Kokoşş Hatunlar Kulübü

ay maşallah goca göbeğe bak sennn çok tatlısın

ara ve çemkirrrrr bacımmmmmmm

aman gecn de cemkırdımm tum hesabımı kaptcm dedım butun paramı ckeıp baska bankaya gıtcm deıdm tamamm deıdler ama ben vakıt bulpdaa paramıcekıp cıkmdm su bankadnn ama yeter yaaaa 50 50 100 az paramı ztn bırsuru seyden kar edyrlrr

smooooooooooooookkkkkkkkkkkkk :
o ne len masallah gozel garusunn
ama sexuuu poz dedukkk nasıl vermssn o yatar pozları hihihihih:):)

smoker kızzzzzzzzzzzzzzzz maşallahhhhhhhh

ama ne diycem bendede böle cıbıl pozlar var ama senin altta pijama bende sadece çamaşır çok sıcak olduğundan öle geziyodum donsuz falan

ayy ben sana bayldımm
yüzün harıka
güzellık gelmış snkı daha önce çirkindın gıbı olmuşş
göbüşünü açma lenn
hamışlıkten soğcak mıllet
Haa haaa hamişlikten soğumayın hee bu bana has bişi koketin mini mini karnı var benim göbüş böyle...Yüz şişdi yaa gözler yumuldu getti oyuncak ayı sevimliliği...
ay maşallah goca göbeğe bak sennn çok tatlısın

Canım savooolll...Bu kadar olamaz tabe ama seninde 1 2 aya atak yapar ..

çok tatlusn
cıplak olmadığı sürece hala sıcak bakıyommmhamışlığee

Kız tehdit et kapattırırım diye kartı hesabı diye tamam diyolar sonra dönüp tamam hade barışalım almıcaz diyolar...Yada tüketici mah. ne var ona git paranı alıyon biz bir dilekçe yazdık kaymakamlığa paramızı aldık...
smooooooooooooookkkkkkkkkkkkk :
o ne len masallah gozel garusunn
ama sexuuu poz dedukkk nasıl vermssn o yatar pozları hihihihih:):)
Yatdığım yerden kalkamıyom bide ıkına tıkına bir de düşün yaneee..Saol beniiim caaanııımmm...

ama ne diycem bendede böle cıbıl pozlar var ama senin altta pijama bende sadece çamaşır çok sıcak olduğundan öle geziyodum donsuz falan
Albüm yapsana kız cıbıl pozlardan.. sen koy benimde var bende koyacam..Ama bacaklarım şiş fil bacağı gibin olur mu..

hahahhaha sexxuuu asgumm:):)

burcu didiğim gibimi yaptın annemm..

afiyet bal şeker olsun... bugun çıft yufkalı... galeta unlu börek yap süper ouyor çayla tavsye ederim bebem

smoker maşallah kuşşş sevimli garu.... gobeğinede koca maşallah... güneşim bişe biliorda söyluor.. koca gobek duriyeeee dieeeee

çok sefimlisin ama maşallah..

ahahhahah kopardın beni smok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ama koyaymam ayıp yaaaaaaaaaa göz zevkiniz bozulmasın

canım once marıne ettim sonrama tavaya tere yağı koydumm orta ateste pişirdim suyunu cekince bıraz daha acıp kızarttım ama cok gusel oldu haaaa

onu bılıyorum teyzemde yemıstımmm bacuummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…