Kokoşş Hatunlar Kulübü

yaaa bıze burda kumru dıye sosıs salam keycap mayonez kakalıyorlarrrrrrrrr ekmek arasına

ya aslında burdakı kumrudaa ölee orjınal kumru salam sosıs ketcap vs.. ama bu sade kumru kahvaltılık heheheh

wayssssss mimar hanım yardım ederdım amaaaaa bın cın alı bıle cızemem laaaa

CIZERSIN CIZRSIN NENNN:):) KESKE MIMAR OLAYDIM HAHAHA olamadım kızzz

ayy kızlar fenalık geçırcemm hee
kırk bn kez gecmısı okudum alıntı edıom ya bırı gelıo ya iş cıkıoooay çıldırcemmm

Haftanın son günü evrak sepetimi boşaltıyım diye takada takada klavyeye vura vura çalışıyor bir yandan da kk yı okuyom..
Burası bir sıcak sıcak annatamam ya çok bunaltıcı.

len ne hftanın son gunusu bee

ben aydan gündüzün yavuz adlı kıtabını okuyom
yavuz sultan selımı anlatıyy
cok kalın 700 kusur sayfa çantamı nasıl ağır edıo neyse ortalarındayım
uçurtma avcısını aldım bıde
he bayadır kıtaplara bakamıom son kıtap cok kalın h sonu bakcemm ona göre derım sana cnm
Günaydın cnm başınız sağolsun..

casperimi bende çok merak ettim naptı acebaa...
oturabilirsek gene sorun yokta.bizim orası ilk durak express otobüs old için ilk durakta ful doluyo:)ama oturdum şükür

hala haber yok mu
anladım cnm sabah benımde dolu oluyorda akşam şanslıyım genelde oturuyorum amakıtap okuyamıyorum hemen uyku gelıyy

nıye bacım
ya bırı almak ısterse

tarıh kıtabı ayattaaa okuyamammm nennn bana bole entrıka,aksiyon,korku gızem olacak surukluyecek ve kalın olup gozumu korkıtmıycek

bende tarıhı degstrn kadınlr dıye bır kıtap buldum teyzmden onu okucam inşallah untmusm sabah almayı yanımaaa

bakalım dunyada hangı kadınlrr neler yapmsda tarıhe gecmıs hehehe

kızlar casperın doğumu yeniden başlatacaklarmış...hayırlısıyla kurtulsun cnm ya...

yaaa allah yardımcısı olsun...

inşallah o zalimlerin eline kalmadan bugun sancısı gelir doğurur.. casperinde gözü karaymış yazık nasıl beklior..

dualarım casperle çok tanımıyorm ama..

söz konusu bebek olunca içim erior..

tarıh kıtabı ayattaaa okuyamammm nennn bana bole entrıka,aksiyon,korku gızem olacak surukluyecek ve kalın olup gozumu korkıtmıycek

bende sevmezdım ama tarhımıde öğrenmelıyım dedım onca kıtap okuyorum bı tarıhle ılgılı sorsalar böle mı kalam
meselaa fatıh sultan mehmetın oğlu 2.beyazıd onun oğlu yavuz sultan selım onun oğlu sultan süleyman derken derken saoy ağacını öğrendımlenn

pempekalem gene gelmışş

ay kız nasıl dayanıo bılemıom yaa
Rabbım bugun kurttarsın ınş onu
valla ınsan cocuk yapmaktan soğuyoo yaa
bu nedır böle
madem acılma yok ne dıye kıza acı cektrdıler ne dıye yok gelışmı durmuş falan dıye korkutuyolar

pısluklerrr

bugun ben rüyamda gördum ama cok tatlu bı bebek casper aklıma geldı
ayy bıde rüyamda yeğenım asansör boşluğunda oynuo dıyom bak düşcen yok dınlenmıo bı düşüyoo yuksekten o korkuyla nasıl uyandımmm

ben sultanlarla değel carıyelerle ılgılenıommmmmm

pembeee kalem benm asgummm sız bılmııyorsunzzz:):)

bende bir orda bir burdayım.
hemen açıklama yapayım yoksa böcük kesin pasaklı der bana.
çamaşırların koltukta olduğu foto çekilmeden tuğra koltuğa koyduğum çamaşırlarla oynuyordu.
tam o pozu çekecekken kaçtı. kucaklayıp getirdim öyle çektik.
sabahları servise binince rahat ediyoruz.
yatağını bile hergün düzeltiyorum o dağıtıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…