hem evliyim,hemde cocuğum var 17 aylık hemde kokoş vede bakımlıyım allahıma şükür..kendime bakmayı seiyorum napıyım...fizikde yerinde allaha şükür ..boy 1.65 kilo 49....giyinmek süslenmek dedinmi akla ben gelirim...düzenli spor yaparım hala..platesimi eksik etmem...düzenli beslenirim...saçım sürekli boyalıdır,makyajı severim...güzel vede çekicide giyinirim...böylelikle kendime güvenim tam...bence bütün evli bayanlar bakımlı olmalı...salmayın kendiniziii
iiyiz canımcımmçok şey isticem şimdi ama ahh şöyle karnımı tekmelemeye falan başlasaydı ne eğlenir mutlu olurdummmm
Koket hala yok mu evden falan girmedi mi nete?:44:
LoLavien by Markaport
burdakı bırcok elbıseye bayldm hehe begndklrımnn bedenı kalmms tukenmıss bende tukendımmm artıkk öhöhöhö
esma hatun valla makyajına bayıldmmm cok guzel olmussun hatunumm benımmmm gozler falan obıcımm heaaa cıkms bölee acmussunn nazar deger nan okudunmu kendunuu bebemmm
kız ablasına sormuş yabancıya deil ki ona güveniyo bişiy biliyoki sormuşş
zati böcükün annesi burda olmuyo
ablası hem annesi hem ablasıdır
ki ablası art niyetli anneme verme demez
böcükü düşündüğünden demiştir
yok len o zaman dımesler herhalBöcük nan tamam ayrı ev tutta.Bu sefer gene demesinler kocası bırakmış gitmiş böcüğü tek yaşıyo demesinler
alyam kalıp kalmaması için demiyorum illa ama eşya olayı için kızması bana saçma geldi.istediğine satarda verirde...kirayada çıksa satar istediğine bu böcüğü ilgilendirir.
brckkk ablan yok bilmiyon ondan böle tepkilisin
ben ablayım kızkardeşim herbişeyi danışırrrr
bende ona anlatırım anlamassa kızar üstüne basa basa anlatırımmm
bu öle bişiy ablası kötü anlamda dememişşşş
tamam alya nan anladım biliyomda ne bilem böcüğede üzülüyom ben kız napcak tek
canım mısır çekti gittim aldım çerezzanın ama kendin yapman gibi güzel diil beee
of yetişemedim size
BÖCÜK ev tutda kocan bir yılda 100bin tl para birktirebilecek mi?
yani ne kadar kalacağı belli değil tabi ki.
ayrı ev tut ama 400 de olsa 4800tl 1 yılda.
boşuna masraf geliyor.
sen hayatını başkası ne derlere göre mi yaşıyorsun kendi mantığına göre mi?
başkası ne derse der. elin ağzı torba değil büzesin.
bana ne laflar dediler anlatmaya kalsam.....
sizin para biriktirip tasarruf etmeniz önemli.
ablan iyi hoş demişte.
sen kocandan ayrı tek başına bir evde dururken laf çıkmaz mı?
ne laflar çıkar bi düşün.
kapını kapadın mı herkes dışarıda kalır.
tabi karar senin karışamam.
fikrimi söyledim, bende brck gibi düşünüyorum.
evet bende böcüke üzülüyorum
ve ablası doğru demiştirde demiyorum
doğru yada yanliş
böcük sormuş oda fikrini sölemişşş
karışmamış ki
lolavien by markaport
burdakı bırcok elbıseye bayldm hehe begndklrımnn bedenı kalmms tukenmıss bende tukendımmm artıkk öhöhöhö
esma hatun valla makyajına bayıldmmm cok guzel olmussun hatunumm benımmmm gozler falan obıcımm heaaa cıkms bölee acmussunn nazar deger nan okudunmu kendunuu bebemmm
ay yarabbim ku okub itmiyor ne geçmişmiş haaaa yok dayanamıcam okuyamıcammm
savaş yasak böcük bize,kıyafet dağınıklığı onlarbildiğin dolabın tamamı yatağa dökülmüş haldeydi
ımmmmmmmmmm çok severim nekkk norveç somonu buuu, ben sana bişi diyim mi bunu baharatla beklet biraz.çok az tereyağında tavada kızart,zaten baya kendi yağını salıyor çok lezzetli ben çok severek yerim.ya da ızgarada da süper oluyor.üffff h.sonu almalıyım. bak beğenirsen bunu diil de bunun fileto hali var onu alın hatta derisini de elinle soy at.
hahah anlat anlat ben zevk duyuyprum bebıklerınn konsmalrındn haha kzıa nıye taktı acaba ken bııs yapmstrrrr
ya melodi bende ızın verıyorum aslında bole durmlrda gecen oyun parkı ıcın ızn verdm hatta gıttım yernd egordm yakn dıyee
ama bu pıknık sennkıde cok kucuk yaaa ben olsam cok kararsız kalırdımm sankıııbilemedım sımdı ne desemmmm hanı daha hava ne kı hem sagı soluda bellı olmyr hastlk durmuda olablr allh korsnnn
yaa aslında hani toplulukdan ayrılmamalı sonuçta kreş düzenliyor
ama seninkide çok küçükk
ben olsam göndermezdim herhalde
kıçımı kaşıdım.. töbeeee
:))))))
hehehehehehehe
kızlar bakın makyajlıda koydum.. görümcem gönderdi ekledim... diğerleine gönderickt. işi çıktı.. akşama pcden alırsın dedi
eklicm söüzm sözzz
Ovvvvvvvvv buna bayıldım...Efsunun kupayı sana veriyom o evliymiş tacı kaybetti..Sen birincisin bundan böyle..
Hürremin görümceki hatice sultana benzemişsin...
len esma bekar mıcok fenasın cokkk
bırazddanda bana verırsınnn
pasaklıııııııımeloş 2
böcük garusu bi daha bana pasaklı meloş dersen adını burda kocaman yazarım.
böcük garusu bi daha bana pasaklı meloş dersen adını burda kocaman yazarım.
len esma bekar mıcok fenasın cokkk
bırazddanda bana verırsınnn
hee bekar onadn kocasıyla paris seferleri yapıyo töbeeeeeeeeeeeeeeee
efsun burda yok ki şimdi burda kim var esma sen..tabi ki siz gözelsiniz
Efsun burda yok ki şimdi burda kim var esma sen..Tabi ki siz gözelsiniz
nan kocanada böle oynuyosan hiç kaybetmessin heeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?