toptan ettımmmm dıye sevınıyomm adam persembe gene dıyo yaaaaa benımı sınıyo napıyo delüüüüüüüüüüü
çok şaşrırtıcı demı gunessssss
,Kumrummmmmmmmmmm nerdesin sennnnnnnnnnn
BRCK bende hiç öyle olmadı sende gaz sıkışması olabilir :26:
GÜNEŞ bu sene hastalıktan kurtulamadın bebem yaaaaa!
hep ağzın yara oluyor dr. göstersene.
hep griple beraber oluyor sanırım.
senin bünyen zayıf kolay hastalınıyorsun vitamin eksikliği olabilir mi? :26:
onu aldım yavru...
Elimde avondan henüz bitiremediğim rare pearls var onu sıktım...
facede kullanmıyomalyaaaam ben seni mailde niye görmüyorum???
Ekledim oysaki,hiç denk gelemiyorum açmıyon mu acaba,kimbilir belki de sen de sadece face kullanıyon benim gibi face kullanmıyanlar kalıyoz böleeeee...
topaloğlu donunu yakmısss
Mustafa Topaloğlu dün akşam yayınlanan bölüme bir kez daha damgasını vurdu. Acun Ilıcalı’nın “Mustafa Abi biraz da senle konuşalım nasıl gidiyor ada hayatı” demesi üzerine Topaloğlu adada geçen öle bir olayı anlattı ki izleyenler kendisini gülmekten alamadı.
Topaloğlu olayı anlatmaya öyle bir başladı ki; ya bugün akşam donumu yaktım. Çok ıslaktı kurutayım dedim 3 gündür sağlı solu öyle bir yağmur yağdı ki ıslandık… Alp uyardı abi donunu yakarsın dedi dinlemedim ama gerçekten üzüldüm bir aydır ki giyiyordum ben o donu… diyince hem Ada Konseyi’ndeki tüm yarışmacıları hem de televizyon başında izleyenleri güldürdü.
böcükkkk hanımmmm böcükkk hanımm naberrr gene 5 te dusmusun parıs yollarınaa
:2::2:aynenBöcükkk napsak kardır modunda ahahhaah
kız depoluyor garibim naaaapsııınnnn
iyiyim burcu cnm ya....hava kapalı sanki ama daha iyi,misafirim gelecek ya bugün...koştururken terlemem fazla :)))
gri çizme,gri-siyah elbise giydim bugün...birazcık allık ve rimel yaptım...çiçek kokumu da sıkındım...misim bugün :)))
naparsın olmm vakıt nakıttır
:2::2:aynen
ılerde lazım olcekk
dün ınanılmaz gazım vardı sankı rahatszlandmmm işyerındede kayısı varmışş dolaptabaya bı yedımmm
akşam markete gıttık kocişlee anam bı bağırsak harktlerı sormanndedım ben böle alışveriş neyım yapamam neyse bı kıza dedım yakında bı wc var mı sağolsun hemen kendılerının wc sıne götrdu
altıma mıçcaktım laa
abowwwwwwwww yıdın kayısılarııııı ıyıkı paçandan gitmediiiiiii
AHADABÖLE OLDUMM TOPTAN YAPİSN KANDIRISIN ADAMI HİHİHİH:) HAYIR NE ARA SIKSTIRDIN 2 YI ARAYA ANLAYMDM EVE GIT YEMK YE AGDA YAP 2 OOOOO:d YIKAN
,
KUMRUN YİSİNN SENII BURDAYIM BEBEEEMMM
EFET CNM AYNEN ÖLE INAN DOKTRDNDA CIKMADM TESTLEIRM FALAN BENM SIKSIK YAPILR KAN DEGERLERIMM TEHLIKELI BOYTTAS OLDUGU ICIN SUREKLI TEKRARLANIRRR CARE COZUM YOK GIBI BUNYE ZAYIF
eşime demışler kartı yolla 200 tl tıcket vardı yaa
bızsde dedık harcıyakkbş verelımm
neyse markete gıttık ne alsam bılemedım evde dolu
deterjanları ve duş jellerımı koycak yr kalmadı banyonun ortasına kadar deterjan doldusaymadım ama 15 20 adet duş jelım olmuş
sonra mutfak çekmecelerını kapatamadımonlarda açık kaldı
dün ınanılmaz gazım vardı sankı rahatszlandmmm işyerındede kayısı varmışş dolaptabaya bı yedımmm
akşam markete gıttık kocişlee anam bı bağırsak harktlerı sormanndedım ben böle alışveriş neyım yapamam neyse bı kıza dedım yakında bı wc var mı sağolsun hemen kendılerının wc sıne götrdu
altıma mıçcaktım laa
eşime demışler kartı yolla 200 tl tıcket vardı yaa
bızsde dedık harcıyakkbş verelımm
neyse markete gıttık ne alsam bılemedım evde dolu
deterjanları ve duş jellerımı koycak yr kalmadı banyonun ortasına kadar deterjan doldusaymadım ama 15 20 adet duş jelım olmuş
Sonra mutfak çekmecelerını kapatamadımonlarda açık kaldı
iyi de canım o hakettiği tickettı demiii demii sonra maaşından kesmesınler
ığykkkkkkkkkkk delüüüüüüüüüüüüü
kartı boş mu istediler kıssssss
evt cnm eşminde ben zaten harcamasın dıye ekmek arası verıyordum eşime
hakkı yanı
artı maaş almıycak zaten o olsunnbarii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?