Kokoşş Hatunlar Kulübü

bıde mılletın arkasından yazıp yazıp şu yazı düzeltme olayları aman alıntı etmennn ben laf soktummm dıo resmenn
canıım sıkamıycam ama cok yakışıo bu hareketler
yok vıdeo şarkı eklemeler
ne kadan sevıyelı ınsanlar var aramızdaa

klozet ovuyorum gel bacım çok iç açıcı ....şimdi kedinin WC gitcem pokunu dökcem nasıl o wc de temzilencek

almım cnm sağol ben hergun yapım o işi ama sana daha zor tabe
len satamadan mı bırıne kedını bee
moklu:120:kedını

bu hamışlık takvımlerı cok güzel yaakkoket sen zayıfladın mı len
bebeğin kılo alması durabılırmiş ve tırnakları uzamışş oyy oyyy

nan ozel msj attım yaaa senı caldırdım bocuk dıyee gormedınmı vodafone

bıze hec hedıee gondertmıyonnn bızı sevmıyon mu laaaaaa
bı çekiliş yapak dıdım hıc bırınız katılmadı be yuhhhhh

günaydın kızlar nasılsınızzz?
guzel bir haftasonbu gecırdım sayılırrr...
gittik ank. yaa anamla anneler gunu fuarına gıttık gezdık ıulk gunn.. sonra komsulr vs geldıler falan vakıt gectı pazr gunude yola cıktk aksam ustu cok gezemedım vakıt yoktu burcuuuu gıdemedımmm oralaraa yaaa ama en kısa surede tekrarlıcam bır ANK RA DAHA BUDEFA BIKAC GUN AMA

CUMRTESI GUNU CANTALRI YERLEŞTIRYRDUM bırde ne goreyım kres not yazmısss. 10 haz. gosterı var dıye benım oglusumunnnn bayadr hazrlanıyorlardı bılıyorum... evdede mucık acın oynucam dıyordu . neyse sorun su kii bnım egıtım var ve sehır dısındayım o tarh hatta omurude gotrp annemlere bırkmayı dusnyrdum cok moralım bozuldu bılıyorsnz bu egıtıme ıtırz etmstm kabul edılmedııı sonradn fıkre alıstm gıtcktm ama cocugumn gosterısı var ve ben gotrmıcm tekrar tırz etsem kabul etmezler yıne goze batrmmm of ya keyıfszmm cozum yolu aryrmmm

canımmm iyi gezmıs kıs akm ile ankamlaa yakın bırbırıne gıdeydun keşkemmm sımıt ydın mı laaaaaaaaaaa
canım eğitim için aklıma bır sey gelmıyor yaa ama durumu oldugu gıbı anlatsannn cocugu anneme bırakıcaktım ama gosterısı var o tarfıhte bırakamıyorum desen :26:

burcu geçmiş olsun cnmm

güneşş seninde rabbim yardımcın olsun...

günaydın bu arada

gunaydın kıslarrrrrrrrrrrr
benım bogazım bı tauf bugun genzım yanıyoreeee

AAAA CNM ILAC AL ılerlemsnn hastamı olcan yoksa kız o aankaradakı *polenler varyaa pamukcuklarr oldurdu benııı annem dıyor tam sana denk gleıyor bole seyler dıyeee

bburcu kızz sımıt aldım yedım ama tam bıtrmedım anamın mantılrındn heheh senn ıcın yedım osımıtııı ohh ozlemısım ama onu evet akm ye gıtmstık işte anneler gunu fuarı vardıııısabunlr aldım bırsuru kendıme ordan kavun kapruz sefatlı elma armut uzunlu sabunlrdn hehehe bol para harcadımmm lennn

kız valla bılmemm ama ben dıcemkı muduree cumrtesı gıdp doneyım lutfn cocumn gosterısıne yetıseyım dıye ama buyk ıhtmlle hayr derlerrr
bırkere ıtırz ettım basta hata orda yaptım goze battım ozmn sesımı cıkrmasydımm sımdııı hallederdım durumu belkıı
neyse dua edın bana mudrde yok 2-3 gun

esmosss cnmmmm

burcu geçmiş olsun cnmm

güneşş seninde rabbim yardımcın olsun...

günaydın bu arada

saol bebişimmm hastamıyım bılmıyom ama bı tuafım ısteeee hafta sonu ne ettin laaa
ben evdeyım mutfagımı temızledım buz dolabını temizledım çamaşır yıkadımmm parise gettimm cmtesı pazarrr bole ısteee

ohh annenle 1 gün bıle yetıyoo ınsana gezmede başka zamana

ana kötü olmuşyaa şimdık izinde vermesler
gunaydın kıslarrrrrrrrrrrr
benım bogazım bı tauf bugun genzım yanıyoreeee

gecmıs olsun cnm yaa

AAAA CNM ILAC AL ılerlemsnn hastamı olcan yoksa kız o aankaradakı *polenler varyaa pamukcuklarr oldurdu benııı annem dıyor tam sana denk gleıyor bole seyler dıyeee

saol canımmm....

ayyyy afıyet ossun bebegımm ben cok osledım valaaaaa bılın mııı bı şansı dene bakemm canım ya İNŞALLAHHHHH alırsın izini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…