Kokoşş Hatunlar Kulübü

benden başkasını odasına sokmaz ve sıgarası cekmecede
cekmecedede cekler falan var sorun o değilde tavrı
ya ben neler neler duyuyorum dıyorumya bıktım artık herkesın tavrından harektlerınden neysekı kurtulcam ınş

Böcük sendede kafa yok hiç kızma bana

Çaycınız ve temizlikçiniz var ama temizliği sen yapıyorsun...

Hayatımda böyle saçma şey görmedim..Hemde bunca çektiğine rağmen..

böcük bu duramaz ki. illa kendi yapacak. kesinlikle temizliğe karışmam bir daha demişti.
yapıyor sonra laf duyuyor.
daha geçende faxın tozunu almadığı için fırça yemişti.
cıks bu böcük akıllanmaz.

ya cnm ben başkasın yaptğını beğenmem tmm ama sorun bu değil
adama ddımben temızlıkcı mıyım ben mı sılcem masanı dıo
kadını hıc karıştrmıyoo
cok yoruluyormuş bırbırımıze yardımcı olmalıymışız
onu gectım ınan sorun etmem huzur olsun bılsınler ama nerde
ben oturduğum masamı ve kullandığım aletlrı temız tutarımmm
aman moralım bozulmasın bugun ınş herşeyın güzel olacağı bı gün

hayalimde öyle canlandı ben de önceden ıslatıyorum be 1 e 1,5 ikiye yakın koyuyorum
herkesin damak zevki farklı canım, kim nasıl seviyorsa öyle yapar yer :)))))

tabı canım herkesın kendınce yontemlerı var elbett ben 1 e 1,25 çeyrek kadar felan ama hanı ole hayalındekı gıbı takır takır olmuyor yanı yumusak ve tane tane oluyorrr aklında bulunsun

yavrum resımlerıne baktım çok tatlusunuz MAŞALLAH bu arada görümcek de guzel kızmıs hanıııııı
ama canum cok zayıflamıssın sen az kılo al bebeğim ya

Pofff uykum var yaa..

ayılamadım daha...

uyumak sitiyorum.. bu hafta çok yorucu olacak yaa...

bocugum herşeyin hayırlısı olsun bıtanem aklını gonlununu ferah tut

yavrum resımlerıne baktım çok tatlusunuz MAŞALLAH bu arada görümcek de guzel kızmıs hanıııııı
ama canum cok zayıflamıssın sen az kılo al bebeğim ya

saol cnmm gorumcem guzldırr ufak tefektırr ama bakımlıdrda kokoşşştur oda acayıp:):)

hehehe ben 50 kıloyum aslndaaa 55 e kadr cıkmaya calısyrm henuz basaramadımm amaaa ıns olcamm

gızlarr esmoş bana deri ceket alcakk heduyee hihihih:):)

tabı canım herkesın kendınce yontemlerı var elbett ben 1 e 1,25 çeyrek kadar felan ama hanı ole hayalındekı gıbı takır takır olmuyor yanı yumusak ve tane tane oluyorrr aklında bulunsun
tamam burcuuu hemen hayalimi değiştiriyorum süper tane tane ve yumuşacık bir pilav hayal ediyorum Alemsin kız ne uzadı bu pilav mevzusu Ben kötü oluyodur demedim ki, kuru olur gibi hayal ettim dedim, hayal bu. Hayalimde kanat takmış mavi renkte bir pilav da canlanabilirdi :)))
..
Ben de uyukluyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…