Kokoşş Hatunlar Kulübü

bişi dicem bende ağdaya gitsemi yaa kızlar çok yok ama daha ne bilem yarın alttan muayene edermi doktor ben bu ay bitsin diodum çok çıkmadı ??

lennnn sendede garu olmasss
o kedıyı yolla
evını ak pak et doğuma yakın haydı yardım eden olsun ama doğumdan sonra duymım temızlıkcı cağırdığını
paraya yazık bee

annem bi süre burda olcak çağırmam artık....

kedi gitcek cnm arıcam kadını kendim götürcem kararlıyım bakamıom....:26::26:

ne işi laa yarın bakarım işlere haftaya kadın gelcek yapcak yine bi yapıyor ev miss gibi 1 ay valla ama ben yarın bi süpürge tutarım ayıp olmassaaa

ohh senden ıyısı yok kızzz koketttt:):) hazır temızlıge konuyorsn her ayyy :):)

laa güneş sendemi başladınnnn

ee benım neyım eksik

(bir parisim)

yani yazdımı silip az bişi başka yazsammm düzenlesem yine yasakmı?
yok yarın be götürem diomda yarın randevu var bilemedimmm akşam arıcamm karar verdim...

ohh senden ıyısı yok kızzz koketttt:):) hazır temızlıge konuyorsn her ayyy :):)

ee benım neyım eksik

(bir parisim)

hee öyle ama bu cicim ayları ilerde kendim etcem hemde çocuk olcak bakalım....kız pahalı olsa çağırmam 60 TL alıyo kadın bende ayıryom ona 60 ..

koket kadın geliyo temizlio tamam annadımda sen 1 ay iş etmiyonmu?
1 ay evim temiz dion
1 ayda hiç mi toz pislik olmaz...
tozu geçtim yerler saç kıl yumağı olur be

Ne yemek ediceniz kızlar

benim cnm bişi istemiyo yaa...

yeşilliğim vardı çürümeden salata yapım domatesim vardı çürümek üzere onlada domatesli makarna yapim

çorbaya gerenk varmı ne etsem ne çorbası etsem:26:

annem bi süre burda olcak çağırmam artık....

kedi gitcek cnm arıcam kadını kendim götürcem kararlıyım bakamıom....:26::26:

aa kedicik gidio mu cnmm?kime vereceksin tanıdık mı?

brck koltuk bakıosun heralde kanepeleri ben de tavsiye ederim.açılan ve altı bazalı olanlar inanılmaz kullanışlı.oturma odamda var benim, kışın hep orda yattık klima var die.çarşafı bilmemneyi de hemen altına atıveriyorum toplarken kolay oluyor.

koket kadın geliyo temizlio tamam annadımda sen 1 ay iş etmiyonmu?
1 ay evim temiz dion
1 ayda hiç mi toz pislik olmaz...
tozu geçtim yerler saç kıl yumağı olur be

ayy bir ay yazmışım nankör ben 15 günde bir geliyo kadın....önceden ayda 1 di 5. aydan sonra zorlanmaya başladım

ben hafta sonları spürge yapyom banyo temizliom..mutfağı hafta içi hergün diyebilirim yemen yapınca kirleniyo diğer odalrı kapatom salonda otuyoz koca salonu dağıtmıo ama yatak odasını dağıtır ben toplarım çamaşır ütü işte bu iş yapmamış halim ...

yaa bakamıom alişşş artık temizlenmesi zor gelio die kırptırdım tüysüz şuan ama kutusu felan zor oluyor artık isteyen biri var görüşcem telle bugün...

yani yazdımı silip az bişi başka yazsammm düzenlesem yine yasakmı?
yok yarın be götürem diomda yarın randevu var bilemedimmm akşam arıcamm karar verdim...
bilmiyorum onu kuzum, ama yasak sanırım. spidiye sormak lazım diğer topikte bunları iyice :)

valla şartlar böyle oldu eczacı olmak isterken bi yıl daha kendimi sıkmak istemediğimden matematik öğretmenliğine gittim ama çok memnunum bide memleketime atandım :)
bu arada bi yemek yapmaya gittim geldim sayfa uçmuş

evet cnm ama eşim saolsun istiyoki koltuğa uzandığında yumuşacık olsun totosu :)
çekyat sert oluyomuş yıkanmıyomuş makinaya atıp

o zaman senden garu olurmuşşş kıs
ben bile herhün mutfağımı silmiyorum
kızlar koketten garu olur olur

yaa bakamıom alişşş artık temizlenmesi zor gelio die kırptırdım tüysüz şuan ama kutusu felan zor oluyor artık isteyen biri var görüşcem telle bugün...
ah kuzum yaaa ( ama haklısın ya kolay değil onunla uğraşmak da. geri alıcak mısın ilerde yoksa tamamen mi alıo?
evet cnm ama eşim saolsun istiyoki koltuğa uzandığında yumuşacık olsun totosu :)
çekyat sert oluyomuş yıkanmıyomuş makinaya atıp

araştırın derim çok güzel yyumuşak kanepeler de var çok da modern. fuşya mesela benimki, süet.kollarının da yarısı açık krem deri. öyle sert falan da diil yani, sen ikna et onu kullanışlı bişey alın almışken. hem de şık olsun tabi

bu arada dün yemekhanede pirinç çorbası vardı bizim bildiğin şehriye orbasını pirinçle yapmışlar maydonoz fln vardı lezzetli olmuş ben beğendim aklıma yapıcam bi ara.sen de eğer çorba istersen deneyebilirsin hem de kolay

bak orda dur işteeee ben mutfak ve banyoya özen gösteririm ....banyomu biri kullanırsa o gider ben hemen hepsini yıkarım mesela kardeşim geldiğinde o çıkyodu ben komple wc banyo yıkarım bu bende değişmez...pimpirikliyim azcık koku alıyım hemen yıkarım hemde kediyide yıkarım o arada ...

mutfağı yemekten sonra silerim sanki yeme kokusu sinmiş gibi hissediyorum sağa sola hele kızartmadan sonra dolapların dışları buzdolabım mis gibir hele bi koksun bişe hayatta yiyemem...çöp kutusunuda hep yıkarım kokusu beni rahatsız eder...

mutafağım ve banyom ak paktır her daimmm.... bornozları her hafta yıkarım yıkamaktan eskidi....kaynana dio nolmuş bunların rengine tiksinti geliooo...

valla kedi olunca insan herşeyi temiz olsun ister kediyi mutafağa hayatta sokmam...
ama bebeşin odasınada girsin istemiom ondan vericemmm çünkü ora kaçıo merak ediyo..

komple gidecek ağlaya zırlaya vericem artık.... şuan kucama çktıııı bilirrr gibi...

mrb noldu iş tekliffi baktınmı???

yok koketam..eşime konuyu detaylı anlatacaktım ama yine gerildi aramız..daha sonra zaten orda iş bulmamın hiçbirşeyi değiştiremeyeceğini falan söyledi...iyice uçmuş amca ben ona yetişemem artık..hayatta başarılar diliyorum ve

artık önümü görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…