- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
haa bu arada cuzdanımı unutmusum dedım yaaa ogun markete gettım bı gusel alısverıs ettımmm kasaya gettım cebımde sabah gocadan tırtıkladıgım 20 lık vardı onu verdım ustune para katmam lasım cantamı acyorummm ve cuzdan yokkk teee alllammmm panık oldum mıllet kasada sırada kasıyerın gozu benhdebole bakıyor ben bole oldum tabe artık anlattım cuzdan yok dıdım kıs bana cvp vermedı ıade edın yor yok dıdım evım yakın hemen gıde gelırım dedım yarım satte kadar dedı kıs neyse cıktım eve gectım cuzdanı arıyom acaba evdemı unuttum dıye yokk kafayı yıcem dun kaybettıgımı dusunup dun gıttığım marketlerı dolandım dedım cuzdan buldunuzmuuu adamda bana donmus pişkin pişkin ablaaaa dun şemsıyenıde unutmustun ben getırdım hatırlarsan dedı lafı soktuuu zatı kafayı yıcem bıde bana laf sokıyor dahada sınır oldum iş yerıne geldım o sırada aklıma turlu turlu aksıyon geliyi birimi çaldı dusrdum muuu işyeni aradım guvenlıkler baksın dıye bızım oda kılıtlı camdan bakıp gormemmişler dedım su maektı aryın sorun seferber ettım hepsini.sonra ofıse geldım odaya gırdım bı de baktım kı dosları koydugumuz dolabın rafında sırıtıyorrrrr ayyyyyyyyy cok şükür dedim içimden
patatess puresı vermıs ogretmenıı yemıs odaaa bakalım ınsallah gecerr
evet tatlım ama kesınlıkleee kacamam erkendn aslnda mudur yurt dısında ısler sakın ama işte burdakı cocuk benle yarstırıyor moklarını ugrasamammm... vırvır konusrr sımdıı
ne dızısıı la mubarek gunn oturun dua edın böhöhöhhöhö
kızz ıyıkı yolda falan para lazım olmadı ya o kocendn tırtıkladgnda olmasa napardn haa :26:
asgummm sanada hayırlı kandıllerr...
evet hasta enerjısı yerınde cok mızk mızk sureklı aglamam modunda ama hasta işte aman yaaa gecmedı gıttı napalımm
bugn bıtmez smok un dedıgı gıbııı sımdıden sıkldm
böcüüükkkkkkkk
laaaaa kocam gibi konuştun... anamm kelime aynı
sevilgiğini bil... sımarma der birde oo
fixx cümldirr
Alya hoş geldin kandilin mübarek olsun..İyi geziyon haa...Dün avm de yediniz içtiniz gezdiniz tozdunuz tabee...Çoçuklar top havuzunda oynadı siz keyif arkadaşınla demiiii..
Ayy jaqenHiç deme yaaa aynen bende buna dertleniyom kaç gündür...2. sezon 9. bölümün bir promosu var...Ensest piç diyor ya..they are too manny. ..sabırsızlıkla onu bekliyorum...Sonra arya da başgan olsun kral olsun istiyorum..Ejderaların anasına feci kıl oluyom artıkın..cüce, arya, ve artık geçen senin de belirtiğin gibi jaqen h'gar hastasıyım..
oyunu çıksa bari oynasak yaa..
karnımda meksika dalgası yapıyo sıpa bir orası yamuluyo bir burası.. babası dizimi dirseğimi sivri bir yerini dayıyo babası gıdıklıyor hemen çekip başka bir yere dayıyor...smokkkkkk benim paşa karnımın içinde yelkenli var gibi oraya buraya dalgalanıyor...seninki ne alemde :)))
çaydanlığı da aferim buzdolabına koyuyormuşsun dua et çamaşır makinesine atmadın[/B][/COLOR]
o aklıma geldııı laaaa kandıl mubarek gun olmaz bullüğün yamulur deyıp korkutamııı
o aklıma geldııı laaaa kandıl mubarek gun olmaz bullüğün yamulur deyıp korkutamııı
Alya hoş geldin kandilin mübarek olsun..İyi geziyon haa...Dün avm de yediniz içtiniz gezdiniz tozdunuz tabee...Çoçuklar top havuzunda oynadı siz keyif arkadaşınla demiiii..
