Kokoşş Hatunlar Kulübü

bakaıyım böcükcüm
Toplam 18 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 15 ziyaretçi)

Brck, uğur böcüğü+, BURCUHAYAL+
çüşşş

nekk bunu bıara bende sormstm gg de cok begenmstm alcktm ama almdm nıye almdm htrlmyrm cok guzl bence hihihih al bunu al benede al

nekk bunu bıara bende sormstm gg de cok begenmstm alcktm ama almdm nıye almdm htrlmyrm cok guzl bence hihihih al bunu al benede al
kuzumm, ben bunun alt kısmısını pek beğenmedim başka bi hırka beğendim ahanda bu
bi yarışmadan kazandım ben hediye olarak kadın da o kırmızı hırkayı gönderecekmiş bugün, elinde o varmış.. size danışim dedim,
elbiseylen değişmeye kalkabilirim, ama elbiseler süper mini eşim giymeme izin vermiycek barim işime yarasın buna "he" diyim dimmi.. :26:

ee sımdıde bırtek ben var gozuyorum 17 zıyaretcıyle bırlıktee neyse bukdr mısafırın ustesınden gelebulurrumm ne ıkram etsemkı acep:)

hee buda cok guzlmısss nerden kazan dın beee hehehe:)):
neyse gulegul gıyy cnmm gıyebılcgn bişi olsun mınılerı gıyemezseenn

hee buda cok guzlmısss nerden kazan dın beee hehehe:)):
neyse gulegul gıyy cnmm gıyebılcgn bişi olsun mınılerı gıyemezseenn
kuzum kampanyalar, çekilişler başlığı var ya ordan duyurmuşlardı galiba..
faace yarışmasıydı.. evet bu krem rengine aşık oldum, diğerinin totosu büzgülü gibi ama kadın yok öyle değil, düz gelince görüceksin diyo.. bugün yolliycakmış bakalım :44:

hehe al al guzl odaaaa ben begendım

hade gunesım gorem senı hamart karuuuu

zuhahah vazgectummmm sız geldınz gorevı sıze teslıme dıyrm bır burun spreyı almaya gıdyrm ordnda ıns oglumug orup gelrım hehehe

Son düzenleme:
kızlar varya biz aştık eşimle artık
evde çay bitti bimden aldığım sallama çaylar vardı bazen ondan yapıyodum sabahları eşime...
şimdi akşamları onu demliğe koyup demliyorum
la kayınpederrr ahh ahh
haftasonu alırım artık napim eşim çok çay seviyo dayanmıyorda..

Son düzenleme:
oğlum acıktı tepiklio hopluo yerim onu abuuuu çocumaaaaa (kaynanamın eşimi seviş şekli )

kaçtım ben

Senin kaynanan kütahyalı benim ki ısparta..Yeminle aynı böyle seviyor çoçuklarını (hepsi eşşek kadar) abuuu kuzuma, abuuu çocumaaa....

Brck çok tatlusun maşallah gördüm fotolarını...İpli pikini felan...
Hımmmm Bir Burcu birde Alya yıda görürsem üyeliğimi iptal ettirip kk dan çıkacağım...

provadan geldim kızlar..

elbisim bitmiş... sinir oldum..

güzel dikmişler ama..

boyu kısa olmuş.. ben kısa olmasın die özel diktirdim zaten..

neyse altta pay var acıcaklarmış..

pofff........ herşey dert

ne bilem yaaa ..inşş güzel olurrr

kocen kıskançtı senın ıstemez demı
sende ıstemzsın gıbı
ınş olur cnm yaa
nasıl bı elbıse:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…