güneşim geçmiş olsun tatlım dikkat et okurken bi an dedim inşallah orta kulak iltihabı değildir dedim şükürki değilmiş seni seviyorum
Kızlarr bu dediğimiz kulak ağrısı çınlama stresden oluyo öle demişti drr
nekimmmm öle yapma kız bende heç bişiy beğenmem sonra kocem almak istemedi bişiy beğenmiyom diye parasını verdi oda kötüüü
git değiş tatlım bişiy olmas gerçi benimki onda biliyo alınıyo beüğenmedin falan diye
korkkma korkkmaaa gel burayaaa nihahaha
:18::18:
Geliyom ha
bir kere benimde olmuşdu böyle sakız hakikaten iyi geliyor ama kulaktaki tıkanıklıklara; falım damla sakız kocaman şişir çiğnedikçe çarşaf gibi büyüsün oohh çok kalite ...
ay ben sana nedıyorum skaız cıgnemeyı sevmem sen bırdee şişir çarsaf gıbı buyusun dıyorsunn
böcük kocanın gönlünü almak için taman iyi.
üzme kız goncanı.
Nekçim değiştir bebem adamlar pazarlık etmiyor ne derlerse çıkarıp veriyor.
Güneşcim geçmiş olsun canım. Kulak ağrısı nedir çok iyi bilirim.
çocukluğumdan beri çok çektim. Her kış mutlaka ağrırdı doktora gittiğimde hep iğne verdi.
Evlenmeden önce burun ameliyatı olmuştum çok şükür bi daha ağrımadı.
O zamanlarda kampa dj.lik yapıyordum e bütün yaz denizde dalmayıda çok severim.
Kulağıma su kaçmış iltihap olmuş, kulak zarım delindi duyma kaybı yaşadım.
çok kötüydü allahtan iyileşti, yoksa ameliyat olacaktım.
yaa bende burnum tıkanıkya ondn oldugunu dusnyrm hala hafften agrı var tebee napalım doktr bişi yapma deıdi
o çoğul isimli kolyler hoş duruyo evet, ama onda 4 çocuk eşi kendi ismi felan var 3 isimle nasıl olur bilmiyorumBöcük banada eşim isim yazılı kolye sevgiliyken yaptırmıştı altın.
Takıyorum hala..hatta bebeğim olsun minik yazdırıcam 3 ümüzün ismini aralıklı aralıklı..
umutsuz ev garularındaki kadında varya..
güneşim bendede kulak sorunu her sene denize gideceğimde yada geleceğimde olur..2 senede bir temizlettiriyorum bi pislik çıkıyor şok olursun ıykk...
geçmiş olsunn hastalık hastası hatunumm
aynı ben de böyle yapıyorum işte. çok morali bozuldu ama dün akşam. :26: birde bi hevesle gelmiş, çook sevinicem sanıyo tabisikorkkma korkkmaaa gel burayaaa nihahaha
üzmeyın adamları lennnn daha ne ıstyrsunuzz gercı sıze soyluyorm ama bende kocem cıcek alır nıye para verdın dderım pasta getrr ne gerke vardı derım heıdye alır cıkss rengı kotu derım su cenemı tutamımmkıııı ama artık dıkkat etmeey calısyrmmm adammm hedıyelerı azalttı yoksaa:26::26::26:
aay evetyaa sol kulagım ama ısyerınde agrı gırmıstı cok kotu olmstu baya tıkannndı. suratım afalan vurmaya baslayıncaaa cok korktum ... rengımde atmıs gorumcek ole didi. oglumda yazıkk kualgıma baktılr oda gorduuu arabaya bındık annemm dıyor kulagıma bakıyorr kulakk kulakk yollduuu dıyor paşam benm yaa
a.sselemu aleyküm kızlar .ben yeniyim kk da .
canım, somon almış 3 parçaNek eşin ne balığı almış beğendinmi nasıl oldu annat annem.
evet evet alyam, değiştiricem diye de astı suratını, ama paris felan derken geçti kırgınlığıKızlarr bu dediğimiz kulak ağrısı çınlama stresden oluyo öle demişti drr
nekimmmm öle yapma kız bende heç bişiy beğenmem sonra kocem almak istemedi bişiy beğenmiyom diye parasını verdi oda kötüüü
git değiş tatlım bişiy olmas gerçi benimki onda biliyo alınıyo beüğenmedin falan diye
ne yenisiii maaşallah alıntıyı bile çözmüşsünüz sizhı dedm o tarftan müdehale eder ya .arada bir uğrar .alla allla rahmetli. toprağı bol mekanı cennet olsun .erik yedirmezdi ama olsun olsun da yiyin olsun da yiyin. sankim hep yanındayız
saol cnm yaa onuda kucukken gecrmstımm cok zorrr
ya zaten tansıyonum falan fırlamıs nedenseee peff
ay ben sana nedıyorum skaız cıgnemeyı sevmem sen bırdee şişir çarsaf gıbı buyusun dıyorsunn
yaa bende burnum tıkanıkya ondn oldugunu dusnyrm hala hafften agrı var tebee napalım doktr bişi yapma deıdi
BURNUN İÇİN SPREY VERMEDİ Mİ? SENDE OKYANUS SUYU VARDIR ONDAN SIKSANA FERAHLA BİRAZ. BURUN TIKANIKLIĞI ETKİLER TABİ KULAĞINI.
o çoğul isimli kolyler hoş duruyo evet, ama onda 4 çocuk eşi kendi ismi felan var 3 isimle nasıl olur bilmiyorum
canım, somon almış 3 parça
dolaba koydum en üst rafa bu akşam pişiricem..
