Kokoşş Hatunlar Kulübü

brck sımdı altı bazalı sık koltuk takımlarıda var ne cok cekyat gıbı nede cok abartılı koltuk gıbı onlardn arastrsanaaa

kıbar bı koltuk olabılır altı bazalı altı yuksek sılınebılır ve kumaşı yıkanabılır kılıfları olan

Kızlar geldim ben, herkese iyidilekleri için teşekkürler.. aman şu bilinçaltımdan nefret ediyorum sabaha kadar saçma sapan şeylerle uğraşıyom kafam karışıyor endişeleniyorum boş yere...Çok şükür minik kızım çok iyi 1875 gr 42 cm dönmüşde başı aşağıda her şey yolunda yanaklarıda tombikk...
Koketacım evet eşim de geliyor randevulara...
Görüşürüz şimdi uyuyacağım eve geldim...

ben kaçtmmm zaten sonu kötü ddım kaçımmmonlarda kactı galıba esma burcuuuuuuuuuu

ii etmişsin bacum uyma sen onlara
Sidney Kanepe - Bellona Mobilya

şuda pekkk güzelmiş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

evet sırınmıs gercktn begendımm bende eger ev alırda tasınrsak ınsallah salon koltuk takımlarıma ortu dıktrcem yada kaplamasını komple degstrttcm hıc kullanılmadı ama cok sıkldm cok kalsık herkeste var ben bole cıceklı bocklı renklı seler ıstyrm

Son düzenleme:
brckkkk benim salon takımımdaki 3 lüde açılır koca yatak oluyo
bulursun şimdi pek yaygınnn bölee

brckkkk benim salon takımımdaki 3 lüde açılır koca yatak oluyo
bulursun şimdi pek yaygınnn bölee

aşkom açılması sorun değil ben hem açılsın hem altına eşya koyam istiyorum
bacıcıklarım eğer sıkılmassanız benim şu sorunu çözelim be bi araa bulalım güzel bi takımmm yaptırayımm..
bide ben gri istiyorum.kırmızı 3 senedir kullandım..koltukları gri yapıcam tv sehpamı beyaz yapıcam.

Son düzenleme:

cnm valla çok şık takımlar var..

evim evim güzel evim bölümünede bakkk

birde bacumm...

bellonanın kanapeleri diğer kanepelere nazaran enli oluyor..

sakın evim büyük die aldanma..

mutlaka ölççç

kocaman görünen eve bellonın koltuklarını getiriorsun..

bakıyorsunki..

yer yok.. odada.... sana tavsiye mutlaka ölç cnm odanı.. kanepenin enini..

bnm koltuklarım bellona ordan biliourm :26::26::26:

cnm valla çok şık takımlar var..

evim evim güzel evim bölümünede bakkk
onlarında geneli oturma odası köşe koltuk salon koltuklarıda açılmayan tarzdan..
yok tatlım zaten kayınpederim yapacak ben ölçü veririm ölçülü yapar.

Son düzenleme:
Bence bellona istikbale bağlı kalma
tepeye ikeaya falan bakkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…