hahahahahah bendede yok hiç öle fotolar.
yeminleeee..
smokkkkk göremedim ben arkadaş değilmişiz ondanmış...çıplak mı yaw göbüşün anlamadım ben((
burcucum nerelisiniz kuzum ya evelik bizlerde de vardır,soğuk ayran aşı falan.....
neyı koycz kız hıc olee cıplak fotom yok bennn asıl rahıbe teressaymısımmm yanııı bırde esmosa soluyrsnz zuhahaha
koy len tamam koy bugnde mevzumzzz sızn cıplak gobuklerr olsun dun adaydı ahhaaha:):)
alya kız bnm kocemde tam tersı hıc sevmz hatta kızar ev hallerını ya bırı yanlıslıkla gorrse dıyeee haha
get nann ekliyom bak hemen silcem
baska resım daha mı koydunnnnn yoksa goremedım ben
laaaaaaaaaaaa hamiş halini koysana
kızlar yemin ederim hamişken hiç foto çekilmedim okadr çirkin bir fiziğim olduki..
sadece son gun eşimin teyzesi çekti.. hamiş hi resmin yok.. dedi..
bu çocuk inanamaz sonra senin doğurduğuna dedi.
onlarda evde ev hali son gun çekti.. evdeki pcden koyarım bir ara ama ben fiyaskoydum hacılarrr
ama bizim bilgisayarda şifreli bu fotolar bacım çeker hemen pcye atar yoksa benim kocayıda az çok biliyon
yok çıplak demedim, bebişiniz doğduğunda beraber fotonuzu koyun dedim.
vardır mutlaka.
lannn sennın vucut oratnılı almış beni görsen... esmaaa sakın doğurma dersin
valla billa abartmıorum çok çirkindi vucudum..
hahhahhah sanki ben paris hilton görmedinm mi laaaaaaaaaaa beni bezgin yılgın gibiyim
lannn sennın vucut oratnılı almış beni görsen... esmaaa sakın doğurma dersin
valla billa abartmıorum çok çirkindi vucudum..
benimde daha hiç hamişken resmim yok
Harbi ya paintde resmini çizmiştin gerçi geçmişde bana moral vermek için.. benim popişimde küçülür inşallah senin ki gibin.. ama fotonu görmedik heeeç...Yokmuş gerçi foton da..
Ha haa ben daha karnım dümdüzken şişirip şişirip çekiniyodum sonra bir şişdi gördüm....... çok hevesleniyodum 2 3 aylık ken karnım ne zaman şişecek diye...Şimdi bu nasıl inecek diye düşünüyom...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?