Kokoşş Hatunlar Kulübü

bensız edemıyler ondan bende gıdemıyymm

bendedarpaça kotumu gıydım uzerımde sıyahlı grılı klasık bır tısort badı arası bişi varr böleee cıkın kotu bişi saclrımıda ordum yandan attırıverdım makyaj yok kalem cektım allk attm hafıftn renkleneym dıye amaaa ben calsrkn kendımı kaybedıyrm sıldım gozumde cok kasınyr bugn gunestn butun kalem cıktı salık olsun ayakkabıda sıyah new balancelrım var böhöh
vast otesym anlıcnz

anam ne minik ayaklarınız var be.

Topiğin en büyük ayakları bende sanırım.

40 numero giyiyorum.

bende bu garulara göre büyük giyiyomm
nan benim etim ne budum neeeee
şaka bi yana boya göre küçük geyiyonusss
benimde ellerim kücüktürrr

kız brck, 36 dan 37 olanı duydum daa
37 den 36 olanı heç duymamıştım :44:
Büyümüşte küçülmüş seni

vallahi bende anlamadım cnm:)eskiden kalıplar dahamı küçüktü aceba ondanmı.yada seneyede giyelim die büyük mü alınıyodu

hehehe annem htrlıyrm daha ılk okula baslmstm yada baslammstm 37 no kırmızı ayakkabı alms bana seneyede gıyer dıye puahahahaha hıc gıyemmstm kırmız ayakkbılr modaydı ozmn ofyaa ah anacm ah kulaklarnn cınlsn

böcük çekici erkek fato

yaz gelsin artık elbise giymek istiyorum.

bak her zmn dıomm hergun makyaj yapanın bıgün yapmaması özellıklegözlerı sürmelılerın cok suluk durur hoş durmaz
amaben gıbı arada sırada edene cok yakışır

Böcük bende hergün mkyaj yapmıyorum haftada bir belki..
bazen haftada 2
bazen 2 haftada 1
kafama ve psikolojime göre takılıyorum

böcüüüüüüüüüüük zuzu geldi koş gel topiğe

Son düzenleme:

ahahhaha kız önceden öleydibee bizide kızkardeşimle aynı alırdı ikiz gibi 3 yaş var aramızda nasıl ağlardım yaaaaaaaaaa
eski zamanlar daha güzeldi herşeyin tadı farklıydı bence
şimdi herkes doyumsuz ben dahilll

son sayfaya gecemıyorumm bırde bole deneym bakalım hihihih

kızlar saka bır yanaa ogluma oyuzdn hıc buyuk almıyorum hep gıyyr bıkac kullanmdn sonra kuclyr ztn hızlı boy attı busene bana annem cok kızyrrr cocuga buyuk al seneye gıyemez dıye bend eona '2 he senınn gıbı ayarı kacırym hatta hıc gıyemsn dımı anacm dıyorm kızyr bene hehehe'

hahaha evet oleydı eskıye ozlem var cnm amaaa komık anılara baksana 37 numara yaaa ılk oklda hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…