yaaa bıze burda kumru dıye sosıs salam keycap mayonez kakalıyorlarrrrrrrrr ekmek arasına
wayssssss mimar hanım yardım ederdım amaaaaa bın cın alı bıle cızemem laaaa
ya aslında burdakı kumrudaa ölee orjınal kumru salam sosıs ketcap vs.. ama bu sade kumru kahvaltılık heheheh
CIZERSIN CIZRSIN NENNN:):) KESKE MIMAR OLAYDIM HAHAHA olamadım kızzz
ayy kızlar fenalık geçırcemm hee
kırk bn kez gecmısı okudum alıntı edıom ya bırı gelıo ya iş cıkıoooay çıldırcemmm
Haftanın son günü evrak sepetimi boşaltıyım diye takada takada klavyeye vura vura çalışıyor bir yandan da kk yı okuyom..
Burası bir sıcak sıcak annatamam ya çok bunaltıcı.
aa belki arkadaşlarından öğrenirsin bugün casperi ama doğurmuştur artık suni sancıya kadar geldiyse olay...Ne güseell..
Ne okuyon böcük bende bugün öğle arası kitapçıya gitçem..Var mı tavsiyen?
Günaydın cnm başınız sağolsun..
casperimi bende çok merak ettim naptı acebaa...
oturabilirsek gene sorun yokta.bizim orası ilk durak express otobüs old için ilk durakta ful doluyo:)ama oturdum şükür
seninde cuman mubarek olsun kuşumm..
burcucum sanada günaydın..
adamm.. hoşgeldin.. başınızsoğolsun..
böcükk... cnm yazı kalkmadı... umrumdada değil bebem..
nekkk... umarım sende kendine gelmişsindir şekertoşum..
brckk.... nerdesin tombul kuşş:))
alyamm.. bugun gel bare yaa.. özledik ama...
smoker.. koca göbekli duriyee.. yavaş bas kalvyeye
len ne hftanın son gunusu bee
ben aydan gündüzün yavuz adlı kıtabını okuyom
yavuz sultan selımı anlatıyy
cok kalın 700 kusur sayfa çantamı nasıl ağır edıo neyse ortalarındayım
uçurtma avcısını aldım bıde
he bayadır kıtaplara bakamıom son kıtap cok kalın h sonu bakcemm ona göre derım sana cnm
hala haber yok mu
anladım cnm sabah benımde dolu oluyorda akşam şanslıyım genelde oturuyorum amakıtap okuyamıyorum hemen uyku gelıyy
nıye bacım
ya bırı almak ısterse
kızlar casperın doğumu yeniden başlatacaklarmış...hayırlısıyla kurtulsun cnm ya...
tarıh kıtabı ayattaaa okuyamammm nennn bana bole entrıka,aksiyon,korku gızem olacak surukluyecek ve kalın olup gozumu korkıtmıycek
yaaa allah yardımcısı olsun...
inşallah o zalimlerin eline kalmadan bugun sancısı gelir doğurur.. casperinde gözü karaymış yazık nasıl beklior..
dualarım casperle çok tanımıyorm ama..
söz konusu bebek olunca içim erior..
bende sevmezdım ama tarhımıde öğrenmelıyım dedım onca kıtap okuyorum bı tarıhle ılgılı sorsalar böle mı kalam
meselaa fatıh sultan mehmetın oğlu 2.beyazıd onun oğlu yavuz sultan selım onun oğlu sultan süleyman derken derken saoy ağacını öğrendımlenn
pempekalem gene gelmışş
bende sevmezdım ama tarhımıde öğrenmelıyım dedım onca kıtap okuyorum bı tarıhle ılgılı sorsalar böle mı kalam
meselaa fatıh sultan mehmetın oğlu 2.beyazıd onun oğlu yavuz sultan selım onun oğlu sultan süleyman derken derken saoy ağacını öğrendımlenn
pempekalem gene gelmışş
sapukkkkkben sultanlarla değel carıyelerle ılgılenıommmmmm
pembeee kalem benm asgummm sız bılmııyorsunzzz:):)
sapukkkkk
haremle ılgılenıom de sen
len ırkek mı yoksaaşkım derkenn
nerdesınızzz ulennnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?