anammmm MAŞALLAHHHH cok tatlı bır yuzun varrr senınnnnama gobegınden korttum la gozlerım pörtlediiiiii
Gooooooooooooddddddd Mornnnniiiinnnggg kııııııssssssslaaaarrrrrrrr..............
Albüme göbüş ekledim heeey yavrım heyyy gözünüz göbüş görsün...
Bugün keyfim piiik noktasında dolanıyor..
Müdürüm 6 ay sensiz naparız dediheee heee...
ara ve çemkirrrrr bacımmmmmmm
Haa haaaayy ben sana bayldımm
yüzün harıka
güzellık gelmış snkı daha önce çirkindın gıbı olmuşş
göbüşünü açma lenn
hamışlıkten soğcak mıllet
ay maşallah goca göbeğe bak sennn çok tatlısın
evelik aşı var benım eşimin tarafında çorbalara koyarlarrr soğuk ayranlı corbalarla ve ya sıcağına
Heee heee inan en küçük görünen göbüşlerim bunlar...Daaa korkuncuda var..Makyajsız Allen 3 de oynarız ...
Haa haaahamişlikten soğumayın hee bu bana has bişi koketin mini mini karnı var benim göbüş böyle...Yüz şişdi yaa gözler yumuldu getti oyuncak ayı sevimliliği...
Canım savooolll...Bu kadar olamaz tabe ama seninde 1 2 aya atak yapar ..
o nasıl bi,şiy ot mu bacımmmmmmmmm ben bilmiyo olabilirim ama bizdede evelik kulanılır
smoker kızzzzzzzzzzzzzzzz maşallahhhhhhhh
ama ne diycem bendede böle cıbıl pozlar var ama senin altta pijama bende sadece çamaşır çok sıcak olduğundan öle geziyodum donsuz falan
evet canım ot gıbı bıseyyy acayıp lezzet katıyor evelık otu falanda dıyorlar
Kız tehdit et kapattırırım diye kartı hesabı diye tamam diyolar sonra dönüp tamam hade barışalım almıcaz diyolar...Yada tüketici mah. ne var ona git paranı alıyon biz bir dilekçe yazdık kaymakamlığa paramızı aldık...aman gecn de cemkırdımm tum hesabımı kaptcm dedım butun paramı ckeıp baska bankaya gıtcm deıdm tamamm deıdler ama ben vakıt bulpdaa paramıcekıp cıkmdm su bankadnn ama yeter yaaaa 50 50 100 az paramı ztn bırsuru seyden kar edyrlrr
Yatdığım yerden kalkamıyom bide ıkına tıkına bir de düşün yaneee..Saol beniiim caaanııımmm...smooooooooooooookkkkkkkkkkkkk :
o ne len masallah gozel garusunn
ama sexuuu poz dedukkk nasıl vermssn o yatar pozları hihihihih:):)
Albüm yapsana kız cıbıl pozlardan..smoker kızzzzzzzzzzzzzzzz maşallahhhhhhhh
ama ne diycem bendede böle cıbıl pozlar var ama senin altta pijama bende sadece çamaşır çok sıcak olduğundan öle geziyodum donsuz falan
wowwwwwwwkoysana
smoker kızzzzzzzzzzzzzzzz maşallahhhhhhhh
Kız tehdit et kapattırırım diye kartı hesabı diye tamam diyolar sonra dönüp tamam hade barışalım almıcaz diyolar...Yada tüketici mah. ne var ona git paranı alıyon biz bir dilekçe yazdık kaymakamlığa paramızı aldık...
Yatdığım yerden kalkamıyom bide ıkına tıkına bir de düşün yaneee..Saol beniiim caaanııımmm...
Albüm yapsana kız cıbıl pozlardan..sen koy benimde var bende koyacam..Ama bacaklarım şiş fil bacağı gibin olur mu..
burcu didiğim gibimi yaptın annemm..
afiyet bal şeker olsun... bugun çıft yufkalı... galeta unlu börek yap süper ouyor çayla tavsye ederim bebem
smoker maşallah kuşşş sevimli garu.... gobeğinede koca maşallah... güneşim bişe biliorda söyluor.. koca gobek duriyeeee dieeeee
çok sefimlisin ama maşallah..
burcu didiğim gibimi yaptın annemm..
afiyet bal şeker olsun... bugun çıft yufkalı... galeta unlu börek yap süper ouyor çayla tavsye ederim bebem
smoker maşallah kuşşş sevimli garu.... gobeğinede koca maşallah... güneşim bişe biliorda söyluor.. koca gobek duriyeeee dieeeee
çok sefimlisin ama maşallah..
yok laaaaaaaaaaa manyakmısın dün koydum yeter son bi pempeli foto koydum onu görmediniz bakın o üstüruplu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?