- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
hoşgeldin bebeğimm.. çok özledim seni canım benmmNabıyonuz aşkısılaaar? Eki Görüntüle 432726
Ya kızlar hiç yazamıyorum ya ben artık
Kokitam doğuma giriyor dimmi bugün, :18: inş sağlıkla alır Çağanı kucağınadualarım onlarla.
Esmoşum, sen nasılsın kuzum? İndirdi mi eşin camdan o yazıları, tüm pürüzler düzeldi mi? Ben biraz geride mi kaldım? Metin Eren iyi mi?
Güneşimm, sen naptın canım? Ameliyat işi kesinleşti mi?
Ömürtoş iyileşti mi?
Burcuuu, en son okuduğumda parise peş peşe bilet kesiyodun. Ne alemde uçuşlarişyerinde felan herşey yolunda mı?
smokır, sen nasılsın şirin göbek..? Karar verdin mi prenses perinin ismine?
brck, bebeem sen nasılsın? bebik nasıl? işyeriyle ilgili sorun çözüldü mü? alıyolar mı birini yerine?
böcüük, eşin gitti mi? çaycı ablayla aran nasıldizilere devammı?
Alyamm, sen neler yapıyosun tatlım? çiş eğitimi sonuçlandı mı? gezmelere devam mı? iş bakıyomusunn?
Meloşş, sen iyimisin canım?Paşan iyi mi? son msja baktım da rahatsız sanırım.. çok geçmiş olsun canım :26:
adacım seni diğer yerden de takip ediyorum kuzum, gel öpim
kimseyi unutmadım dimmi :26: unuttuklarıma da şuraya öpücüklerini bırakıyorum, gelince alsınlar
Günaydın birde
günaydınnnnnnnnnnn
cok yoğunum gene
akşam irmik tatlısı yaptımm dondurmalı
cıkolata sosu ıle süsledımmm
kocem için
koketım doğurdu mu acep
aramayada cekınıommm cok erken dıye
ben de özlüyorumm,hoşgeldin bebeğimm.. çok özledim seni canım benmm
yazı kalktı şekerim durumlar iyi asayiş berkemal
sen nasılsınnn
ben de özlüyorumm,bazen okuyorum ama yazamıyorum :26:
işler yığınla, ama hafiflediği zamanlar da gelecek inşş Eki Görüntüle 432730
sizde durumların iyi olmasına sevindim çok(bu smileyi de niye ekeldiysem, sanki durum iyi olunca parise gidiyor bizim esma )
yok be canım bebek falan ..
evlilik yıldönümüzde eşime
1. aspirin başını ağrıttığım için
2. çikolata şeker hayatıma renk kattığın için
3. bebek ayakkabısı ileride tam aile olmak için gibi bi hediye yapıcam onun için. tabi içindeki notlar çok daha güzel olacak
Nabıyonuz aşkısılaaar? Eki Görüntüle 432726
brck, bebeem sen nasılsın? bebik nasıl? işyeriyle ilgili sorun çözüldü mü? alıyolar mı birini yerine?
kimseyi unutmadım dimmi :26: unuttuklarıma da şuraya öpücüklerini bırakıyorum, gelince alsınlar
Günaydın birde
ayy çok hoşsun bende patik okuyunca hemen bebeğe yordum eşinde bebişe yormaz dimi :))
nice yıllara bu arada sipidim
speedy dıger alternatıf guzlmıss once gomleklerı verıp sonrada patıklerı verrsn ama nedn aldn bebekmı beklıyorsn onu anlmdm ama sanırım ıstyrsn nıyetını bellı etceksın heee
HAHAHA aynen çok güzel olacak gibi. bebek beklemiyorum ama öyle bişey yok yani
teşekkür ederim
yok canım bebek falan int okudum ben çok hoşuma gitti yazıları falanda çok güzel tabi benim yazdığım gibi kısa kısa değiil.
bebek mutlaka ikimizde istiyoruz ama bazı şeyler için erken zamanı var bu sadece bir hediyeee
ama ya hamıleymıssın gıbı algılarsaa olabılrmı bole bır ıhtımal
sipedyim, gömlek krevatı yemekte verebilirisin. diğer paketleri de evde verirsen güzel süpriz olur.
asprini anlamadım ilk önce, çok yaşa emi hiç aklıma gelmezdi benim.
yanlız bebek ayakkabısı filan bebek istiyorum anlamına gelmez mi?
güneşşş
parise gdiceğin zman aklına alya bucu gelior..
gitmeyınce benmii
allahım ne kötü intibaaaaa
muckkkk
tabiiiiiiiiiiii bebemmm sucuk ekmek ve pariss biliyorsunn
ama mrk etme bende senden oldum adamm oksuruk krızne tutlncaaa bana bulasmadı olcem sandı korktu zaten hehehe
Nabıyonuz aşkısılaaar? Eki Görüntüle 432726
Kokitam doğuma giriyor dimmi bugün, :18: inş sağlıkla alır Çağanı kucağınadualarım onlarla.
Esmoşum, sen nasılsın kuzum? İndirdi mi eşin camdan o yazıları, tüm pürüzler düzeldi mi? Ben biraz geride mi kaldım? Metin Eren iyi mi?
Güneşimm, sen naptın canım? Ameliyat işi kesinleşti mi?
Ömürtoş iyileşti mi?
Burcuuu, en son okuduğumda parise peş peşe bilet kesiyodun. Ne alemde uçuşlarişyerinde felan herşey yolunda mı?
smokır, sen nasılsın şirin göbek..? Karar verdin mi prenses perinin ismine?
böcüük, eşin gitti mi? çaycı ablayla aran nasıldizilere devammı?
Alyamm, sen neler yapıyosun tatlım? çiş eğitimi sonuçlandı mı? gezmelere devam mı? iş bakıyomusunn?
Meloşş, sen iyimisin canım?Paşan iyi mi? son msja baktım da rahatsız sanırım.. çok geçmiş olsun canım :26:
adacım seni diğer yerden de takip ediyorum kuzum, gel öpim
Günaydın birde
gunaydın cnmm
kız şişko olucan heeee
patron tatlı ısmarlamayınca evde yapar oldun haciii
poff bugun bnm iiçin sıkıcı bir gün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?