- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ohh valla erken cıkıyon genee
ayy ben çekılışlerı sevmıom ama cok güzel bişidırrr
kk gıbısı yok yaa tüm sevdıklerım burdaa
koket napan lenn
klozet ovuyorum gel bacım çok iç açıcı ....şimdi kedinin WC gitcem pokunu dökcem nasıl o wc de temzilencek
o işlerın hepsı bendede var
ama mısafr neyım ıstemım şu sıralar sonra yalnız kalırsam belkı
len sen mı benı aradınn
hepsı aynı bunların bacımm
bızımkınıde patron cıkardı tepemıze
cok bı mok edıy sankı ayy aman neyse günaha grmıycemm
bnde çıkıcam birazdan..
temmuz annlerile anneler günü çekilişi yaptık..
kargomu hazır edicem.. arkıdeşme gönderem diye..
çok sefiom ben temmuz annerlini ya burda tanıştım ama
kıkyıllık arkim gibiler
nan ozel msj attım yaaa senı caldırdım bocuk dıyee gormedınmı vodafone
günaydın kızlar nasılsınızzz?
guzel bir haftasonbu gecırdım sayılırrr...
gittik ank. yaa anamla anneler gunu fuarına gıttık gezdık ıulk gunn.. sonra komsulr vs geldıler falan vakıt gectı pazr gunude yola cıktk aksam ustu cok gezemedım vakıt yoktu burcuuuu gıdemedımmm oralaraa yaaaama en kısa surede tekrarlıcam bır ANK RA DAHA BUDEFA BIKAC GUN AMA
CUMRTESI GUNU CANTALRI YERLEŞTIRYRDUM bırde ne goreyım kres not yazmısss. 10 haz. gosterı var dıye benım oglusumunnnn bayadr hazrlanıyorlardı bılıyorum... evdede mucık acın oynucam dıyordu . neyse sorun su kii bnım egıtım var ve sehır dısındayım o tarh hatta omurude gotrp annemlere bırkmayı dusnyrdum cok moralım bozuldu bılıyorsnz bu egıtıme ıtırz etmstm kabul edılmedııı sonradn fıkre alıstm gıtcktm ama cocugumn gosterısı var ve ben gotrmıcm tekrar tırz etsem kabul etmezler yıne goze batrmmm of ya keyıfszmm cozum yolu aryrmmm
gunaydın kıslarrrrrrrrrrrr
benım bogazım bı tauf bugun genzım yanıyoreeee
burcu geçmiş olsun cnmm
güneşş seninde rabbim yardımcın olsun...
günaydın bu arada
günaydın kızlar nasılsınızzz?
guzel bir haftasonbu gecırdım sayılırrr...
gittik ank. yaa anamla anneler gunu fuarına gıttık gezdık ıulk gunn.. sonra komsulr vs geldıler falan vakıt gectı pazr gunude yola cıktk aksam ustu cok gezemedım vakıt yoktu burcuuuu gıdemedımmm oralaraa yaaaama en kısa surede tekrarlıcam bır ANK RA DAHA BUDEFA BIKAC GUN AMA
CUMRTESI GUNU CANTALRI YERLEŞTIRYRDUM bırde ne goreyım kres not yazmısss. 10 haz. gosterı var dıye benım oglusumunnnn bayadr hazrlanıyorlardı bılıyorum... evdede mucık acın oynucam dıyordu . neyse sorun su kii bnım egıtım var ve sehır dısındayım o tarh hatta omurude gotrp annemlere bırkmayı dusnyrdum cok moralım bozuldu bılıyorsnz bu egıtıme ıtırz etmstm kabul edılmedııı sonradn fıkre alıstm gıtcktm ama cocugumn gosterısı var ve ben gotrmıcm tekrar tırz etsem kabul etmezler yıne goze batrmmm of ya keyıfszmm cozum yolu aryrmmm
gunaydın kıslarrrrrrrrrrrr
benım bogazım bı tauf bugun genzım yanıyoreeee
AAAA CNM ILAC AL ılerlemsnn hastamı olcan yoksa kız o aankaradakı *polenler varyaa pamukcuklarr oldurdu benııı annem dıyor tam sana denk gleıyor bole seyler dıyeee
bburcu kızz sımıt aldım yedım ama tam bıtrmedım anamın mantılrındn heheh senn ıcın yedım osımıtııı ohh ozlemısım ama onu evet akm ye gıtmstık işte anneler gunu fuarı vardıııısabunlr aldım bırsuru kendıme ordan kavun kapruz sefatlı elma armut uzunlu sabunlrdn hehehe bol para harcadımmm lennn
kız valla bılmemm ama ben dıcemkı muduree cumrtesı gıdp doneyım lutfn cocumn gosterısıne yetıseyım dıye ama buyk ıhtmlle hayr derlerrr
bırkere ıtırz ettım basta hata orda yaptım goze battım ozmn sesımı cıkrmasydımm sımdııı hallederdım durumu belkıı
neyse dua edın bana mudrde yok 2-3 gun
esmosss cnmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?