Kokoşş Hatunlar Kulübü

alcem ulenn cok begendım arada ufluyor ustume eohh miss miss:):)

kız 60 olmaz o 179 TL bee orginal deildir bence...

jador ama christian Dİorun

kımısde orjınal dıye yorum yapms hatta bırı gıdp tekn acrda tanıdıgna onayltms bakabılıyorlrmıss . ama ordakı yorumlrda deneyıpde yoprum yapan yok cnm dıkkatlı okudm sadecee 1 tanesı deneyıpde yorum yapan oda anlayamms olayı:)
dıgerlerııı tahmınıı yapms bence orjınal deyıldr dıye hehe ınsanları anlamyrm dırek karalmslr ha bak ben anlmdgm ıcınsadece dıyormkı kokusu kalıcııı aldm denedım okdr cozebldm olayı

bende bi ara gidebilsem de bakırköye bi baksam kız alırım bende
CALVİN KLEİN EUOROPA ya taktım ben

okudum ama herkes ayrı telden çalmış ne bilem anammm

Son düzenleme:

benim dediğim jador 179 TL nasıl 60 TL olurr yaa şaşırtmayın beni....

güneş burdan cevap yazayım kv. bez derdinde hay allahım çocuğun poposunu görmüyormu?
ha bende yazın kabızken bir damla kaka yaptığında peçeteyle alıyordum çünkü bez temiz kalıyor.
altını yine ıslak mendille güzelce siliyordum.
birde birşey sorucam ıslak mendilin markası ne ondan da olabilir. yazın benimkide yara gibi olmuştu. ıslak mendildenmiş. eşim başka bir marka almış dandik o yapmıştı.
yüzüne bile değise kızarıyor cildi.

benim dediğim jador 179 TL nasıl 60 TL olurr yaa şaşırtmayın beni....

kız ztn admlr dıyorkı meselaa kapagı yok kırlms yada kutusu yırtılmı tamammı bunu sana 179 tl ye satabılrmı adam gıdyr bunu uczdn satyr anldnmı olay bu olablr yanı haaa cakma satma ıhtımalıde varmı arada olablr yok demıyorm ama kullanmdn yorum yapmk mantıksız sana demıyorm ben bu sıtedekılern hıcbırı gdp alp denememms ama dırk cakma dems ulen bı gıdn deneyn sonr ayapn ben kutusu yırtlms yada yıprnms cızlms vs parfume canlı canlı alrkn kenslıkle gıdp 200 tl vermm dermkı nedn yıprnms yokmu saglamı meselaaa ulen ornk vercm dıye parmklrm yorldu aaaaaaaaaaaa

cnm unı babayden sasmam yıkama ıhtımalım duskse onu kullanırm pamuklu su ayarnda belkı bılıyorsndr k.v goruyr ama alla alla acaba nıye dıyor dıyorz degstrmıyrmsn sıksık bendeılde oglu dıyorr aa olrmu olum yenı dgstrdm dıyorrr . misal aksm ben cocug almaya gıttgmde anlıyorm bez sısmıs patlıcak artkkk oderece oluyor ama ıste kadn okdr ınce dusnmyr cunku olaya saglık dııl tuttmlulk acısndn bakıyr aklına gelmyr saglk ıyı yaptgını herks takdr bıle edebılecgını dusnyr bu sadeece onn ıcn dııl tum tutmlu oldugunu sanp sacmlyn hatnlr ıcnde gecrlı heheheehe

ben almam uleynnn 179 ada almam % 50 indirimden alırım hıhhh

Günaydınnn kokoşlarrrrrrrrrrrrr
tükkanı ben açıyommmmm
nerdesiniz nen saat kaç oldu tembeller tükkan mı kalır bu saate

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…