Kokoşş Hatunlar Kulübü

günaydnnnnnnnnnnn
pazar sabahı dön dolaş bu saate kadar uydum
annemler bendedün gelemıycez dıyınce öle bı kızdımkı ağlamak üzereydımm
taşınmıycam işte bnede gelmıycm sıze falandıye saydım durdm
neyse eve bı geldım dünnn annem ablamlar yeğenlerım gelmşşşhe bıde dayım
nasıl sevındımmm
babam düğüne gtcekmiş gelemedı olsun naapak
dayım bıle ılk defa geldıı yeğenımm amma uzakmış dıoo gurbet burası sankıneysekı az kaldı taşıncemmm

11 gıbı kalkarlar kahvaltı eder deniz turuyla onları götürürz annem dıo kocen gtmeden taşının dıye dayımın bı evi varmş boş(bana gelen deıl)ona bakcez bızde koceyle gıdıp
öle işte

anem kımseler yok.
Bende annemlerı yolcu ettım kocem eve gıttı bende kuafördeyım bı manıkür yaptıramda cıkam.hava harıka ama bende bı yorgunluk var nedense uycemm eve gıdıp

dayımı aradım o eve başka daıredekı kiracısı cıkcakmş eğer o oraya cıkarsa bende çıkanın yerıne grcem hem daha ı 4 kat ısıtma sorunu yaşamam hemde yazın cok yanmam
diğerı 2.kat ama altı boştu bakalım haftaya bellı olacak hayırlsıyla

sabah gelecekler günaydın
çok ama çok güzel bir gün geçirdim kızlar...erken kutlanılmış bir yıldönümü gününden sonra sizlere bir bakayım dedim...çıkacağım hemen malum gece daha uzun öpüyorum sizleri...

paris yolcusu kalmasın hadi Ada kız uçarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

dün 6 gıbı annem aradı dayım aramış demişki
''bakcaklarsa eve bugün baksınlar ben bekleyemem 1 hafta dıye''bende kocemle alel acele gttım
tabi trafık çıle resmen neyse gıttık
4.kat ve 2.kat daılerı boşmuş
4.katta oturan bayan 2.kata gecmek ıstemış ama kadında dün gelmedı annesındeymış ee bızde boş olan 2.kata baktık
aman Allahımmmmbı ev ancak bu kadar pis ve kullanışsız olur
normalde ıyı doğalgazlı 3+1 falan ama yerler bıle parke değiil kapılar desen dökuluyoo hıc beğenmedım tabı demedım onların yüzüne bıde dıo 600 tl yeğenım ama sana 500 olurlen ben 450 tl sarayda oturuyormuşumda haberım yok
depozıtoda ıstedıbende vazgectım
eğer olsaydı bu hafta taşıncaktım ama kaldıhayırlısı olsunnn tabı
eşim netten bakcek bızde h sonları gıttığımızde bakcez
ınş.buluruz yaa
hazırandan önce bulamayız belkıde okullar tatıl olsun boş ev cok

Ada, nice güzel yıllarınız olsun canım

Böcük, kısmet değilmiş.. daha iyisini bulursunuz inş canım :))

Günaydın herkese

Ada, nice güzel yıllarınız olsun canım

Böcük, kısmet değilmiş.. daha iyisini bulursunuz inş canım :))

Günaydın herkese

evt cnm ınş.

anammiş yok güç yok geldıkkk otur otur gıtt
ortakta bana bakıyyyahh ahh o ev olsaydı bu hafta göstercektım onaa

Günaydınlar kızlar...
23 nisan çocuk bayramımızz kutlu olsun
Nek cnm cumartesi 1 de çıkıyorum...
Adacım geçmiş olsun cnm.Nice mutlu yıllara ayrıca..
Böcük o dayından ev kiralarsan safsın dicem bana kızma
Okadar zengin madem,bide ahır gibi eve depozitomu istiyor senden...

Son düzenleme:

doymaz gözü ölelerının cnm
bende eşime dedım ne güzel dayım almaz depozıto neyım dıye
eşime dıo bıde yeğenım olmasanız 600 tl aşaavermem dıye
ayy eşimde dıo bana ayy bak köpek alcez yaa banyoda beslerdık onu
dedım o bıle durmazkı orda
ayy ıykkk:120:

ama keşke olsaydı bıraz daha ıyı
ne güzell taşıncaktmm

günaydın kızlar nasılsınız ?

