Kokoşş Hatunlar Kulübü

patrona dedım bundan al laptop için bundan mı ıstıyon emın mısn dıoo
hp 530 şuan kullandığımm
gözell
yukardada laptop var gene hp ama herşey dıjıtal
ondan mı desem cok mu yüzsüz olurummm

altın düşüyooo

zeytın ve zeytın yağı%40 gıbı düşcekmış anlaşma yapmışlar

gecmiş olssunnnnnn nıye gene bakıcısız kaldın guzummmmmmm

ya burcum ben başta anlaşırken herşeyi söylüyorum evin ütüsü dedim buna bu da sadece yunusun ütüsünü yapıcam anlamış dün sabah kendime gömlek ütülerken dedim ki ütü masasını kaldırmıyorum yunus uyuyunca sen devam edersin yok ben hiç ütü yapmadım evde de yapmıyorum fln dedim yapamicak bişey yok herşey burda savsaklamak için söylediğini anladım sonra işe geldim bir kaç saat sonra aradı bu aayyyy çok terledim çok bunaldım ütü yaparken şimdi salonda dinleniyorum azcık yunus uyuyor dedim tamam dinlen menepozda herhalde diye düşündüm akşam saat 18:20 fln dı eve gittim dedim 20 dk geç kaldı yoldan aradım hazırlan seni evine bırakiyim diye herşey gayet iyi dedim sorun yaşamicaz herhalde evine götürdüm tam arabadan inerken bana dedi ki ben yunusun ütüsü anlamıştım sizinkileride yapıcamı bilmiyordum kızım dedi ki bi akrabamız çocuk bakıyormuş evin ütüsünü yapınca o ay 150 tl fazla alıyormuş ya ütü yapmiyim ya da yapınca sizde bana 150 verin zaten uşak standartlarına göre fazla para veriyorum başta da söyledim tek tek atlamadan her işi söyledim. dedim ben sana işe başlamadan önce söyledim sende kabul ettin ona göre de maaş alıyorsun bu konuyu kapadım tekrar açmayalım. akşam bu aradı moralim çok bozuk sen hayır diyorsun hemen ben çok alındım yapma böyle gelicekmisin yarın şartları biliyorsun dedim ütü yapmam dedi pazarlık yapmıyorum şartlar belli yarın gel ya da gelme sana kalmış dedim gelmedi

Oğlunada geçmiş olsun canım üzüldüm yakın olsaydık ben bakardım seve seve valla
Sadece yogun oldugunda ilgilenirdim..

ayyy canım benim ya çok çok teşekkür ederim düşünmen bile yüzümü güldürdü çok teşekkür ederim gerçekten

yeho sanırım oğluna şirkette oda yapmıştın.. orda rahat rahat oynasın..

yanına çocuk gelişimnden mezun biri ile.. eve gidene kadr ilgilensin..

senin için en iyisi bu olcak bnce...

Evet Esma odası var burda şuanda havalar da iyi olduğu için hiç acele etmicem bakıcı bulmak konusunda burda aşağıda çalışan kadınlardan birini yukarı yunusun yanına aldık şimdilik kışa kadar yayıcam bu bakıcı bulma işini. kışın burada olmaz burası gerçekten çok soğuk oluyor koca insanlar bile bazen çok üşüyoruz kalorifere rağmen ufo yaktığım oluyor. o yüzden tamamen zamana yaymaya karar verdim bir süre yunusun düzeni bozulacak ama idare edicek artık. bu hafta toplantılarım var toplantı olduğu zaman yunus burda olmaz komik olur onu da burada yunusla ilgilenen çalışanı eve transfer ettim getiremediğim günlerde eve gelicek. o arada sanırım iyi birini içime sinen birini mutlaka bulurum. benim için dua edin

len adam küçümser gıbı bunu mu ıstıyon bende bişi sandım dedı
:26:

kendi kaşınmış valla.
Hiç acıma o zaman.

selam yeshom. Bakıcı milleti ile uğraşmak çok zor.
Baştan istediğin kadar söyle dinlemiyorlar bile.
Istedikleri bütün gün yayılıp oturmak, bu iş için para alıyorsun.
Seninki yaz sonuna kadar 1 yaşını dolduru değil mi?
Kreş filan yokmu orda canım. Kreş düşünmez misin?

yehsomm üzümle cnm her işte hayır vardır daha ıyısını bulursun ınanıyorum ben
çözümde bulunmuş sımdılık sıkıntı yokk
geçmiş olsun paşama bu arada

hayırlısı olsun bacımmm benım kızdıgım noktada basta analşıyorsun sonra arza cıkarıyorlar acaba bı baslıyımda ben bunu yola getırıım gudusumu oluyor ıclerinde

Hahah nie nan bizde annadık
Ağzı burnu dağılır şaftı kayar dimi hahhaha
Ayyyy böcük heryeri turluyo garu ya nere baksam böcük çıkıyo..

her tasın altından cıkyor işte böcük değilimiii?????
o resmın anısı var ondaaaaa hevgummm onun dudusu ooo çok parise gıtmektennn

temelın kızı evlenemeden ölmüş.temelde mezarcıya gıdıp mezartasına sunları yazmasını ıstemıs"bakire doğdu bir dane,bakire yaşadu çok sene, bakire öldü fakire, temel kızı fadime" mezarcı bu yazıyı cok buluyor ve şöyle yazıyor"temel kızı fadime açılamadan iade" :))) 

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…