- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
laa yaza yaza bunumu yazdınnn
lennnn sendede garu olmasss
o kedıyı yolla
evını ak pak et doğuma yakın haydı yardım eden olsun ama doğumdan sonra duymım temızlıkcı cağırdığını
paraya yazık bee
ne işi laa yarın bakarım işlere haftaya kadın gelcek yapcak yine bi yapıyor ev miss gibi 1 ay valla ama ben yarın bi süpürge tutarım ayıp olmassaaa
laa güneş sendemi başladınnnn
kokiş nasıl başka bişi yazarsak o da mı yasak :26: yazdığını silmek yasak sadece..
ay kazen gelsin beni editör yapsın yaaagörev icra ediyom resmen burdaa
naptn sen kedi işini? görüştün mü vereceğin kişiyle?
ohh senden ıyısı yok kızzz koketttt:):) hazır temızlıge konuyorsn her ayyy :):)
ee benım neyım eksik
(bir parisim)
annem bi süre burda olcak çağırmam artık....
kedi gitcek cnm arıcam kadını kendim götürcem kararlıyım bakamıom....:26::26:
koket kadın geliyo temizlio tamam annadımda sen 1 ay iş etmiyonmu?
1 ay evim temiz dion
1 ayda hiç mi toz pislik olmaz...
tozu geçtim yerler saç kıl yumağı olur be
aa kedicik gidio mu cnmm?kime vereceksin tanıdık mı?
brck koltuk bakıosun heralde kanepeleri ben de tavsiye ederim.açılan ve altı bazalı olanlar inanılmaz kullanışlı.oturma odamda var benim, kışın hep orda yattık klima var die.çarşafı bilmemneyi de hemen altına atıveriyorum toplarken kolay oluyor.
bilmiyorum onu kuzum, ama yasak sanırım. spidiye sormak lazım diğer topikte bunları iyice :)yani yazdımı silip az bişi başka yazsammm düzenlesem yine yasakmı?
yok yarın be götürem diomda yarın randevu var bilemedimmm akşam arıcamm karar verdim...
zuzu hoşgeldinnn cnm
benim matematiğim çok kötüydü...
hep tırsıyodum mat.hocalarından ve sınavlarındaan:)
beni tahtaya kaldırırlar die korkardım
nesini sevdin kı matematiğinde öğretmeni bile oldun:18:
evet cnm ama eşim saolsun istiyoki koltuğa uzandığında yumuşacık olsun totosu :)brck koltuk bakıosun heralde kanepeleri ben de tavsiye ederim.açılan ve altı bazalı olanlar inanılmaz kullanışlı.oturma odamda var benim, kışın hep orda yattık klima var die.çarşafı bilmemneyi de hemen altına atıveriyorum toplarken kolay oluyor.
ayy bir ay yazmışım nankör ben 15 günde bir geliyo kadın....önceden ayda 1 di 5. aydan sonra zorlanmaya başladım
ben hafta sonları spürge yapyom banyo temizliom..mutfağı hafta içi hergün diyebilirim yemen yapınca kirleniyo diğer odalrı kapatom salonda otuyoz koca salonu dağıtmıo ama yatak odasını dağıtır ben toplarım çamaşır ütü işte bu iş yapmamış halim ...
ah kuzum yaaayaa bakamıom alişşş artık temizlenmesi zor gelio die kırptırdım tüysüz şuan ama kutusu felan zor oluyor artık isteyen biri var görüşcem telle bugün...
evet cnm ama eşim saolsun istiyoki koltuğa uzandığında yumuşacık olsun totosu :)
çekyat sert oluyomuş yıkanmıyomuş makinaya atıp
evet cnm ama eşim saolsun istiyoki koltuğa uzandığında yumuşacık olsun totosu :)
çekyat sert oluyomuş yıkanmıyomuş makinaya atıp
o zaman senden garu olurmuşşş kıs
ben bile herhün mutfağımı silmiyorum
kızlar koketten garu olur olur
kızlar merhaba:)bi selam veriyim dedim,iyisiniz inşallah:)
ah kuzum yaaa( ama haklısın ya kolay değil onunla uğraşmak da. geri alıcak mısın ilerde yoksa tamamen mi alıo?
araştırın derim çok güzel yyumuşak kanepeler de var çok da modern. fuşya mesela benimki, süet.kollarının da yarısı açık krem deri. öyle sert falan da diil yani, sen ikna et onu kullanışlı bişey alın almışken. hem de şık olsun tabi
bu arada dün yemekhanede pirinç çorbası vardı bizim bildiğin şehriye orbasını pirinçle yapmışlar maydonoz fln vardı lezzetli olmuş ben beğendim aklıma yapıcam bi ara.sen de eğer çorba istersen deneyebilirsin hem de kolay
mrb noldu iş tekliffi baktınmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?