kız valla parfümde ustayımdır vesselam
burnum bi kokunun orjin olup olmadığını hemen seçer
bide sana ne dicem bak
ohipnotik varya onun orjinalini alsan dahada çok beğenirsin daha yumuşak
çakması ağır olur
kız miroşun dediği parfumde var orda chirsitan dior ve 60 tl bende alayımm yaa.. ama guvenlimi netten
kız 60 olmaz o 179 TL bee orginal deildir bence...
jador ama christian Dİorun
kımısde orjınal dıye yorum yapms hatta bırı gıdp tekn acrda tanıdıgna onayltms bakabılıyorlrmıss . ama ordakı yorumlrda deneyıpde yoprum yapan yok cnm dıkkatlı okudm sadecee 1 tanesı deneyıpde yorum yapan oda anlayamms olayı:)
dıgerlerııı tahmınıı yapms bence orjınal deyıldr dıye hehe ınsanları anlamyrm dırek karalmslr ha bak ben anlmdgm ıcınsadece dıyormkı kokusu kalıcııı aldm denedım okdr cozebldm olayı
kımısde orjınal dıye yorum yapms hatta bırı gıdp tekn acrda tanıdıgna onayltms bakabılıyorlrmıss . ama ordakı yorumlrda deneyıpde yoprum yapan yok cnm dıkkatlı okudm sadecee 1 tanesı deneyıpde yorum yapan oda anlayamms olayı:)
dıgerlerııı tahmınıı yapms bence orjınal deyıldr dıye hehe ınsanları anlamyrm dırek karalmslr ha bak ben anlmdgm ıcınsadece dıyormkı kokusu kalıcııı aldm denedım okdr cozebldm olayı
benim dediğim jador 179 TL nasıl 60 TL olurr yaa şaşırtmayın beni....
güneş burdan cevap yazayım kv. bez derdinde hay allahım çocuğun poposunu görmüyormu?
ha bende yazın kabızken bir damla kaka yaptığında peçeteyle alıyordum çünkü bez temiz kalıyor.
altını yine ıslak mendille güzelce siliyordum.
birde birşey sorucam ıslak mendilin markası ne ondan da olabilir. yazın benimkide yara gibi olmuştu. ıslak mendildenmiş. eşim başka bir marka almış dandik o yapmıştı.
yüzüne bile değise kızarıyor cildi.
kız ztn admlr dıyorkı meselaa kapagı yok kırlms yada kutusu yırtılmı tamammı bunu sana 179 tl ye satabılrmı adam gıdyr bunu uczdn satyr anldnmı olay bu olablr yanı haaa cakma satma ıhtımalıde varmı arada olablr yok demıyorm ama kullanmdn yorum yapmk mantıksız sana demıyorm ben bu sıtedekılern hıcbırı gdp alp denememms ama dırk cakma dems ulen bı gıdn deneyn sonr ayapn ben kutusu yırtlms yada yıprnms cızlms vs parfume canlı canlı alrkn kenslıkle gıdp 200 tl vermm dermkı nedn yıprnms yokmu saglamı meselaaa ulen ornk vercm dıye parmklrm yorldu aaaaaaaaaaaa
Günaydınnn kokoşlarrrrrrrrrrrrr
tükkanı ben açıyommmmm
nerdesiniz nen saat kaç oldu tembeller tükkan mı kalır bu saate
kimseler gelmedi anlamadım herkes uyuyormu dersin...:18:
gunaydınnnnnnnnnnnnnnn kokişlerrrrrrrrrrrr
kimseler gelmedi diyene bak
sen gez başka topiklerde buraya 2 satır yazmaaa
günaydın gogoşşlarrr:):)
kız ebn anında gelirim ben hep bakıyorum ama gelin diye bekliyom töbee bak bir süs paylaşcam..
Eki Görüntüle 303302
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?