Kokoşş Hatunlar Kulübü

Aaaa nek sendemesen ben hiç öyle düşünmemiştim haa çok stresli koket sezaryanan girecem diye sezaryanın uyuşukluğu olur diye demiştiiir...

sen burdamıydın laaaa:):) sesszı tombık oysa farkedılmeyeck gıbı deelsın hahaha:):

bir yazı vardı bu konuyla ılgılı bunu bulursam sıznle paylasıcammm... cok guzel bır yazıydıı..
buarada omrde mecburen ızlıyrr cunku bız dızı cnbc vs acıyrz o uyanıkkenn ama benm oglumda masallah hıc bos bır cocuk deıl dun ogretmenı ozellıkle dedı acayıp zekı bır cocuk sakın pesını bırkmayın dıyee hemm dua okuyor hemd esarkı sozu ezberlemıss yanı bunlr fasa fısooo tv tamam fazlası zarar olabılr ama bu nerdn cıktı yahuuu

bnce butarz kurallar yuzunden cocuklarımızıı zorla bır kalıba sokmaya calısyoruz...

böcük öyle diyorsunda anası hasta olsa sizde kalması gerekse kabul etmicekmisin evine?

yada eşin etmicekmi sence?annesi yani

Haa haa sorma nereye gireceğimi şaşırdım bir an ben bazı mevzuularda hiiiç yorum yapmam kuytuya kaçar okurum...

dogrusunu sen yapıyorsun dogru soleyenı dokuz koyden kovarlar kızlar benı hıc sevmııı bu konulrdakı ser elestırlerım yuzundn zannmca hahahaha canları saolsun konu aıleye gelınce bend etutamyrm cenemı napım.. soncta hepmz anne baba olacagz

böcük öyle diyorsunda anası hasta olsa sizde kalması gerekse kabul etmicekmisin evine?

yada eşin etmicekmi sence?annesi yani

ne dıom sana benımkı 3 yıl aramadı bı kez
sonra geldı kalsın dedım
ya denılcek cok sey varda demek ıstemım cnm
tabıkı vıcdanım elvermez
Allah bılsın kul zaten bılmezutansınlar herkes yaptıklarından derımm

bencede hepimiz anne baba olacağız..

hangimiz evladımız için bişeler yapabilecez onu allah bilir..

bugunu kurtarınca rabbime şükredioruzz..

allah hayırlı evlat olmayı hayırlı evlat yetiştirmeyı nasip etsin

sen bile bunu yazıorsan...

sana bişe yapmalarını bırak aldıkları halde...

meloşun kocasının ailesini başında taşıması lazım

esma çok iyi hatılıyorum yazdığımı. Evet ben istemedim gelmeleri nedenini de yazdım.

Tv. Konusunda bu benim düşüncem, ben kimseye çocuğu tv izliyor diye zekası geri olur demedim. Bu benim düşüncem. Ben izletmek istemiyorum. Ki öğretmenizmizde izletmemizi istemiyor.

şuda var sabahın 6 sından gecenin 12sine 1 lere 2 lere kadar hiç kapanmadan tv açan var mı evinde?
Neyse tv konusunda herkesin kendi fikri saygı duyarım.

birde sole dusun onlarda kımbılr bızm ne tur eksıklıklerımızı dusnp bundn yapmadm etmedım dıyordur ha haklılar demıyoruda herkes kendı acısında kızyorrr bend ekendı acımdan kızıyorum ama onda sorsan kendı acısından haklııı bence hıcbırımız dort dortluk deılız...

hatırlıorsan sorun yok ozman..

şimdide kız kardeşi gelse başımla beraber diorsun..

aslında sen onlardan hep bişiler bekliorsun ama onlar için bişe yapmak istemıorsun konunun özü bu..

ne diyem...

Sana bişe yapmalarını bırak aldıkları halde...

Meloşun kocasının ailesini başında taşıması lazım

7 yıl sonra yapmaya başladılar. Kv. Için belki başımda taşırım evet ama babasını asla.

Bende 7 yıl küs kalıp torunları için barıştım geçen sene. Yaşadıklarım sadece bişey yapılmaması değil. Burda anlatmadığım şeyler var.
Ben yinede barıştım.
Eşime dedim ki oğlumun hatırına barışıyorum.
O babanesi halasını bilsin onların sevgisiyle büyüsün.

sana bişe yapmalarını bırak aldıkları halde...

meloşun kocasının ailesini başında taşıması lazım

herkes yaşadığını bılır
ahh ahh gelinlık üstümde ıkenn gözyaşlarımı unutamıyorummmgerısı fosssbana

ya melodi tamam anlıyorum buraya kadar ama kendi annen de senin için hiç bişi yapmadııı

tüpün bitti die üzüldün annene söledin demedimi

eşin alsın die??

bi anne olarak acıdımı sanaki?

eşinin ailesinden bekliyosun

eşinin ailesi yapmadı die annen bile ortada bırakmadımı seni daha kimden ne bekliyosunki

Son düzenleme:

annem yaptı canım. Tüm çeyizimi yatak odamı çekyatımı tüpüne jkadar aldı.
Beyaz eşyamı almadı onda haksız olduğunu söyledim.
Pazar harcımı aldı. Haftada 2-3 gün yemek yedik.
Hamileyken tüm kıyafetimi ayakkabıma kadar herşeyi bebeğin tüm eşyasını aldı. Yatak hariç.
Onun düşüncesi bunca zaman ben yaptım birazda onlşar yardımcı olsun.
Ha tüpümü almadı evet,
ama oğluma bişey istesem alıyor. (gıda olarak)

yargılamak ıstemım ama gene yanlış dıon
benım annem ömrünü verse gene vermek ıster bişiler
evlat açken uyyamaz
onlar yapsın dıyemez
ceyızımı esyamı demek bıle ıstemıyorumm
ama karşılıklıysa hersey
senın annende senı bıraktı yarı yolda
onlar konuşmamışlar yapmamışlar oldu

Son düzenleme:

1 tane çekyat aldı oturma odama.
Salonum boştu ve alınması gerekiyordu aldım.
Sen yarı yolda bırakmak de.
Ben hala yapmadığı şeyler yüzünden çektiğimiz sıkıntıyı söylerim arada
anneme.
Benim evimde kv. Bir mendili bile yoktu.
Eşimin çorabına kadar annem aldı.

Beyaz eşya almaması hataydı hep söylüyorum.

melodi beyaz eşyayı annen almayabilirr hadi onuda geçtim

sen neden almadın bekarken??

ne yaptın çalışıyoken paralarını nan çeyiz yapmadınmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…