Nice zamandır ortalarda yokum fıstıklardan ötürü kaçmadım MELODİM :)

Özet geçiyorum;

Bir kaç sorun yüzünden Cennetle yollarımızı ayırdık hatırlarsınız Cennet bakıcımdı. 1 ay kadar zaman evdeydim, bakıcı arama, yunusla ilgilen, evin işi, akşam yemeği nete giremedim ciddi ciddi. Bazı şeyleri rayına oturtana kadar da yine ara ara girebilicem sanırım nete.

Çünkü,

Bir bakıcı buldum ama memnun değilim kadın el yıkamaktan, üstünü değiştirmekten bir haber. Sabah baya bir fırçalamak zorunda kaldım çünkü geldiği günden beridir sık sık ellerini yıkaması gerektiği kişisel temizliğine özen göstermesi gerektiği konusunda kendisini uyarmaktayım, lakin dikkate alınmıyorum anladım. Sabah kadın tuvalete giriyor ve ellerini yıkamadan çıkıyor bu kadar söylüyorum.

Sezon açıldı işlerin başında olmak zorundayım. Evden idare edemiyorum işleri çünkü yunus'dan işten güçten pc açamıyorum. Bir süre bu kadınla idare etmek durumdayım ama kafayı yicem. Ahmet'in bu konuda arkamda durmasını beklerdim ama ne yazık ki ne annemden ne de eşimden beklediğim desteği ve hasasiyeti göremiyorum. Evde kaldığım her gün fabrika da işlerin yığılmasından dolayı Ahmetle deli gibi kavga ediyoruz. Mutlaka kavga edecek bir sebep buluyor.

Bugün yine öğlende eve kontrole, gidicem oradan bir kaç kişi ile görüşmeye. Her gün yaklaşık 200 km 300 km kadar araba kullanıyorum sabah işe gel öğlen eve kontrole git geri gel bakıcı adayları ile görüşmeye git işe geri gel eve git. Artık bildiğiniz akli dengemi kaybetme sınırlarında dolaşıyorum.

tam 4 kilo vermiş bulunmaktayım yorgunluktan geberiyorum.

Oğlum kocama oldu tabi bu arada;
Dün 9 aylık oldu. Artık anne, baba, hadi, gel, hayır bunların anlamlarını bilerek söylüyor. Annesini iyice tanıyor ve annesi varken bir allahın kuluna gitmek istemiyor. Babası dahil bu da beni çok mutlu ediyor. Bir çok şeyi beraber yapıyoruz alışveriş, gezmek, kuaföre gitmek vs. gibi ve çok fazla şey paylaşıyoruz yere oturup şarkılar söylüyoruz, fış fış kayıkçı oynuyoruz, sesi çıkan taraf her ne kadar sadece ben olsam da oğlum ellerini alkışlar gibi kavuşturarak gülümsediği zaman anlıyorum ki o da benimle paylaşıyor eğlenceyi. Köpek dişlerimiz geliyoru ağzımızda 12 diş var. Köpek dişleri ile beraber 14 olcak ve... artık sıralamaya da başladık sanırım bir kaç aya kadar yürür. Yavaş yavaş ayakta durma denemeleri yapıyoruz.

Anlayacağınız üzre kızlar bir çok şeyi tek başıma sırtlandım ve yürümeye çalışıyorum.

Huh pek özet olmadı bu yaa

Son düzenleme:
yeshoooooo fıstıkçımmmmmmnbr lenn

iyiyim gibi böcüğüm kafam takık evdekine öyle işleri toparla güncel işleri de takip et mal'a bağladım :) Zombie olcam galiba... Sen napıyorsun.

Bakmışsın dayının evine hayırlısı be tatlım daha iyi bir ev bulursun mutlaka. Hangi semtlerde arıyorsunuz

bende işte öleyım cnm
kafayı yıycemm akşam olsada gtsem dıye dıye işe gelıom bişi yapasım yok
kovsaalrda yatsam az

ben esenlerde arıyorum cnm
neden tatlım mobile photolara baktınmı deli gibi foto yükledim

bıdaha bakemm

gördüm lenn sımdık
demekkı kocen sılmışşbende öncekı gün ark.yolladımtekrar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…