Kokoşş Hatunlar Kulübü

günaydınnnnnkızlar

meloşkusura bakma keyfım yok o yüzden arayıp dıyemedım msj atmakta aklıma gelmedı

hla düzelmedimi keyfin şekerim yaa

nasılsın.. ne var n yokk..

çok şükür cnm genede
düşünmeyım en ıyısı

akşam olsada evıme gtsem yaa
umutsuz ev garularının fınalıne baktım gec yattımuykum var

sen nasılsın paşan nasıl şekerımmm

dün koçişe saat aldım babalar günü hedıyesı
cok mutlu oldu babamı aradık bı saat anlatıyoo karıcım aldı dıye sabah akşam saate bakıoo
cocuk gıbı yaa
dün kadıköye gttık sokak sokak gezdık bı ayakkabı beğenemedım sonunda bı babet ve acık ayakkabı aldım ama yapcek bişi yok
hepsı topuklu hepsı bırbırının aynısıydı

doğurayımmı daha 2 aylık bebeği nasıl doğurayım hadi son ay olsa bir şeyler yapayım diycemde

böcükkkkk bak geliyor senin bebişteeee inşallahhhhhh

melodi biz dönüyoruz dünya dönüyor böyle geçiyor değişik birşey yok yani sen iyi eğleniyorsun galiba ohh maşallahhh bizim içinde gez eğlenlen bir şey seni mutlu ederken iki kat daha fazla mutlu ol ikinci katta bizim için

adaaaa çok güzel yazmışsınn

karısının kocacığı güle güle kullansın saatini kocasının karıcığıda güle güle kullansın ayakkabılarını

süt kokulu oğlunu öp benim için..
Rabbim sağlıkla kucağına verdi çok şükür olumsuzlukları hiç düşünme bile canım

naber kız böcük...
bebek istemem istemem diyorsun kocana babalar günü hediyesi alıyorsun heee...
adamı da umutlandırıyorsun.. güle güle kullansın

günaaydın kızlar cok youn gecen bır haftasonu var ben bugun pert dustummm ...

haftasonu ank. arkdsım geldı esı ve cocugu nısan varms burda bız mısafır ettık cumrtesı kocam programa gıttı kandıl sebebıyloee benm oglan ateslendı bırdennnn dusuremedım esım surkelı

araayıp sordu baktık ol madı cıktı geldı ıcı rahat etmedı sanırım.

sabaha kadr basında nobet tuttu ben gozumu uykudan acamadım cok berbat gundu ogun aksamı annemle telde konustuk keyfı yok gıbydı sordum solemedı.

neyse ertesı gun oglum hala kotu dıye doktoruna gıttım bogaz enfeksıyonu cok kotu olmus bogazı dedı.neyse konustuk deıdk butun sene grıp gıbydı oda dedı anneden kalıtsal allerjı olabılır allerjı ılacı verdı cocumaaa test yaptırsakda suan dogru sonuc vermez dedı ztn cocukda dayanamzz dedı egrcktn zor ben bıle zor dayanmıstım o allerjı testıne..

neyse vucudnda ısılk gıbı bısı var sanırım sıcaktan dedım oda evet dedı sıcaktndr dedı onemsemedık bakmadıı oda ztn bellı deıldı.

neyse eve geldı ılaclrı kullanmaya basladık. oglumn buarada salyası yastık ıslatıyor o derece cok dısmı dıyede dusunuyoruz tabı

sonra sureklı aglıyor agzım acıyor dıyee napıcamı bılemedım. bır baktım vucudundakı kızarıklıklarr artıms popsundakılerrr yaraya donusmusss cıban gıbı zona gıbı.

ayaklrınn altı avuc ıclerı dız kapagı gobegı yuzu aklınıza gelebılcek heryerı sardı dun gece agl agla cok korktum pıpısı vs her tarafında yayıldı suan doktoru aradım acıle gıtmenıze gerek yok

su ccıegı olabılr yrn bana getrın bakalım dedı atesıne dıkka edın neyse oglum aglaya aglaya uyudu . aksam doktora goturcez buarada annemde benden gercekten bısı saklamıs annemın

halası vefat etmıs yaslıydı ama cok severdık cocuklaır falan olmadı hıc bıze duskundu. annemde stresım sıkıntım var dıye solememısss. onada uzldumgıdemedım dıye de agldım baya

doldum haftasonum kabus gıbydııı.. halada kotuyum bakalım..

sabah sbaah guzl seyler yazamadım sıze kızlarrr...

oglumuda aksam gotrcz ıns kotu bısı dııldırr. asısınıda olmustu ama su cıcegıyse de agr gecrmz ıns...

melodı okdr kısıyı aklında tutmana hayran kaldımm..onuda demeden gecemeyecegım

ada hıkayenı okudum hazrrr duygusalım onada agladım

optum hepınızıı

günaydın kızlar, kahvaltı öncesi size bir bakayım dedim.

