kız böcük varyaaa devriye gibi..
burda olmasam msnden buluor beni..
Korkulu bu garudan valla haa.
hahah istediği şeyi illa ne olusa olsun yapuyo ha
böcük abarma istersen.
garuya bak sanki babasından istiyor.
Hoşgeldin Yesho.
Bence herşeyde bir hayır vardır mutlaka inşallah mükemmel birini bulcan sonunda bence oyüzden aksıyo herşey gibi.
gecmiş olssunnnnnn nıye gene bakıcısız kaldın guzummmmmmm
Oğlunada geçmiş olsun canım üzüldüm yakın olsaydık ben bakardım seve seve valla
Sadece yogun oldugunda ilgilenirdim..
yeho sanırım oğluna şirkette oda yapmıştın.. orda rahat rahat oynasın..
yanına çocuk gelişimnden mezun biri ile.. eve gidene kadr ilgilensin..
senin için en iyisi bu olcak bnce...
len adam küçümser gıbı bunu mu ıstıyon bende bişi sandım dedı
:26:
ya burcum ben başta anlaşırken herşeyi söylüyorum evin ütüsü dedim buna bu da sadece yunusun ütüsünü yapıcam anlamış dün sabah kendime gömlek ütülerken dedim ki ütü masasını kaldırmıyorum yunus uyuyunca sen devam edersin yok ben hiç ütü yapmadım evde de yapmıyorum fln dedim yapamicak bişey yok herşey burda savsaklamak için söylediğini anladım sonra işe geldim bir kaç saat sonra aradı bu aayyyy çok terledim çok bunaldım ütü yaparken şimdi salonda dinleniyorum azcık yunus uyuyor dedim tamam dinlen menepozda herhalde diye düşündüm akşam saat 18:20 fln dı eve gittim dedim 20 dk geç kaldı yoldan aradım hazırlan seni evine bırakiyim diye herşey gayet iyi dedim sorun yaşamicaz herhalde evine götürdüm tam arabadan inerken bana dedi ki ben yunusun ütüsü anlamıştım sizinkileride yapıcamı bilmiyordum kızım dedi ki bi akrabamız çocuk bakıyormuş evin ütüsünü yapınca o ay 150 tl fazla alıyormuş ya ütü yapmiyim ya da yapınca sizde bana 150 verin zaten uşak standartlarına göre fazla para veriyorum başta da söyledim tek tek atlamadan her işi söyledim. Dedim ben sana işe başlamadan önce söyledim sende kabul ettin ona göre de maaş alıyorsun bu konuyu kapadım tekrar açmayalım. Akşam bu aradı moralim çok bozuk sen hayır diyorsun hemen ben çok alındım yapma böyle gelicekmisin yarın şartları biliyorsun dedim ütü yapmam dedi pazarlık yapmıyorum şartlar belli yarın gel ya da gelme sana kalmış dedim gelmedi
altın düşüyooo
zeytın ve zeytın yağı%40 gıbı düşcekmış anlaşma yapmışlar
bıde ortak olmasa gör senn
len burcu
yeshomm sen aramadın benı laa merak ettım
off nye gelmedı o bayan pekı
ptes gelecek olan
ya burcum ben başta anlaşırken herşeyi söylüyorum evin ütüsü dedim buna bu da sadece yunusun ütüsünü yapıcam anlamış dün sabah kendime gömlek ütülerken dedim ki ütü masasını kaldırmıyorum yunus uyuyunca sen devam edersin yok ben hiç ütü yapmadım evde de yapmıyorum fln dedim yapamicak bişey yok herşey burda savsaklamak için söylediğini anladım sonra işe geldim bir kaç saat sonra aradı bu aayyyy çok terledim çok bunaldım ütü yaparken şimdi salonda dinleniyorum azcık yunus uyuyor dedim tamam dinlen menepozda herhalde diye düşündüm akşam saat 18:20 fln dı eve gittim dedim 20 dk geç kaldı yoldan aradım hazırlan seni evine bırakiyim diye herşey gayet iyi dedim sorun yaşamicaz herhalde evine götürdüm tam arabadan inerken bana dedi ki ben yunusun ütüsü anlamıştım sizinkileride yapıcamı bilmiyordum kızım dedi ki bi akrabamız çocuk bakıyormuş evin ütüsünü yapınca o ay 150 tl fazla alıyormuş ya ütü yapmiyim ya da yapınca sizde bana 150 verin zaten uşak standartlarına göre fazla para veriyorum başta da söyledim tek tek atlamadan her işi söyledim. dedim ben sana işe başlamadan önce söyledim sende kabul ettin ona göre de maaş alıyorsun bu konuyu kapadım tekrar açmayalım. akşam bu aradı moralim çok bozuk sen hayır diyorsun hemen ben çok alındım yapma böyle gelicekmisin yarın şartları biliyorsun dedim ütü yapmam dedi pazarlık yapmıyorum şartlar belli yarın gel ya da gelme sana kalmış dedim gelmedi
patrona dedım bundan al laptop için bundan mı ıstıyon emın mısn dıoo
hp 530 şuan kullandığımm
gözell
yukardada laptop var gene hp ama herşey dıjıtal
ondan mı desem cok mu yüzsüz olurummm
Hahah nie nan bizde annadık
Ağzı burnu dağılır şaftı kayar dimi hahhaha
Ayyyy böcük heryeri turluyo garu ya nere baksam böcük çıkıyo..
temelın kızı evlenemeden ölmüş.temelde mezarcıya gıdıp mezartasına sunları yazmasını ıstemıs"bakire doğdu bir dane,bakire yaşadu çok sene, bakire öldü fakire, temel kızı fadime" mezarcı bu yazıyı cok buluyor ve şöyle yazıyor"temel kızı fadime açılamadan iade" :))) 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?