Kokoşş Hatunlar Kulübü

cıkıssssssssssssss
söle nannnn hadiiiiiiiiiii
ben ben ben nasılım
kız ben seni ilk düğün fotonu gördüm sonra öbür fotoları
çok şaşırdım vallademiştim sanada
sana sarı renngi yakıştırmadım
ama düğün foton çok hoştu bence
güzel hatunsun ama sarı renge hayır diyorum
herkes sarıyla olgun durur banada sen sarıyla ufak gibi geldin çok şaşırmıştım ne yalan sölim tatlım

kıslar koydum hatta en yeni son halimle resimler yalnız ev halimle doğum günümde çekilen resimler
sizin için çektirmişim bi türlü koymak kısmet olmamıştı

tekrar koydum bacımm son halim ama bi tane resimde mum üflerken ağzım yamuk gibi çıkmış
yanlışlıkla ekledim onu nese yinede bakın sizz

kıs bakmadınızmı kaldırcam

baktım tatlım
ama bu saçta sert göstermiş seni
bence sarı değil ama yumuşak kahve karamel tonları yapabilirsin
ama kimseye benzetemedim sana şuna benzişyon derler mi söle belki aklıma gelmiyodur

kıslar koydum hatta en yeni son halimle resimler yalnız ev halimle doğum günümde çekilen resimler
sizin için çektirmişim bi türlü koymak kısmet olmamıştı

kıs bakmadınızmı kaldırcam

ben göremıyorum ama nedenkı acep oyuzdn hemn gostermezsen kendı sevımlı hayalet casper ılan etcm senı kk da!

baktım tatlım
ama bu saçta sert göstermiş seni
bence sarı değil ama yumuşak kahve karamel tonları yapabilirsin
ama kimseye benzetemedim sana şuna benzişyon derler mi söle belki aklıma gelmiyodur

şuan ki rengim işte kendi rengim bayadır boya yok saçımda
resimde belli değil ama yarısından aşağıya doğru alttaki sarılar açılmış ışıltılı bir görüntü var yanii
gelinlikli saçımda hatta bu saçımdan daha koyuydu
bilmem pek kimseye benzetmiyorlar türk artistlerden bir ara zeynep tokuşa benzetiyorlardı
bir ara doktorlar dizisindeki ela vardı yaa adı neydi yasemin ergene miydi neydi ona çok benzetiyorlardı
hatta bir ara kahve tonlarıydı saçım o zaman çok benzetiyorlardı ona

zeynep tokuşa evet ona benziyon sankide
ayy o elayı sevmem ben mıy mıy güzel ama benzetemedim şu an kahveyken bilmiyom tabi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…