- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
böcuk
aaaaaaa ama onaa ne kı sonucta aısın olunca onu yapıyorsun sennn bu adamda artık yeter ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaynanadan beter bişi
Haa bu arada tezgahtarlık bile olsanın bilesi ayakta çok kalıyorlar yoruluyor anlamında...
Biliyom aslında sabr ettiğini geçici bir dönem de birden bende gaza geldim..İnşallah haftada 5 gün 8/5 iyi maaşlı tonton patronlu bir yer bulursun..
sapuk garuuuuu hihi:)
böcüğün dahamı büyükmüş neee
kaldırdım annem bırakılırmı hiç nazar değer dermişim
keşke benimde ufak olsa:)
CNM BEN bıara ekledım ama kımseye solemedım burdada ekledım dıye arada esınce makst ıs olsun eklerım ben bölee hehehehe
bir dahakıne solerımmm sız ekleyncede gaza geldım ama acılen cıplak foto cekılmem lazım zuhahahaha sızle yarısmam lazımm
kızlar tesekkur ederımmm...
cok guzl zamnlardı cok nazlıyorlardı benı hamslık donemımde poff yıne dogurayım ben bareeebır sehzadee daha dogurabılrmıyım kıı :):) neyse sultanda dogursak olur tabeee:):)
burcu kız harbıdn benmde kocem bana ızın vernmyrm bıkınılı bıle fotom yok zuhahahaD:
ama busene caktrmadn cekıncm :)
korktun dımı hemen bırı ne demek ıstyrsn der dıye misallll ben :):)
resım acsından degıl bacııı gıydırmıyor zatennnnnn
Haa haaatırstım hemen kıvırdım....
aferın sana ogrendınn bu işiiii benım ellerımde pişiyorsun bakhh haha gun gelecek sende topice yenı gelenlereee bıırr TISSSSSSSSSSSSSSSSSSYAPACAKSIN HUHHAAAAA
aferın sana ogrendınn bu işiiii benım ellerımde pişiyorsun bakhh haha gun gelecek sende topice yenı gelenlereee bıırr TISSSSSSSSSSSSSSSSSSYAPACAKSIN HUHHAAAAA
haaaa haaaa acemı smokerrrr çaylak smokerrrrrr kalk su getır bakıyım hemennn cıbıkkkkçöm skokerrrrrr çöm çöm çöm
haaaa haaaa acemı smokerrrr çaylak smokerrrrrr kalk su getır bakıyım hemennn cıbıkkkkçöm skokerrrrrr çöm çöm çöm
Ya böcük kızma ama dayanamadım İstanbul gibi yerde burdan alacağın maaşı alabileceğin bir yer bulamazmısın, had azıcık daha az olsun tezgahtarlık bile olsa bu ne ya afra sı tafrası bitmedi adamın ha...
Yenicem Seni Kadınlar Kulubü...
haha burcum aleemsın kısss koptumm smokkk
suyum nrde kaldı smokeee senı kucuk tarla faresııı (hanı yabancı fılmlerde olurya bole replikler)
Ay hamişim alınırım diye parantez içinde açıklama yapıyor...Duygulandım laaa harbi..
Bende yaptım tezgahtarlık çook zor iş beeeo yüzden hiç kaba davranamam gözümün içime bakıp çok yakıştı aynısı bende var,bunu evde bende kullanıyom diye kıtır bilem atsa hiç ilgilenmediği halde kasaya giderken panter gibin atlıyıp ürüne kendi kodunu yazsada davranamam...
Ama sen us polo da yapmışsın kalite yani benimki küçük mekandı..Öğrenciydim gerçi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?