıkıoz bebişin kesesini gördük ama bi de ona ek olarak baya büyükçe bi kist gördü doktor. kötü huylu diil, ama şuan yapılcak bişi de yok. beeeelki patlama falan rski varmış o zaman çok sancı yaparmış zaten hemen almak gerekirmiş. yoksa doğumdan sonra alırız dedi:26:
evt cnm
ya dızı olunca ben bi iş edemım o gün yaazaamnda su gıbı maşallah akıp gııdy
ben işte ettim la..
aferim bana.. ama çamaşırım kaldı seremedim hava yağmurlu..
parisede gittim..
dün çalışkandım la bennn
günaydın kokoşlarrrrrrrrrrrrrrr
biz iki gündür ultrasonlara girioz çıkıoz bebişin kesesini gördük ama bi de ona ek olarak baya büyükçe bi kist gördü doktor. kötü huylu diil, ama şuan yapılcak bişi de yok. beeeelki patlama falan rski varmış o zaman çok sancı yaparmış zaten hemen almak gerekirmiş. yoksa doğumdan sonra alırız dedi:26:
NAN AKŞAMLARI NİYE SORMUYON PEKÜÜÜÜÜtmm denıycemmmm bakalımmmm
alya E5 telım sorsana kocene
benımkocemiş adamı cok yoğunn açamıo telını
HOŞGELDİN TATLIM KESEYİ GÖRDÜNÜZ DEMEK HADİ GÖZÜNAYDINgünaydın kokoşlarrrrrrrrrrrrrrr
eferım sana bacımmm
len bak vıper mı ne zıkım o yok bend ebeeaman ındırmıom bee ındırmıomm o benı ındırsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?