Kokoşş Hatunlar Kulübü

böcuk

aaaaaaa ama onaa ne kı sonucta aısın olunca onu yapıyorsun sennn bu adamda artık yeter ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaynanadan beter bişi

canım sıkıldı yaa
moralım bozuldu gelde çalışş
kendı işimi edım temızlık edıom çaycılık edıommm daha nolsunnn yaa

Biliyom aslında sabr ettiğini geçici bir dönem de birden bende gaza geldim..İnşallah haftada 5 gün 8/5 iyi maaşlı tonton patronlu bir yer bulursun..

nerde cnmmşans yokkı burası güzel dedık patronum aynen öle
ama bak ortak kanımı emıoo

resım acsından degıl bacııı gıydırmıyor zatennnnnn

aferın sana ogrendınn bu işiiii benım ellerımde pişiyorsun bakhh haha gun gelecek sende topice yenı gelenlereee bıırr TISSSSSSSSSSSSSSSSSS YAPACAKSIN HUHHAAAAA

haaaa haaaa acemı smokerrrr çaylak smokerrrrrr kalk su getır bakıyım hemennn cıbıkkkk çöm skokerrrrrr çöm çöm çöm

Son düzenleme:
haha aman allahm banna bak tabısıı saka yapıyorummm yahuuu canlrm benmm gelın hepınızee sarlcmm

aferın sana ogrendınn bu işiiii benım ellerımde pişiyorsun bakhh haha gun gelecek sende topice yenı gelenlereee bıırr TISSSSSSSSSSSSSSSSSS YAPACAKSIN HUHHAAAAA

Hakketen güneş yavaş yavaş öğreniyom galiba hiçç smile sız mesaj yazmıyom komik bulduğum her şeye haa haaa yazıyom olacam ben inşallah usta...
Sonra mesaj sayımı 20. bine 30. bine çıkaracam benim takipcilerim olacak benim mesajlarımı okuyacak...

ben yaptın nan u.s polo daaa abowww canım cıktı valaaaaaa kaçtım 9 ayda aslında acık daha dursaydım mudur yardımcısı olacaktımmm aman dıdım batsın

suyum nrde kaldı smokeee senı kucuk tarla faresııı (hanı yabancı fılmlerde olurya bole replikler)

Ay hamişim alınırım diye parantez içinde açıklama yapıyor... Duygulandım laaa harbi..
Bende yaptım tezgahtarlık çook zor iş beee o yüzden hiç kaba davranamam gözümün içime bakıp çok yakıştı aynısı bende var,bunu evde bende kullanıyom diye kıtır bilem atsa hiç ilgilenmediği halde kasaya giderken panter gibin atlıyıp ürüne kendi kodunu yazsada davranamam...
Ama sen us polo da yapmışsın kalite yani benimki küçük mekandı..Öğrenciydim gerçi..

polodan once ole yaz tatıllerınde bıde unı den once kucuk yerlerdede yapmıslığım var yanııı ayyy one kadar bı nakadr dıye sorarlardı bıgun dayanamayıp ellerimi acıp ahanda bu kadar demıstımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…