Kokoşş Hatunlar Kulübü

günaydınnnnnnnnnnn

cok yoğunum gene
akşam irmik tatlısı yaptımm dondurmalı
cıkolata sosu ıle süsledımmm
kocem için

koketım doğurdu mu acep
aramayada cekınıommm cok erken dıye

Nabıyonuz aşkısılaaar?
Ya kızlar hiç yazamıyorum ya ben artık

Kokitam doğuma giriyor dimmi bugün, :18: inş sağlıkla alır Çağanı kucağına dualarım onlarla.

Esmoşum, sen nasılsın kuzum? İndirdi mi eşin camdan o yazıları, tüm pürüzler düzeldi mi? Ben biraz geride mi kaldım? Metin Eren iyi mi?

Güneşimm, sen naptın canım? Ameliyat işi kesinleşti mi?
Ömürtoş iyileşti mi?

Burcuuu, en son okuduğumda parise peş peşe bilet kesiyodun. Ne alemde uçuşlar işyerinde felan herşey yolunda mı?

smokır, sen nasılsın şirin göbek..? Karar verdin mi prenses perinin ismine?

brck, bebeem sen nasılsın? bebik nasıl? işyeriyle ilgili sorun çözüldü mü? alıyolar mı birini yerine?

böcüük, eşin gitti mi? çaycı ablayla aran nasıl dizilere devammı?

Alyamm, sen neler yapıyosun tatlım? çiş eğitimi sonuçlandı mı? gezmelere devam mı? iş bakıyomusunn?

Meloşş, sen iyimisin canım? Paşan iyi mi? son msja baktım da rahatsız sanırım.. çok geçmiş olsun canım :26:

adacım seni diğer yerden de takip ediyorum kuzum, gel öpim

kimseyi unutmadım dimmi :26: unuttuklarıma da şuraya öpücüklerini bırakıyorum, gelince alsınlar

Günaydın birde

hoşgeldin bebeğimm.. çok özledim seni canım benmm

yazı kalktı şekerim durumlar iyi asayiş berkemal

sen nasılsınnn

günaydınnnnnnnnnnn

cok yoğunum gene
akşam irmik tatlısı yaptımm dondurmalı
cıkolata sosu ıle süsledımmm
kocem için

koketım doğurdu mu acep
aramayada cekınıommm cok erken dıye

gunaydın cnmm

kız şişko olucan heeee

patron tatlı ısmarlamayınca evde yapar oldun haciii

hoşgeldin bebeğimm.. çok özledim seni canım benmm

yazı kalktı şekerim durumlar iyi asayiş berkemal

sen nasılsınnn
ben de özlüyorumm, bazen okuyorum ama yazamıyorum :26:
işler yığınla, ama hafiflediği zamanlar da gelecek inşş
sizde durumların iyi olmasına sevindim çok (bu smileyi de niye ekeldiysem, sanki durum iyi olunca parise gidiyor bizim esma )

Son düzenleme:

ayy çok hoşsun bende patik okuyunca hemen bebeğe yordum eşinde bebişe yormaz dimi :))
nice yıllara bu arada sipidim

melodı cnm gecmıs olsun send euzuntuden kusmussun bellı acaba allerjı falan mı oldu oglunn. bugn baksınlar barı ııce kontrol etsınler halı yoktr hareklnmeye omrde hastyken ateslıykn yanmd ayatr ole halsz halszz uyumasa bılee(

speedy dıger alternatıf guzlmıss once gomleklerı verıp sonrada patıklerı verrsn ama nedn aldn bebekmı beklıyorsn onu anlmdm ama sanırım ıstyrsn nıyetını bellı etceksın heee

nek kuzum unutmadın benı asgumm benm muduru kabul etmedı amelyatınıe gıtım donusu ol okdr bekldn bu bır gerekce olamazzz dedı napalımmm tamam dedık mecbur(

kızlar herkese gunaydınn...

nasılsınızz once unutmadn cvp vereyım dedımmm..

