günaydınnnnnkızlar
meloşkusura bakma keyfım yok o yüzden arayıp dıyemedım msj atmakta aklıma gelmedı
hla düzelmedimi keyfin şekerim yaa
nasılsın.. ne var n yokk..
h geldın hacı
bu garular ne yazıy ne bişi
özledım senıyalnız koyman benı bugunnn
mandış kızın olcekk iştee ben dıommm kızn olcekk
he annem bu karılarda hayat yok..
mapıslık kötüdür..
böüküm bugun yarım gun çalışıyom annem.. ben
elimden geldiğince gelirim la..
adaa... paşannnaa maşallah.............
mmandişşş... doğur lenn sende bıktık hamişlerle uğraşmaktan...
birde brck vardı demi.. sende doğur brckk:))
kokett , ada bunlar topikten doğum izni nedeni ile izinliler..
diğerlerine ne oluyı ben izin vermedimki onlara
bende yarım gün 5 e kadarpatron yarım gun dıyordaa
yok yok bunlardan garu olmas
hadı benım moralbozuk gelmım gelsemde kımse olmuoo onlara nolıyy
dün rüyamda hamıştımmsonra bı erkek cocuk verdıler kucağıma verın dıom sütüm var emzırırım emzırıyomm
ne hoştu laa
sonra dıom ana benım bbek nerde ne zmn doğum ettı falan derken uyandım
ama sütümü gördum bebeğın yüzünüfalan
bu garular yüzünden oluyo bunlar amma doğurgan var bu yıl kk da
selam kızlar!
çok mutlu bir pazar gününden merhaba hepinize.
Dün gece yolculuğunun ardından köye geldik. Sabahın 4 ünde geldik. Bütün gece uykusuz kaldım.
Ama şu an çok iyiyim. Herkes nasıl?
Ada doğum yapmış sanırım. Böcük haber verecekti.
Ada gözün aydın canım. Sağlıkla kucağına almışsın paşanı.
Güneş oğlunu gösterisi nasıldı?
Koket paşan nasıl alıştınız mı uyku düzenine?
Alya nasıl pinenses nasıl çiş eğitimi bitti mi?
Esma mapuslara mı düştün?
Brck mide bulantın geçti mi?
Mandiş senin nasıl gidiyor hamişlik
böcük gene niye kocenle küstün nan? Gitmedi mi hala çalışmaya.
Hevuk eşin iyidir umarım.
BRCK seni unuttum kusura bakma o gün çok yoğundum.
çok acele ile yazdım.
ama sonradan aklıma geldi.
efsun sen nasılsın?
buğcuuuu tatil nasıl geçti?
nektar senden naber?
Unuttuğum yoktur umarım.
Oğluşum uyanınca erdeğe gezmeye gideceğiz.
Eski hareketlilik yok sanırım. Doğuran gelemiyor.
Hepinizi çok öpüyorum. Kendinize iyi bakın.
Arada gelirim.
dün koçişe saat aldım babalar günü hedıyesı
cok mutlu oldu babamı aradık bı saat anlatıyoo karıcım aldı dıye sabah akşam saate bakıoo
cocuk gıbı yaa
dün kadıköye gttık sokak sokak gezdık bı ayakkabı beğenemedım sonunda bı babet ve acık ayakkabı aldım ama yapcek bişi yok
hepsı topuklu hepsı bırbırının aynısıydı
kızlar slm...
evimizdeyiz şükür...
oğlum müsade ederse şayet yazacağım inşallah...
kendinize iyi bakın,arkadaşlarım Rabbime sığının o herşeyin en hayırlısını nasip ediyormuş meğer benim paşanın boynuna kordon dolanmış...neyse bunu hatırlamak istemiyorum...
yanımda şimdi arada mıkırdanıyor arada bas bas bağırıyor...
ve evet gerçekten bebekler ıngaaaaaaaa diyormuş
her an uyanacakmış gibi...
