Kokoşş Hatunlar Kulübü

hey allam
unutkan garu
bıdaha cantandancıkarınca hemen koy gerı

ınş geçer cnmm

len önce Allah sonra
böcüüükkkkkkkk

laaaaa kocam gibi konuştun... anamm kelime aynı

sevilgiğini bil... sımarma der birde oo

fixx cümldirr

adam haklı:

Alya hoş geldin kandilin mübarek olsun..İyi geziyon haa...Dün avm de yediniz içtiniz gezdiniz tozdunuz tabee...Çoçuklar top havuzunda oynadı siz keyif arkadaşınla demiiii..

lenbenım soruma cvp verdın mı sen
wc yerıne nereye gıdıon dedım
QI düşük garu

Ayy jaqen ben hayalimde aryayı büyütüp onunla evlendirdim bile
ejderhaların anasının Drogo öldükten sonra albenisi söndü gözümde, acaip kıskançlanıyodum ben o karıya. bir karış boyuyla kaptı taşş adamı diye
cüceye de bayılıyorum, aşık da oldu muşmula inşallah vıcık vıcık hal almaz.
galiba dayanamayıp kitaplarını okumaya başliycam ben, 4 tanesi bulgarca olarak var bende.. aynı tadı alırım umarım..

smokkkkkk benim paşa karnımın içinde yelkenli var gibi oraya buraya dalgalanıyor...seninki ne alemde :)))
çaydanlığı da aferim buzdolabına koyuyormuşsun dua et çamaşır makinesine atmadın [/B][/COLOR]
karnımda meksika dalgası yapıyo sıpa bir orası yamuluyo bir burası.. babası dizimi dirseğimi sivri bir yerini dayıyo babası gıdıklıyor hemen çekip başka bir yere dayıyor...

o aklıma geldııı laaaa kandıl mubarek gun olmaz bullüğün yamulur deyıp korkutamııı

bu da iyiydi...

a 101 e gittim oğluşuma tik tak masal saati kitabı aldım bayada kalın bişi:)

ay kızlar dün alışverişe gittik eşim kızım felan boya aldım neyse eve gittik saçımı boyadım kızımı uyutmuştum saat olsu 00,30 okadar uykum varki kocem geldi
baktım gözü göz değil pariste paris die bakıyo bende kaçacamya dedimki saçım boyalı duşa giriyim yok her yer boya olur dedim yook kafamda bonee benialdı bi gülmee tabi ben gülerken hoppp yataktayım ben yastığın üstüne havlu seriyorum adamın gözü dönmüş eee haklı 10 günlük reglden sonraa neyse parise uçtuk duş felan derken 1:30 da yattım aklıma siz geldiniz her koşulda parise gidiliyomuş dedim kendi kendime

o aklıma geldııı laaaa kandıl mubarek gun olmaz bullüğün yamulur deyıp korkutamııı
nan sanki adam cahal daha sevaptır der
Alya hoş geldin kandilin mübarek olsun..İyi geziyon haa...Dün avm de yediniz içtiniz gezdiniz tozdunuz tabee...Çoçuklar top havuzunda oynadı siz keyif arkadaşınla demiiii..

yok kızzzzzzzzz ben yazları çok nadir avmye giderim

sevmiyom oralraı
açık havada yedik içtikk çocuk parkı da vardı oynadılar çocuklar bizde kayfe+cigara keyfi

hep adamlarda suç tabe sız hıc ıstemyonus
yan cebıme koy

Olmas arya ölen kralın piçi demirci çoçukla evlenecek...
yee ejderhaların anası fatmagül çıktı salla ya kalıbının adamı olamadı olan droga ya oldu..

işte onu da bilmiyorum bana kalsa al sınırsız takıl istediğin kadar
vınn işine pek olumlu bakmıyorum daha olumlu bişeyler bulmak lazım
haziran sonunda tatile çıkıyoruz 8 gün yokuz sarımsaklıya gidiyoruz
5 taksit 1200 TL otel parası yol bedava 3*5 orada harcasak artık ödicez bi şekilde.
aslında böyle kıştan kenara tatil için atacaksın yazın keyifle nakit gideceksin tatil

speeddddd az kaldı tatlım evet gelsin valla görelim...ben de meraklardayım
bir de kablosuz ben bilmiiimmm yavru hele vınnn memnun olmayan çok duydum,siz en iyisi komşuyla birleşin....
?

aynen acaba kime benzicek nasıl bişey merak ediyr insan

geçmiş olsun canım çocukların hasta olmasına dayanamıyorum yaaaaaaaaa

nolsun bacım ugrasıp duruyos ısdeeeee akşama parıs varrr eve gıtmek ıstemıyommmm

kaçışş bu gece kandil...

Son düzenleme:
kızlar dün bende çantamı kapıda asılı unutmuşum

kızımı babanneden aldım eve geçtim kızım 11 kilo 3. kata kucağımda çıkarıyorum

tabi nefes nefese asansör yok olsada kızım korkuyoo binemeyiz yine

hemen çantamı kapının koluna astım anahtarı çıkardım

eve girdim bi güzel lavaboya girdim çktım zil çaldı

açtım komşu içimdende diyomki allahım evim dağınık

inşallah çeri girmez hoş komşuluk yoktur bizde kimse kimsye gitmez salak bi apartman işte

çantanızı unutmuşsunuz dedi sağolun dedim

ama benim çanta bi 20 dakka orda asılı kaldı hoş param yoktuda kimliğim felan vardıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…