Kokoşş Hatunlar Kulübü

toptan ettımmmm dıye sevınıyomm adam persembe gene dıyo yaaaaa benımı sınıyo napıyo delüüüüüüüüüüü

anam anam burcuu 2 defa parise mi uçmuuş
benim uçuş iptal oldu, tartıştık sonra barıştık amaa saat geç oldu tabii oeje sürmüştüm ayrıca

Güneşimm ilaç vitamin takviyesiymiş,
bak bu L-Lysine (L-Lizin) 90 tablet 1000mg
b vitamini ile birlikte içiyormuş.
rnler > GNC ProPerformance > L-Lysine (L-Lizin) 90 tablet 1000mg | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri

alyaaaam ben seni mailde niye görmüyorum???
ekledim oysaki,hiç denk gelemiyorum açmıyon mu acaba,kimbilir belki de sen de sadece face kullanıyon benim gibi face kullanmıyanlar kalıyoz böleeeee...

çok şaşrırtıcı demı gunessssss

AHADA BÖLE OLDUMM TOPTAN YAPİSN KANDIRISIN ADAMI HİHİHİH:) HAYIR NE ARA SIKSTIRDIN 2 YI ARAYA ANLAYMDM EVE GIT YEMK YE AGDA YAP 2 OOOOO:d YIKAN

Kumrummmmmmmmmmm nerdesin sennnnnnnnnnn
,

KUMRUN YİSİNN SENII BURDAYIM BEBEEEMMM

EFET CNM AYNEN ÖLE INAN DOKTRDNDA CIKMADM TESTLEIRM FALAN BENM SIKSIK YAPILR KAN DEGERLERIMM TEHLIKELI BOYTTAS OLDUGU ICIN SUREKLI TEKRARLANIRRR CARE COZUM YOK GIBI BUNYE ZAYIF

alyaaaam ben seni mailde niye görmüyorum???
Ekledim oysaki,hiç denk gelemiyorum açmıyon mu acaba,kimbilir belki de sen de sadece face kullanıyon benim gibi face kullanmıyanlar kalıyoz böleeeee...
facede kullanmıyom
mailde tatlım
mail arada çok nadirrr
buraya zor yetişiyom
ha bide artık watsuplıyım ya
yazan yazana saolsun dostlarrr

böcükkkk hanımmmm böcükkk hanımm naberrr gene 5 te dusmusun parıs yollarınaa

naparsın olmm vakıt nakıttır
Böcükkk napsak kardır modunda ahahhaah
:2::2:aynen
kız depoluyor garibim naaaapsııınnnn

ılerde lazım olcekk

hadı bakalım kolay gelsınnn ne mamalr yapcan bakalımmm

dün ınanılmaz gazım vardı sankı rahatszlandmmm işyerındede kayısı varmışş dolaptabaya bı yedımmm
akşam markete gıttık kocişlee anam bı bağırsak harktlerı sormanndedım ben böle alışveriş neyım yapamam neyse bı kıza dedım yakında bı wc var mı sağolsun hemen kendılerının wc sıne götrdu
altıma mıçcaktım laa

abowwwwwwwww yıdın kayısılarııııı ıyıkı paçandan gitmediiiiiii

eşime demışler kartı yolla 200 tl tıcket vardı yaa
bızsde dedık harcıyakkbş verelımm
neyse markete gıttık ne alsam bılemedım evde dolu
deterjanları ve duş jellerımı koycak yr kalmadı banyonun ortasına kadar deterjan doldusaymadım ama 15 20 adet duş jelım olmuş
sonra mutfak çekmecelerını kapatamadımonlarda açık kaldı

heee sıkıstırdım laaa bende ole toptan dusunuyordum emmeee perşembeeee gene dıdı hayllerım yıkıldı laaaaa gunes la senın adın kumurumu bu karı sana kumru dıyooo

iyi de canım o hakettiği tickettı demiii demii sonra maaşından kesmesınler

ığykkkkkkkkkkk delüüüüüüüüüüüüü

kartı boş mu istediler kıssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…