doğumu yazamıyorum o yüzden.....ilk fırsatta yazacağım...
arayan,soran,msj atan tüm arkadaşlar teşekkür ederim...Allah razı olsun hepinizden...
dün koçişe saat aldım babalar günü hedıyesı
cok mutlu oldu babamı aradık bı saat anlatıyoo karıcım aldı dıye sabah akşam saate bakıoo
cocuk gıbı yaa
dün kadıköye gttık sokak sokak gezdık bı ayakkabı beğenemedım sonunda bı babet ve acık ayakkabı aldım ama yapcek bişi yok
hepsı topuklu hepsı bırbırının aynısıydı
günaaydın kızlar cok youn gecen bır haftasonu var ben bugun pert dustummm ...
haftasonu ank. arkdsım geldı esı ve cocugu nısan varms burda bız mısafır ettık cumrtesı kocam programa gıttı kandıl sebebıyloee benm oglan ateslendı bırdennnn dusuremedım esım surkelı
araayıp sordu baktık ol madı cıktı geldı ıcı rahat etmedı sanırım.
sabaha kadr basında nobet tuttu ben gozumu uykudan acamadım cok berbat gundu ogun aksamı annemle telde konustuk keyfı yok gıbydı sordum solemedı.
neyse ertesı gun oglum hala kotu dıye doktoruna gıttım bogaz enfeksıyonu cok kotu olmus bogazı dedı.neyse konustuk deıdk butun sene grıp gıbydı oda dedı anneden kalıtsal allerjı olabılır allerjı ılacı verdı cocumaaa test yaptırsakda suan dogru sonuc vermez dedı ztn cocukda dayanamzz dedı egrcktn zor ben bıle zor dayanmıstım o allerjı testıne..
neyse vucudnda ısılk gıbı bısı var sanırım sıcaktan dedım oda evet dedı sıcaktndr dedı onemsemedık bakmadıı oda ztn bellı deıldı.
neyse eve geldı ılaclrı kullanmaya basladık. oglumn buarada salyası yastık ıslatıyor o derece cok dısmı dıyede dusunuyoruz tabı
sonra sureklı aglıyor agzım acıyor dıyee napıcamı bılemedım. bır baktım vucudundakı kızarıklıklarr artıms popsundakılerrr yaraya donusmusss cıban gıbı zona gıbı.
ayaklrınn altı avuc ıclerı dız kapagı gobegı yuzu aklınıza gelebılcek heryerı sardı dun gece agl agla cok korktum pıpısı vs her tarafında yayıldı suan doktoru aradım acıle gıtmenıze gerek yok
su ccıegı olabılr yrn bana getrın bakalım dedı atesıne dıkka edın neyse oglum aglaya aglaya uyudu . aksam doktora goturcez buarada annemde benden gercekten bısı saklamıs annemın
halası vefat etmıs yaslıydı ama cok severdık cocuklaır falan olmadı hıc bıze duskundu. annemde stresım sıkıntım var dıye solememısss. onada uzldumgıdemedım dıye de agldım baya
doldum haftasonum kabus gıbydııı.. halada kotuyum bakalım..
sabah sbaah guzl seyler yazamadım sıze kızlarrr...
oglumuda aksam gotrcz ıns kotu bısı dııldırr. asısınıda olmustu ama su cıcegıyse de agr gecrmz ıns...
melodı okdr kısıyı aklında tutmana hayran kaldımm..onuda demeden gecemeyecegım
ada hıkayenı okudum hazrrr duygusalım onada agladım
optum hepınızıı
böcük kızımda olsa erkek gibi kız ederim onu :)))
hayrlısı olsundoğurayımmı daha 2 aylık bebeği nasıl doğurayım hadi son ay olsa bir şeyler yapayım diycemde
böcükkkkk bak geliyor senin bebişteeee inşallahhhhhh
karısının kocacığı güle güle kullansın saatini kocasının karıcığıda güle güle kullansın ayakkabılarını
naber kız böcük...
