Kokoşş Hatunlar Kulübü

valla her zaman markayada kaçamıyoruz be böcük biz:)

bazen kafama göre aldığımda olmuyo değil yani..

Ki ben eşimin memleketten getirttiği var onu seviyorum çok güsel

güçlü sucukları:)
güçlüüüüüüüüüüüüüüüü

deseydın patrona caycı nere gıttyse bende oraya tovbe yarabbımm

cnm bas agrım gectı işte sanırım amelyata kara verdım bugun fırst bulrsm bıara doktora gıdıcem. gorscm amelyat gunu vercktı ıptl etmstmmm bugn konusym etsn benı 2-3 hafta ıcnde amelyat...
alya asgum

gunaydınnn kızlar nasılsınızz bakalım hepıcıgınızı opuyorum.. dun eve gıttım kocem gec gelcktıı makarna yedım uzandm cay ıctm oglumn atesı vardı oda yanıma uzandıııı....

seksenlerı ızlerken uyuyakalmısım kocemde tatlı getrcktıı. neyse gelms getrms ama kapıyı nasıl actım hatlamyrm uyku arası sonra oda bırguleryuz vs eve geldm dıye konusyrdu hayal mayal hatrlıyorm sanırm kavga etmsm ttaatlımıda tabaga koymus yememmısımm. ıyı oldu ama uyku sersemıyım kapıyı actıgımaa dua etsın o sabahda gergın kalktım ztn cocum un atesı var sanırım dun cok gerılmısım benn heheh bende bugun uzaktan sızı takıp ederım... smokkkk gıbıı...

esma asgum dıs agrısı yok dımı bebeeemmm

ki ben eşimin memleketten getirttiği var onu seviyorum çok güsel

ki ben eşimin memleketten getirttiği var onu seviyorum çok güsel

ben kaçıyom valla yalan yok
markete gıdınce nasıl 500 600 cıkıyo sımdık anlıyon demı
Allah hrkese versın cnmm

güçlü ne la markası mı

güneş ya başkası olsaydı len kapıda:18::18:aboww
tatlıyı ydın mı barı

ana ömürtoş nasıl sımdıkkpaşamm

Ada bugün son günün demi 37 haftalıksın gelsin tatil gelsin yatıııış....

yavru pazartesi verecekti dr.um ben dedim bu hafta da kalsın...anammmm okulda oturduğum yerden rahatım,çocukların not işlemlerini daha tamamlamadım...hiç olmazsa okulda yapıyom her girdiğim sınıfta...
evde olsam ne etcem...sıkılırım dedim,valla lohusa sendromuna erkenden giriverir daha da çıkamam...o sebeple...bu hafta da buradayım....
hatta ben raporu verdikten sonra bile,okula pazartesi falan gelmeyi düşünüyom
4 haziranda da piknik var okulca....ona bile gitsem diyorum,annem de diyo olmaz ya da ben de gelirim yanında
bu cumartesiye kadar ertelettim raporu ama cumartesi kesin yazacakmış...

Allah hrkese versın cnmm

güçlü ne la markası mı

vallla kızlar.. özel kendiniz yaptırmadıktan sonram... hiçbir markaya güvenmeyın

apikoğlu sucuklarının kilosu 48 tl idi..

en iyi sucuk markası die geçerdi.

başka türlüü ben bu markayaı yiyorum iidir demeyin..

pahalı diye ii olmuyor... reklam payını alıor o... boşuna para ödemiş oluyoruz... alın bimden.. islami şartlara uygun yıyın gariii

güçlüüüü::::)) sucukları haa... tam paris için ideallll ..........

alya bundan sonra paris için güçlüü markaya bakcem laaaa

herkes kazık atıyoo bırılerıne
ben ıykı sevmıommm öle şeylerı aman sız dıkkat edın
kurbanda etlerı kendınız yaptırın olmaz mı:26:

güçlü sucukları sponsorda brck

Hee vermek zorunda zaten doktor 37 de... kızım piknik miknik ne ediyon...Gerçi sancı piknikte başlasa mangal yakılmadan sen çayını bile içer öyle doğururmuşsun ilk doğumda..Uzun sürüyomuş bayyaa yaa
Genede dikkat et...

Allah hrkese versın cnmm

güçlü ne la markası mı

markası la:)
kilosu 30 mu 35 mi ne la eşim kiloyla alıyodu çok güzel kızartılıo bayılıyom ben:=)
esmaya katılıyorum pahalı die sağlıklı olduğunu sanmayın bencede:)
benim sucuklar yarışlarda sakatlanan atlardan yapılıyo hihi:)

Son düzenleme:
guneşim geçmiş olsun bebeğim

sanada ömürtoşada.. kocayada iki sille çekmediğine dua etsin uyku sersemii

sıkma annem canını........................................

tatlıyıda yememişsin kötü olmuşşş

güneş ya başkası olsaydı len kapıda:18::18:aboww
tatlıyı ydın mı barı

ana ömürtoş nasıl sımdıkkpaşamm

yok kız her salı gec gelır telefon eder kapıdym dıye zıl bıle calmadı aradı benı ama ınan telde ne dedıgınıbıle hatrlamıyrm kapıyı actı goruyrm onu ama uyuyorum bole gıttım bana galıba tatlılarımızı yıylm deıd sen koy cnm demsm surt yapmsm sanrmmm..

oda bır guleryuz yok yorlduk geldık dedı hahaha onuda hayal mayal hatrlyrmmm amaa sabah konsmadık kustuk para ver bana dedım oda cıkrdı verdı ama bakmadm yuzune ya uykudayımm en sevmdgm sey uyku arasndaa bısıler ıstenmesı vs bı dur kendıme gelem dımı ayılt ben opmyrsam sen op gercı optu herlde onuda hatrlmyrm tovbe yarabbı allerjı ılacları benı bole yapıyor kızlarr uykunn en derını bendee

adaa günaydın
keytif sende ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

günaydın bacım....
garular hepiciğinize günaydın dedim di

he valla piknikte tutsa sancım,anca akşama doğururum ama anneme çektiysem,hastaneye varmadan da olabilir,kızkardeşimi takside doğurmuş

sucuk dediniz ya...mangalda pek severim...
pınar mangal sucuğuna bayılırım...enfes oluyor mangalda haberiniz olsun...maret değil ama illaki pınar gerçekten çok fark var lezzet olarak...

ewet ay gelms o saatteee tovbe yarabbımm

tatlıyıdaa kacgundr aserıyordum fırst olmuyordu yazk alms gelmss ama sınrım tepeme cıktııı guler yuz muz deyncee ulen uykuda kahkahamı atcam

bocumm ömurtos daha ıyı gıbydı hafıf atesı vardı ama enerjıktı yınee maketee gıdelım maket kapalıı amaa. gesmeeee gıdelımmm gesme yok dılan var dıyordu kendı kendıne hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…