dun bende ıs cıkısı gıttım kas bıyık manıkur yaptrdımm pek memnun kalmadım bu kızın manıkurunden hata bır ara etımııı kestı cıglık atım neyse salak bişidi... agdayıda yuzume yanaklrıma kadr yapstrdı delı oldum yahuuuu
sonra A KOCEMLE BULSTUK ALISVERISE GITTIK tabıkı ona ama kendıne bıkac parca kıyafet aldı. yemek yedıkkk ne yedık dersınızz sucuk ızgara yedık aklıma burcu alya garusuuu geldııı zaten dun paris vardııııı sozde amaaaa sozlesmıstık böhühüh neyse eve gıttk cay demle et ıcerken tuttumu benı bır oksurk krızııı nefes alamıyorum kocam bagryr kalk bı hala oturyrsn su ıc hava al kalkamıyorumkııı baya boguldum resmen oksur oksur en son bal yedım bıkac kasık rhtltr dıyeee ama cıksss nefeste sorun var olece uyuyakaldımm artık bi,zim pariste suya dustuuuu esma garusu mujk mujkkk

hoşgeldin cnmmm özlettin kendini
iyiyim çok şükürrr bebeğimde iyi
işyerinden şuanlık bi ses yok bakalım ne yapıcaklar bende meraklardayımm

ayy çok hoşsun bende patik okuyunca hemen bebeğe yordum eşinde bebişe yormaz dimi :))
nice yıllara bu arada sipidim

HAHAHA aynen çok güzel olacak gibi. bebek beklemiyorum ama öyle bişey yok yani
teşekkür ederim

speedy dıger alternatıf guzlmıss once gomleklerı verıp sonrada patıklerı verrsn ama nedn aldn bebekmı beklıyorsn onu anlmdm ama sanırım ıstyrsn nıyetını bellı etceksın heee

yok canım bebek falan int okudum ben çok hoşuma gitti yazıları falanda çok güzel tabi benim yazdığım gibi kısa kısa değiil.
bebek mutlaka ikimizde istiyoruz ama bazı şeyler için erken zamanı var bu sadece bir hediyeee

ama ya hamıleymıssın gıbı algılarsaa olabılrmı bole bır ıhtımal

sipedyim, gömlek krevatı yemekte verebilirisin. diğer paketleri de evde verirsen güzel süpriz olur.
asprini anlamadım ilk önce, çok yaşa emi hiç aklıma gelmezdi benim.
yanlız bebek ayakkabısı filan bebek istiyorum anlamına gelmez mi?

ama ya hamıleymıssın gıbı algılarsaa olabılrmı bole bır ıhtımal

yok canım daha 2 gün önce hastalığım bitti

haha benimde çok hoşuma gitmişti int görünce ;
yok cnm sanmam ikimizde belli nedenlerden dolayı bebek işini erteliyoruz şuanda ciddi anlamda istemediğimi biliyor

güneşşş

parise gdiceğin zman aklına alya bucu gelior..

gitmeyınce benmii

allahım ne kötü intibaaaaa

muckkkk

güneşşş

parise gdiceğin zman aklına alya bucu gelior..

gitmeyınce benmii

allahım ne kötü intibaaaaa

muckkkk

tabiiiiiiiiiiii bebemmm sucuk ekmek ve pariss biliyorsunn

ama mrk etme bende senden oldum adamm oksuruk krızne tutlncaaa bana bulasmadı olcem sandı korktu zaten hehehe

h geldın cnmmm
eşim henüz gtmedı
ıyı sayılır ben ıyı davranıyom ne edım eden bulur
devam olmaz mı depoluyommm

slmmmmmm
nasılsınız kokoslarım
anacım pek enerjiğim maşallah bana...umarım sonrasında bozulmaz...

dün ağrım epey hafiflemişti,sonra da bir kıbrıs oldu bitti maşallah...ağrı mağrı kalmadı...

koketttttt şimdi doğüurmuştur...Allah'ım çok heyecanlı bir şey,bayıltmadılarsa kuzuyu koklamıştırda
Allah'ım bana ve smokkkkada göstersin o günü...

speddddd nice yıllara...
bence pazartesi geceden ver gömlekleri,yemekte giyer...sonra gece eve gelincede diğerlerini verirsin...
o sana ne verecek bilmiiimmm.sonra bir paris olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…