- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
nekkim saol cnm koketim sende sağolasınn
resimler çokta yeni değil 1-2 senelik falan resimler..yenileri yok henüz:)
böcük gibi aynı resimleri koyup duruyom hihi
cibil cibilsın lenn
yokdu bakalım arkim belediyeye gitcekmiş, ay çöreği al dedim bulursa alıcak bulamazsa pizza felan söylerim artık napimm :26:
Meloşş, sizin menü güzelmiş canım, afiyet olsun :)
hiç olmadı börek ve çayı yerdim yani..
kızlar şu hırka nasıl sizce?
Eki Görüntüle 388740
he kız koket koyduydu ya dedim ondan neyim eksik
fazlam var
kuzumm, ben bunun alt kısmısını pek beğenmedim başka bi hırka beğendim ahanda bunekk bunu bıara bende sormstm gg de cok begenmstm alcktm ama almdm nıye almdm htrlmyrm cok guzl bence hihihih al bunu al benede al
kuzumm, ben bunun alt kısmısını pek beğenmedim başka bi hırka beğendim ahanda bu
Eki Görüntüle 388751 bi yarışmadan kazandım ben hediye olarak kadın da o kırmızı hırkayı gönderecekmiş bugün, elinde o varmış.. size danışim dedim,
elbiseylen değişmeye kalkabilirim, ama elbiseler süper mini eşim giymeme izin vermiycek barim işime yarasın buna "he" diyim dimmi.. :26:
kuzum kampanyalar, çekilişler başlığı var ya ordan duyurmuşlardı galiba..hee buda cok guzlmısss nerden kazan dın beee hehehe:)):
neyse gulegul gıyy cnmm gıyebılcgn bişi olsun mınılerı gıyemezseenn
ee sımdıde bırtek ben var gozuyorum 17 zıyaretcıyle bırlıktee neyse bukdr mısafırın ustesınden gelebulurrumm ne ıkram etsemkı acep:)
kuzum kampanyalar, çekilişler başlığı var ya ordan duyurmuşlardı galiba..
faace yarışmasıydı.. evet bu krem rengine aşık oldum, diğerinin totosu büzgülü gibi ama kadın yok öyle değil, düz gelince görüceksin diyo.. bugün yolliycakmış bakalım :44:
hade gunesım gorem senı hamart karuuuu
oğlum acıktı tepiklio hopluo yerim onu abuuuu çocumaaaaa (kaynanamın eşimi seviş şekli)
kaçtım ben
kızlar varya biz aştık eşimle artık
evde çay bitti bimden aldığım sallama çaylar vardı bazen ondan yapıyodum sabahları eşime...
şimdi akşamları onu demliğe koyup demliyorum
la kayınpederrr ahh ahh
haftasonu alırım artık napim eşim çok çay seviyo dayanmıyorda..
provadan geldim kızlar..
elbisim bitmiş... sinir oldum..
güzel dikmişler ama..
boyu kısa olmuş.. ben kısa olmasın die özel diktirdim zaten..
neyse altta pay var acıcaklarmış..
pofff........ herşey dert
ne bilem yaaa ..inşş güzel olurrr
brck maşallah sana canım.
göbişini de sevsinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?