- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
O kadar iş halletdim geldim topic de yaprak kımıldamamış yaaa,bir merakla girdim tıss bozuldum... Türkiye deki tüm sektörler bu topiğin kadınlarının omuzlarında yükseliyor..Aydın gelecekler bizimdir..
Herkeslerin işi ço galiba...azıcık gezineyim çıkıyım kk da ...
Ben yeni üyeyim bu topiği buldum üye olur olmaz, ne kadar sıcak bir topic ve üyelerde çok eğlenceliavatar değişmiş tanıyamadımm
kımsınnn
her zaman olduğu gibi bir şey yapmaya diye yerimden kalktım ve başka şeyleri de hallettim...
ailem de dahil çevremdekiler son ayına girmiş bir hamile olduğuma inanamıyorlar
çamaşırlarımı astım...tuzlu suda beklettiğim patlıcanları yıkayıp kızarttım,peşinden köftemi yoğurdum ve kızarttım...sonra islim kebabımı hazırladım...en son fırına verilecek hali kaldı
kendime şimdi im nu malt kahve yaptım ve onu içiyorum...yoruldum mu ne :)))
sizlere bakayım ne yapıyorsunuz bakimmmm...
canımmm asıl son ayında bır enerjı patlaması yasıyorsunnnnn hıc sasırma herlde vıtamnleırn ve dengelı beslenmenn verdıgı bısey buaman maşallah dıyelım :):)
ben bugn makarna yıcm salı gunlerı makarna gunum kocem yer gelır salı gunlerı cunku:):)
koketler sacımaaa tost makınası alcm benm vardı guzl yapmıyor onerınz varmı kullanan falan benm phılıpstı ama sımdı yapyrm sabaha dumduzz eskıdn ole olmazdııı
güneşim buraya bir bak istersen tatlım...
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-sekillendiriciler-masa-fon/368816-sac-icin-tost-makinesi.html
ya bend ebudefa cok pahalı bısı almıcammm cunku phılıpsın setı vardıı guzl yapmyrdu dedım teklı duzlestırıcı alcammm
gıttım braunn baya pahalı aldımmm
e cok sık yapmıyorum saclrm cunku cok cansz yıpranmsn dıyeeee
bunuda muhtemelen yıne bendekı cocuk ve ev işi yuzndnnn 6 ayda bır anca yaprım hehehehe eskıdn sık yaprdım sevıyorum tostu...
onedenle uygn fıytlı bakcm en azndn bu marknn urununee bakrm olmazsa cunku dedgın gıbı yenıler cıktıkca eskıler kalmıyor tesekkurlerr...
benim saçlarımda bildiğin pırasa ,
seneler önce sinbonunkini almıştım çift taraflıydı ama sadece tost kısmını kullanıyorum harika oluyor çok para vermeye değmez bence.
model bu moru bendeki.
Eki Görüntüle 416866
model :SHD-2637 çok eski kalmamış bile olabilir
Ben yeni üyeyim bu topiği buldum üye olur olmaz, ne kadar sıcak bir topic ve üyelerde çok eğlenceliavatarda bebeğimin 6 aylık ultrason fotosu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?