lenbenım soruma cvp verdın mı sen
wc yerıne nereye gıdıon dedım
QI düşük garu
ay kızlar dün alışverişe gittik eşim kızım felan boya aldım neyse eve gittik saçımı boyadım kızımı uyutmuştum saat olsu 00,30 okadar uykum varki kocem geldi
baktım gözü göz değil pariste paris die bakıyobende kaçacamya dedimki saçım boyalı duşa giriyim yok her yer boya olur dedim yook kafamda bonee benialdı bi gülmee tabi ben gülerken hoppp yataktayım ben yastığın üstüne havlu seriyorum adamın gözü dönmüş eee haklı 10 günlük reglden sonraa neyse parise uçtuk duş felan derken 1:30 da yattım aklıma siz geldiniz her koşulda parise gidiliyomuş dedim kendi kendime
ne güzel laa
yok laa onu gecemem ben
hamışken etmem korkarımmm
wc yi hiç karıştırmıyom her 5 dak da bir gittiğim için ezberledim...çünkü kızım çimdik atıyo idrar torbama mecbur gidiyom..
niye laaaa korkcan ki gayet normal yanee
nan sanki adam cahal daha sevaptır der
yok kızzzzzzzzz ben yazları çok nadir avmye giderim
sevmiyom oralraı
açık havada yedik içtikk çocuk parkı da vardı oynadılar çocuklar bizde kayfe+cigara keyfi
Ayy jaqenben hayalimde aryayı büyütüp onunla evlendirdim bile
ejderhaların anasının Drogo öldükten sonra albenisi söndü gözümde, acaip kıskançlanıyodum ben o karıya. bir karış boyuyla kaptı taşş adamı diye
cüceye de bayılıyorum, aşık da oldu muşmula inşallah vıcık vıcık hal almaz.
galiba dayanamayıp kitaplarını okumaya başliycam ben, 4 tanesi bulgarca olarak var bende..aynı tadı alırım umarım..
6GB gecmezsenız ıyı o zman ama genede bence komşunla bı konuş ınş vardır öle daha karlı oluyor
vınn bızdede cekıyor gıbı ama varya sonradan ölsende tepınsende cekmıoo
ya ben msn açamadım ya google gıremedım hıc ve ıade almadılar
1800 tl ıstedıler sonra kanun cıktı bı kaç ay sonrada ödedım 1 fatura bedelı 50 tl ıdı kurtuldum bıdaha evıme asla tahaahutlu bişi almam
kocem saf alıoo
hep aynı sorun yaşadık tellerdede evlenelı 3 hattını kapatrdım hala 1 hattı var
sankı patron knt neyıne yetmıo son 2 ayı kaldı onuda kapatcam yoksa cok para ıstedıler gene
speeddddd az kaldı tatlım evet gelsin valla görelim...ben de meraklardayım
bir de kablosuz ben bilmiiimmm yavru hele vınnn memnun olmayan çok duydum,siz en iyisi komşuyla birleşin....
?
böcuk ıyym bacumm oglummm sabaha kadr uyumadı yatagımzda basmzda ıhh mıhhh mızkladı durduu makarna ıstyrm dıye agladı makarnaa ye dıyoruz ıstemem dıyor amaaa ıshal olmusss atesıde vardı yıne az azzzz ofyaaaa gozleırm acıyorrrr. hıc uyumadım bu geceee
nolsun bacım ugrasıp duruyos ısdeeeee akşama parıs varrr eve gıtmek ıstemıyommmm
yok la bebeme bişi olur dıye bıde dr bunlara yasak dedıkce ballanıoo
cıx cıx ben edemem
acarım tvden kandıl dua programını son sessss gorur ozamn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?