Kokoşş Hatunlar Kulübü

alya botu biğindim cnm güzelmişşş

ada çağan güzel bence

kızlarrr saolun dediğim gibi amn amn bayılmadım ama aldım işteee
nekimmm heeee ölemi hemşehri sayılırıkk

bu hafta içi erik iste çok yaygınlaşmadan emiiiii
çıkmadı dimiii daha
tamam annemmm
ama çıktı yavaş yavaş
HE YAWWWW dıyorum ben erken yesemmı acaba malummm gec yemek kılo yapıyor yaa o yekend yanında otururummm bende tek yemekten hec zevk almıyom aslındaa ama napsam kı
bende tek yiyemiyorum cnm bekliyorum aç aç

bende arda düşünüyorum:)saol adacımm
gece gece ancak büllük istenirrrr brack hanımmmmm
büllükçü

hoş buldum güneşim :))) nasılsın oğluş hastaydı en son???

aşermek mi bilmiyorum ama ilk zamanlar okuldan çıkıp eve gelip hemen kısır yapıyordum

ada cm saol dhaa ıyı gıbı işteee suruba gectık ıgnler bıttı surpda bıtnce kontrole gıdıcez sonraaa ıylstyse eger bogaz kulturu yaplcak falan fılnnn:):)

bende hıc asermedım yaaa tuh

buarada alyam pınkde var guzl cızmeler anam ne ara aclmsda garılr kapsms cok guzl cızme buldm senn aldgına benzr ama sepette alamıyrm numrlr kalmamuss

denıyım canım bı araaaaa

anammmmmmmm ben de burayı görmemişim 1-2 tane çok beğendim ama yokk numara falann neyse yaaaaaaaaa

Son düzenleme:
ben beğenmedım gunesım yaaaaaa

ya acıkcası bend ecok begenmedım ztn bana sıyah lazm ama fıyatı uygun hehe bırde tabanı bırz kalın ıstyrm boleee dıgerlerı cok cabuk acılyr ole 2-3 tane eskıttım yaaaa gecnsene ve buseneeee pofff şansa bak nasıl akcrmsm yahuuu numara kalmms sıyhlrda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…