ama şey sorucam yaa gece uyandım elektrikler kesilmişti, e tabisi buzdolabı da iflas. bişe olmamıştır okadardan dimmi.
ay ne panik yaptım, iyi ki ilk kez evde balık yapıcam.
o çoğul isimli kolyler hoş duruyo evet, ama onda 4 çocuk eşi kendi ismi felan var 3 isimle nasıl olur bilmiyorum
aynı ben de böyle yapıyorum işte. çok morali bozuldu ama dün akşam. :26: birde bi hevesle gelmiş, çook sevinicem sanıyo tabisiay daha da bi üzüldüm bak şindi.
a.s
canım, somon almış 3 parça
dolaba koydum en üst rafa bu akşam pişiricem..
ama şey sorucam yaa gece uyandım elektrikler kesilmişti, e tabisi buzdolabı da iflas. bişe olmamıştır okadardan dimmi.
ay ne panik yaptım, iyi ki ilk kez evde balık yapıcam.
evet evet alyam, değiştiricem diye de astı suratını, ama paris felan derken geçti kırgınlığıben değişim onu, azcık da gönlünü alıyım bana süpriz de mi yaparmış felan diye
ne yenisiii maaşallah alıntıyı bile çözmüşsünüz siz
saol cnm yaa onuda kucukken gecrmstımm cok zorrr
ya zaten tansıyonum falan fırlamıs nedenseee peff
BURNUN İÇİN SPREY VERMEDİ Mİ? SENDE OKYANUS SUYU VARDIR ONDAN SIKSANA FERAHLA BİRAZ. BURUN TIKANIKLIĞI ETKİLER TABİ KULAĞINI.
kızz deluuu aylardır ne anlatıyorum ben sanaaa
benım allerjık astımımm oldugu ıcınnn omurluk kullanmamm gerekekn ılaclr var bunn ıcınde spreylerde var ve hepsını denedımmm artık onlr bıle care etmıyor bana doktr amelyat dedı ama ben cocuk ıcın olmadım emzırıyorm dıye ee su donemdeee işler younnnn sımdı amelyatlkaugrasamam öle kaldııııallerjıden olusan poliplerim var burnumdaa kucamnnn kucamannn
alırsn gonlunu sen hihihih
kızz deluuu aylardır ne anlatıyorum ben sanaaa
benım allerjık astımımm oldugu ıcınnn omurluk kullanmamm gerekekn ılaclr var bunn ıcınde spreylerde var ve hepsını denedımmm artık onlr bıle care etmıyor bana doktr amelyat dedı ama ben cocuk ıcın olmadım emzırıyorm dıye ee su donemdeee işler younnnn sımdı amelyatlkaugrasamam öle kaldııııallerjıden olusan poliplerim var burnumdaa kucamnnn kucamannn
ALERJİN OLDUĞUNU İLAÇ KULLANDIĞINI BİLİYORUM CANIM. AMA AMELİYAT OLMAN GEREKTİĞİNİ YAZDIYSAN GÖRMEDİM.
CANIM OĞLUŞUN ARTIK EMMİYORSA AMELİYATINI İHMAL ETME.
İŞLER YOĞUN DİYORSUN RAHAT OLDUĞUN BİR ZAMAN YOK MU?
BURUN TIKANIKLIĞI İLERDE GÖRME BOZUKLUĞUNA YOK AÇABİLİYORMUŞ ALLAH KORUSUN.
dün saat 10 da almış akşam yanicnm bizde yaparık 4-5 çocuk huhhaaaaa:)
somonun rengi sarımsı demi cnm?karadeniz somon almış yane?pazardan ben onu bütün alıp parçalattırıyorum aslında ama:26:
cnm ben bi kere alt rafa koydum bozulmuştur die atmıştım.1,5 gün kalmıştı
dün saat 10 da almış akşam yani
bu akşam 7 de pişiricem.
inş bişe olmaz..
şööyle bişe, bu pişmiş hali de
bundan 3 dilim :)
Eki Görüntüle 395859
Nursel BEN. bi oğlum var evlilik içi.diç çıkarma periyodunu atlatırsam tammamen sizdenim.
hı biliiim .buralar hep bizimdi
tacını gördüm bayuldum.. şirineee..:))))))))
ayy bende kocm hediye alınca.. nie aldın bana sorsaydım derim birde..
adam almaz oldu.. mannık ben
belli ettin kendini hemncecik...
öyle içim dışım bir.birde yazılanları kapabilsem her tarladan bir tezek
hı dedm o tarftan müdehale eder ya .arada bir uğrar .alla allla rahmetli. toprağı bol mekanı cennet olsun .erik yedirmezdi ama olsun olsun da yiyin olsun da yiyin. sankim hep yanındayız
heeee ... tezekler seni boğmasın birazdan dikkat et bencee
ya bende de duyma problemi var sanırım .bu insanlar niye gizli iş yapıyomuş gibi konuşuyolar diyodum. şimdi siz deyince düşündüm yenice...sanırım bende problem
neden herkes sıkışık vaziyette mi yazıyor
son yazılanları sayfayı yenilemeden göremiyomuyuz
ya balık almam lazım oğluşum için.
Somon dil balığı öneriliyor.
Fırında yapayım ona da.
Balığın taze olduğunu anlamam ben.
Iyi bir balıkçı bulmak lazım.
Nursel BEN. bi oğlum var evlilik içi.diç çıkarma periyodunu atlatırsam tammamen sizdenim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?