Kokoşş Hatunlar Kulübü

böcük garusu o kadar yıl bişey sahibi olamadık haklısın.
ama eşim kaç kez işten çıkarıldı karttan yedik.
ben sagari üsretle çalıştım. eşim sadece ilk çalıştığı yerde iyi maaş alıyordu.
onlada eşyaları aldık borçları kapattaık.
ordan çıkartılınca düşük maaşla çalıştı hep.
ben 2 sene çalışmadım.
tabi bide eşimin harcaları kredi kartları. ama şükür hamile kaldığımdan beri kendine bişey almadı desem yeri.
şimdi birikim yapacak kadar kazanmıyor aldığı gidiyor.
bu koşullarda ikimizin aldığı maaşla hiçbişey birikmez.

sağolun canlarım..

boynuma kırmıı kurdela takıorum gelin takın çeyrekleri laaa

1.ben takemmbarii

hayat şartları işte
benımde eşim 5 aydrı calısmıokı çalıştığındada zaten 800 gıbı bı maaş alıyordu bende cok almıyorum ama şükür kısarak bişiler sahıbı olmaya çalışıyorumm

caspercanımla şimdi ben de konuştum...
sesi çok iyi geliyordu,hatta güldük dedim benden iyi konuşuyorsun bacım ben daha sancılı,ağrılı açacaksın tlf.nu zannederken maşallah sana diye...
ama işin bir diğer boyutu da sancısı yok açılması yok orada öylece bekliyor olmak onu psikolojik olarak yormuş bu belli...
gelseler ve sezaryen deseler hemen derim diyor...
madem açılma sancı yok neden bekletiyorlar diyorduk ya...
bebek 36+3 olarak gelişimini durdurmuş o sebeptenmiş...
eeee o halde gelişimi durmuş hemen alsalar ya dersekte...ama sağlıklı ve kalp atışlarında falan bir şey yok sancı olana kadar beklenecek...verilen cevap buymuş...
hayırlısı olsun...Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah...

sevndm ıyı olmalarınaaa bu ne aksıyon yahuuuu
kızcazz ne hayyaler kuryrduu baya maceralı bır dogum olck onn ııcn ama saglıklı olsnlrdaa

şimdiki aklım olsaydı eşya konusunda hiç annemi dinlemez gidip 6-7 sene önce bir koltuğa 2400 tl vermezdim.
eşimle kararımız az ve öz eşya almaktı.
annem teyzemler kuzenlerim başımın etini yedi.
yeni gelin eşyası öyle olmaz elalem ne der.
bak herkes nasıl eşya aldı evlendi.
hepsi kiracı insan için gereksiz.
o kadar para vereceğime kenara koyardım.
neyse olan oldu artık.
burda bu şartlarda bi cacık olmaz.

meloş yavrum birazda siz kaşınmışsınızz amaaa
2 sene neden çalışmadınki sen?
eee aldında noldu giren size girdi afedersiniz

casperimle bende konuştum kızlarrr
sesi iyi geliyodu yatıyorum dio ağrısı yoktu henüz..
kıyamam yaaa bekletmesinler artık

selammmmmmmmmmmmmmmmm güzellerimmmmmmmmmmmmmmmmmmm napan bakimmm

meloş yavrum birazda siz kaşınmışsınızz amaaa
2 sene neden çalışmadınki sen?
eee aldında noldu giren size girdi afedersiniz

neden aldım, eşime dedimki bugün gezip sadece bakalım. tamam dedi daha ilk mağazaya girdik. baktık birini beğendik. eşimde sevdi. ben rengini söyledim olur dediler. eşim dedi alıyoruz. dedim gezelim almayalım. ya ben çok beğendim alalım. kaş göz ediyorum çoktan seneteler imzalandı. çıktık dedim niye o kadar pahalı aldın ne gerek var. işte laflarıyla ikna etti beni. evlenirken hiç bi isteğinn olamadı bari bu olsun.
olan oldu. bir daha dedim asla ben tamam demeden almıyoruz. eşim ayağını yorganına göre uzatmayı bilmiyordu. öyle görmüş bugün bulup bugün yemiş. yarınını düşünmemiş. zamanında ailesine rest çekseydi parasını onlara vermek yerine biriktirseydi bu durumda olmazdık. benim eşimde senin ki gibi baba kurbanı.
babası pısırık cesaretsiz elinde olan imkanı değerlendirmemiş.

2 sene neden çalışmadım? evlendikten sonra bir optite iş buldum. 3-4 ay durdum.
hiç anlamıyorum 2 dükkan var ben şubedeyim. ve ordaki tecrübeli kız bana hiçbirşey öğretmiyor. ben öğrenmeye çalışıyorum. soruyorum bilmediklerimi izle öğren diyor. sonra beni gidip hiçbirşey öğrenmedi diye şikayet etmiş, çıkartıldım. bir süre evde oturdum iş baktım başvuruda bulundum olmadı. sonra arkadaşımın eşi beni giyim mağazasına aldırdı. 3 ay outlette çalıştım. sonra başka şubesine mağaza sorumlusu olarak gönderildim.
1 sene çalıştım orda. bazı olaylar yaşandı ve ben çıkarıldım.
yine evdeyim tabi. sonra bir arkadaşımın yardımıyla buraya geçici olarak girdim. kadro boşaldı ve kaldım.
hiç girişken bir insan değildim ben. evlenmeden önce sürekli çalışmadım.
kontes gibi gezdim tozdum.

ayy meloş sızde akıl yok
len ben kaç yıl sonra evlendım senden en uygunlarını aldım 5000 tlsen gıt o koltuğa o parayı ver
eskıden daha pahalıydı deme
daha uygndu herşey sımdık asıl pahalı
elalımın lafıyla iş olmaz

sana şunu dıyım bı evı ev yapan harıfı ev sahıbı mal sahıbı eden karusudur
bunu unutma
sen neden 2 yıl çalışmadın madem herşeyı kendınız aldınız
valla ben öle mılyarlar almıyorum eşimde hep 800 tl çalıştı
ben 2 haftalık gelın ıken gıttım mağazada çalıştım sabah 9 aksam 11 4 ay hep ayakta2 kez maaş aldım zor alıyordum maaşı yoksa çalışmaktan deıl
cıktım
sonra bende 2 ay kadar işsız kaldım sımdıde eşim 5 aydır işsız
ama bulaşıkcılık olsada ederdımm
ve ben 2 yılda 20 bın tl geckın para ödedımm

anladım cnm eşimin ailesi gibi bugün bulup bugün yiyolar öyle insanların bişi sahibi olması çok zor maalesef...

alya hoşgeldin cnm

ESMA april09 kim kuzum. senin arkadaş listende var.
bana arkadaşlık talebi gelmiş ondan sordum.

meloş sende hıc bısey ıstedığım gıbı olmadı barı bu olsun dıye dıye batmışsın lenn
valla ben öle işlerde çalıştımkı bulaşıkcılık olsa yaaprdımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…