Kokoşş Hatunlar Kulübü

Tünaydın kızlar yeni uyandım bir uyumuşum kii valla gözümü zor açtım....

tünaydın kız öğretmenim böle derdi şok olurdum adama günaydını modernleştiriyor sanardım nasıl uyku bu kızz narkoz mu vermişlerdi önceden sana..

hadi yaa senin kötü olmuş
benim çoğu arkadaşım netten alışveriş yapar
hemde çok güzel şeyler alırlar hiç sorun olmadı şimdiye kadar
bende onların gazına geldim zatiii

kızlr bende netten alısverıs yapıyorum yaaa cok rahta slnda ılk baslrda bednde acemlık ceksekde alısıyoruz sonradann hhehehe

tünaydın kız öğretmenim böle derdi şok olurdum adama günaydını modernleştiriyor sanardım Nasıl uyku bu kızz narkoz mu vermişlerdi önceden sana..

haha modernleştırıyormu sanardın hihuuuu miros alemsın kızzz

bn 4m2 aldım... süpürgemde.. iidir... çekmesses... ters çevirip üzerne basarsan içinde hemen temizleniorr..

benn normal halı aldım...

ama tüy dökme sorununundan bıktığım içinn... değiştirdim...

koltukların altı tüy oluyordu ..

biri basınca tüy oluyordu..

yün halılar öyle olurmuşş..

bende değiştirdim...

inşallah memnun kalırm

hazalım hoş geldinnnn

bengisu hastanede ne iş yapıyon

esma kırçıllı halı mı sadece yatak odamınkiler ondan illallah dedim 2 yıldır kullanmıyom
gerçi şimdikiler daha iyi benimki yeni çıkanlardan

ben bu yaz her ama her şeyimi limango trendyol markafoniden aldım
çokda memnun kaldımmmm
makyaj mal bile ayakkabı terlik oooooo

okuyor musun tatlım bende ders çalışanlardanımda (

tünaydın kız öğretmenim böle derdi şok olurdum adama günaydını modernleştiriyor sanardım nasıl uyku bu kızz narkoz mu vermişlerdi önceden sana..

oohh ne güzel buarada
nasıl oldun hazalcım iyimisin

Hoşbulduk birsenimmmm
Yok bengisu okumuyorum canım ben bankada çalışıyorum bankacılıkla ilgili spk sınavı var ona hazırlanıyorum aralıkta sınavım ama çok zor bir sınav

Miroyummm ben uykuyu çok severim evde hiç işim olmasın paso uyurum valla aralıksız uyku canavarı var karşında geç kalktım yaa şimdi yatsam yine uyurum valla gözlerim kapanıyor

İnternetten alışveriş yapan canavar benim çok alıyorum ve aldıklarım şansıma hep iyi geldi hep memnun kaldım trendyol markafoni ve daybuyday benim favorim ordan aldım hep

inaşşah bende ters çeviryorum temizlerken....ama çocuğuna dikkat et koparıp yiyenler oluyor çim gibi ya ilgilerini çekiyor çekiştiryorlarmış
yemesin sakın...

limangonun reklamını çok seviyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............. o kadın tam benlik mirayın alışverişe kendini kaptırdığı an

ahh bilmezmiyim o sınavı benim eşimde hazırlanıyor ama onun bölüm gayrimenkul değerleme uzmanlığı
bankacılarda artık zorunlu olacak galiba

İnternetten alışveriş yapan canavar benim çok alıyorum ve aldıklarım şansıma hep iyi geldi hep memnun kaldım trendyol markafoni ve daybuyday benim favorim ordan aldım hep

aaa bende o canavarlaedanım ama daybudaydan almadım kiiii tüh kaçırmışım

ahh bilmezmiyim o sınavı benim eşimde hazırlanıyor ama onun bölüm gayrimenkul değerleme uzmanlığı
bankacılarda artık zorunlu olacak galiba

Henüz zorunlu değil ama eminim bir 5 seneye kalmaz olur ben alayım da şimdideden anca 8 dersi 2-3 seferde veririm heralde ben portföy yöneticisi olmak istiyorum onun içinde spk ileri düzey lisans belgesi istiyorlar malesef inşallah geçerim gerçi şimdilik ikiye böldüm 4 ders çalışıyorum

Kıss orayada güsel şeyler geliyor takip ediver ben mont aldım ordan

koceye diyom ki
ayyy bu ay yine kredi kartım almış yürümüş
diyo ki
eeeee hersabah gazete yerine 3ü bi arad limango-trendyol-markafoni okursan
olacağı budur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…