Kokoşş Hatunlar Kulübü

smokkkkk göremedim ben arkadaş değilmişiz ondanmış...çıplak mı yaw göbüşün anlamadım ben ((

burcucum nerelisiniz kuzum ya evelik bizlerde de vardır,soğuk ayran aşı falan.....

canım ben zonguldaklıyım ama eşim karslı asında ıkımızde de var ama bızde nohutlu bugudaylı felan yapılır soguk çorba,eşimin tarafında pazılı evelik pirincli felan işte sen nerelisin

koy len tamam koy bugnde mevzumzzz sızn cıplak gobuklerr olsun dun adaydı ahhaaha:):)

alya kız bnm kocemde tam tersı hıc sevmz hatta kızar ev hallerını ya bırı yanlıslıkla gorrse dıyeee haha

aynen kafamı kırarı:)) o elbisli resmimi bile nie çekon hayırdır dedi düğündeki.. kime koycan dedi..

facede görmeyım dedii

laaaaaaaaaaaa hamiş halini koysana

kızlar yemin ederim hamişken hiç foto çekilmedim okadr çirkin bir fiziğim olduki..

sadece son gun eşimin teyzesi çekti.. hamiş hi resmin yok.. dedi..

bu çocuk inanamaz sonra senin doğurduğuna dedi.

onlarda evde ev hali son gun çekti.. evdeki pcden koyarım bir ara ama ben fiyaskoydum hacılarrr

hahhahhah sanki ben paris hilton görmedinm mi laaaaaaaaaaa beni bezgin yılgın gibiyim

ama bizim bilgisayarda şifreli bu fotolar bacım çeker hemen pcye atar yoksa benim kocayıda az çok biliyon

yok çıplak demedim, bebişiniz doğduğunda beraber fotonuzu koyun dedim.
vardır mutlaka.

hehehehe tamam bırtane emzırrken vardıııı ılk yapstgı an onuda kocam sıldırdı yanlıslıkla ya bırısı gorrse dıyeee...

ama belkı koslrde cıkr bıakc bakıp koycmm bnde bakalım:):)

lannn sennın vucut oratnılı almış beni görsen... esmaaa sakın doğurma dersin

valla billa abartmıorum çok çirkindi vucudum..

allhm yaa snde hep bole dıyorsun kendıneee allahmyaa gorskde bız versk kararı dısardnn bırı olrk hihih hamiş hamiş kalD

lannn sennın vucut oratnılı almış beni görsen... esmaaa sakın doğurma dersin

valla billa abartmıorum çok çirkindi vucudum..

Harbi ya paintde resmini çizmiştin gerçi geçmişde bana moral vermek için.. benim popişimde küçülür inşallah senin ki gibin.. ama fotonu görmedik heeeç...Yokmuş gerçi foton da..

ben kaçıyorum kahve içmeye çıkıyoz arkadaşla iii çene çaldım heeeeeeeeeeeeee

özleyin beni anacımmm

benimde daha hiç hamişken resmim yok

Ha haa ben daha karnım dümdüzken şişirip şişirip çekiniyodum sonra bir şişdi gördüm ....... çok hevesleniyodum 2 3 aylık ken karnım ne zaman şişecek diye...Şimdi bu nasıl inecek diye düşünüyom...

Harbi ya paintde resmini çizmiştin gerçi geçmişde bana moral vermek için.. benim popişimde küçülür inşallah senin ki gibin.. ama fotonu görmedik heeeç...Yokmuş gerçi foton da..

cnm moral vermek için değelllllllllllllll

tamamamen gerçekler..

ama sen bizi kandırmışsın ben yatarken oturuken sende basen görmedim.. çok tatlı bir hamişsin.. maşallah

benimde 1-2 gündür sanki göbeğim hafif geri çekildi gibi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…