bebek istemem istemem diyorsun kocana babalar günü hediyesi alıyorsun heee...
adamı da umutlandırıyorsun.. güle güle kullansın
en güzelı
hayrlısı olsun
sonunda bellkı gercekleşır
Allahtan bı haber belkıde
tşkler cnmmm
ıyyım cnm sen naılsın
o hep bana anneler gününde alıoo almasam olmas
bızde böle bebe olana kadar sonra belkıde bebeden fırsatolmas
meloş h geldın cnm
yok iş için 20 gün kadar daha beklıycezbaşka şeylerden dolayı
inşallahhh böcük bebiş olunca hiçbirşeyi takmıyor hiçbirşeyle uğraşmıyor insan tek derdin bebiş oluyor gerisi boş
hayrlısı olsun cnmm
seneye düşünüyorum bakalım kısmet ee artık 4.yılımız oluoo düşünelım demı
herşey ınş yoluna gırınce tabı
geçmiş olsun oğluşuna inşallah bir an önce iyileşir su çiçeği ise çocukken kolay ve tehlikesiz atlatılıyor her insan ömründe muhakkak geçiriyormuş bu hastalığı ben çocukken geçirmemişim lisedeyken geçirmiş doktor demişti ozamanlar çok daha ağır geçirirsin dikkat etmesen tehlikelide olur eğer çocukken geçirseydin tehlikeli olmazdı kolay geçerdi diye
halanızında mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin
GÜNEŞİM çok geçmiş olsun canım. inşallah su çiçeği değildir. aşı olunca o kadar yara olmaz diye düşünüyorum.
vücudunda kızarıklık isilik gibi bizde de oluyor. terlediği anda boynunun altı göğüs bölgesi kolların eklem yerlerinde oluyor. tek çare gün içinde sık yıkamak. ama kreşte pek mümkün olmuyor. bizim kreşte öğretmeni yıkamak istemiş ama dışa kabin yok diye yıkayamadım demişti. şimdi tadilata girdiler duşakabin istemişler. gün içinde yıkarım ben dedi. birde dezi suyu çok iyi geliyor. günü birlik giderseniz pet şişeyle getir. ben geçen sene getirmiştim. kızarınca sürdüm iyi geldi.
BAŞIN SAĞOLSUN! halana allah rahmet eylesin nur içinde yatsın inşallah.
umarım omur de çabucak iyileşir. kıyamam yavruma.
oğlum şu an ciyaklamakla meşgul.
yanıma gelmek istiyor ama bilgisayarı kurculuyor diye kapıyı kapatıyorum. 63+ş+6i6md5i2 bunu yazdı size :)
güneşim cok büyük geçmış olsun cnmm
ınş düzelır bıan evvel paşan
gözümün önüne geldıde cok zordur bı anne ıcın onun içinde cok zor ınş hemencık atlatr cnmm
bu arada başınız sağolsun mekanı cennet olsun ınş
SPEDYİM nasılsın canım? seni sormayı unutmuşum kusura bakma. dün uykusuz bir gün geçirdim.ama güzeldi.
burda hava güzel ama rüzgar var. denize girmedik henüz. biz gireriz ama oğlum hasta olur. eşim çarşamba günü dönecek. gitmeden denize girelim istedik ama kısmet. kahvaltıdan sonra yine erdek'e ineceğiz.
bugün pazar var, paşama ciciler bakacağız.
hepinizi öpüyorum.
23:
ıyyım cnm sen naılsın
o hep bana anneler gününde alıoo almasam olmas
bızde böle bebe olana kadar sonra belkıde bebeden fırsatolmas
inşallahhh böcük bebiş olunca hiçbirşeyi takmıyor hiçbirşeyle uğraşmıyor insan tek derdin bebiş oluyor gerisi boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?