Kokoşş Hatunlar Kulübü

Saol canım Ben yapı olarak aşırı iyimser ve teslimiyetci bir insanım.Şu sıralar gelemeyen bahar biraz bozdu beni...Şikayet etmeye utanırım neden bilmem..O yüzden pek paylaşmam sıkıntılarımı...

Hıı anladım neden sevdiğimi içinin güzelliği yansıyo yazılarına ..
Bende öyleydim yıprandım çok fazla birsürü hayal kırıklıkları üzüntüler acılar yaşadım ve dışa vurmadım hiç
Şimdi susuyorum sadece ve baglantım koptu herkesle kendimle bile..
(burda bakma car car yazıyorum normalde 3,4 kelimeden fazla konuşmuyorum kimseyle eşim hariç.)

op bebeeemmm bend eopcm sneuu guzl kızn nasıl bakalımm

ayh kızlr kocemnen feced eask yasadık ılk defa face acıyrda hihihhih ogrttım ona

haaaaaaaaaa nerde fink attığın belli olduuu
kocayla oynaştın demek delüüü

canım merhaba hoşbuldum kızımın adı ela babannesi bakıyo kızım 10 aylık hm işim eeee doğal olaraktan hemde eşim var yorma kendünü datlum sen de ben sana anlatırım

ahahhaahh alemsin smoke valla yaaaaaaa
böle böle mi tanıdın bizlerdee deli kızzzzzz

Aynen biri topiğe uğramıya görsün adım adım takibe geçiyom kimmiş neymiş ne yaparmış..Yazmayı deil üyelerin yazdıklarını okumayı seviyorum.Kitabım yoksa okuyacak açarım bir derdim varı okurum ...
Evet eşimin tabiri ile orjinalim biras gaiba..

Kızlar arkadaşıma ne edem sizce ya yemekmi edem çorbamı akşama ne çorbası olur.
Kocasıda var.Çıksam evi küçük orda duramadım kocası rahatsız olur die.

canım merhaba hoşbuldum kızımın adı ela babannesi bakıyo kızım 10 aylık hm işim eeee doğal olaraktan hemde eşim var yorma kendünü datlum sen de ben sana anlatırım

He he kullandığın bezden demir damlanın markasına kadar öğrendim bende zati bu arada...

benım gelın kendusuuu efsun cabbık ladır annem nazar deeger bebeemeee:):)

harbi burcun ne kız bende okumayı severim böle enteresanca
eski gazete bile okurum ahahahhaah

ofyaa ben coook onceden mırayla konusrken bana bıkac ayakkabı sıtesı solemstııı sımdı o sıtelerınn adını aryrm bulamyrm burda yazmstı nasıl bulcam yahuuuu kocem sorduuu

Bizim çok sohbetimiz yok seninle ama bende seni sevdim nedense burcun nedir???
Çok sevimli geliyor bana yazıların..

Ay bugün bu topic beni çok şımartıyor yawwss..Ben senin geçmiş mesajlarını okudum tek tek daha öncede ondan sanki seni tanıdığm birine benzettim..Kendini anlatışın daha doğrusu hafif tiye alışın hoşuma gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…