BÖCÜK moralin niye bozuk iş olmadı mı yoksa:26:

ADA okurken gözlerim doldu. mis kokolu kuzuyu kokla benim için. çok şükür sağlıkla gelmiş çağan paşa.

SPEDYİM nasılsın canım? seni sormayı unutmuşum kusura bakma. dün uykusuz bir gün geçirdim.ama güzeldi.

burda hava güzel ama rüzgar var. denize girmedik henüz. biz gireriz ama oğlum hasta olur. eşim çarşamba günü dönecek. gitmeden denize girelim istedik ama kısmet. kahvaltıdan sonra yine erdek'e ineceğiz.
bugün pazar var, paşama ciciler bakacağız.
hepinizi öpüyorum.

geçmiş olsun oğluşuna inşallah bir an önce iyileşir su çiçeği ise çocukken kolay ve tehlikesiz atlatılıyor her insan ömründe muhakkak geçiriyormuş bu hastalığı ben çocukken geçirmemişim lisedeyken geçirmiş doktor demişti ozamanlar çok daha ağır geçirirsin dikkat etmesen tehlikelide olur eğer çocukken geçirseydin tehlikeli olmazdı kolay geçerdi diye

halanızında mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin

GÜNEŞİM çok geçmiş olsun canım. inşallah su çiçeği değildir. aşı olunca o kadar yara olmaz diye düşünüyorum.
vücudunda kızarıklık isilik gibi bizde de oluyor. terlediği anda boynunun altı göğüs bölgesi kolların eklem yerlerinde oluyor. tek çare gün içinde sık yıkamak. ama kreşte pek mümkün olmuyor. bizim kreşte öğretmeni yıkamak istemiş ama dışa kabin yok diye yıkayamadım demişti. şimdi tadilata girdiler duşakabin istemişler. gün içinde yıkarım ben dedi. birde dezi suyu çok iyi geliyor. günü birlik giderseniz pet şişeyle getir. ben geçen sene getirmiştim. kızarınca sürdüm iyi geldi.

BAŞIN SAĞOLSUN! halana allah rahmet eylesin nur içinde yatsın inşallah.
umarım omur de çabucak iyileşir. kıyamam yavruma.

oğlum şu an ciyaklamakla meşgul.

yanıma gelmek istiyor ama bilgisayarı kurculuyor diye kapıyı kapatıyorum. 63+ş+6i6md5i2 bunu yazdı size :)

böcük kızımda olsa erkek gibi kız ederim onu :)))

en güzelı
hayrlısı olsun
sonunda bellkı gercekleşır
Allahtan bı haber belkıde

tşkler cnmmm

naber kız böcük...
bebek istemem istemem diyorsun kocana babalar günü hediyesi alıyorsun heee...
adamı da umutlandırıyorsun.. güle güle kullansın

ıyyım cnm sen naılsın
o hep bana anneler gününde alıoo almasam olmas
bızde böle bebe olana kadar sonra belkıde bebeden fırsatolmas

meloş h geldın cnm
yok iş için 20 gün kadar daha beklıycezbaşka şeylerden dolayı

Son düzenleme:
kızlar ben çıktım. kendinize iyi bakın. benimki durmuyor gidip bakayım.

böcük umarım sıkıntınız geçer. lame doğurdu mu?

inşallahhh böcük bebiş olunca hiçbirşeyi takmıyor hiçbirşeyle uğraşmıyor insan tek derdin bebiş oluyor gerisi boş

güneşim cok büyük geçmış olsun cnmm
ınş düzelır bıan evvel paşan
gözümün önüne geldıde cok zordur bı anne ıcın onun içinde cok zor ınş hemencık atlatr cnmm

bu arada başınız sağolsun mekanı cennet olsun ınş

inşallahhh böcük bebiş olunca hiçbirşeyi takmıyor hiçbirşeyle uğraşmıyor insan tek derdin bebiş oluyor gerisi boş

hayrlısı olsun cnmm
seneye düşünüyorum bakalım kısmet ee artık 4.yılımız oluoo düşünelım demı
herşey ınş yoluna gırınce tabı

kızlar teskkr ederımmm..

melodı ya ısılk olsa yıkynca rahtlr gecerr buısılkten farklı kızarıklıklr olmaya basladı derı altındaaa yanı ısılk deılmıs neyse aksam gorcez nedır ne deıldrr:

iyiyim canım dün piknikte voleybol oynadık şuannda sanki üzerimden tır geçmiş gibiyim sadece
güzel geçer inşallah tatilinizin havalarda ısınır da güneşte içi ısınır oğlunun. çok güneşte kötü yapar dikkat et canım

23:

ıyyım cnm sen naılsın
o hep bana anneler gününde alıoo almasam olmas
bızde böle bebe olana kadar sonra belkıde bebeden fırsatolmas

herkes gider mersine siz gidin bakalım tersine.
olsun ama kocanı mutlu etmen önemli olan bu arada o facedeki ikinizin resmine koptm kaç gündür dicem fırsat olmadı
hürremle kocası

anlat anlat azcık işle içimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…