- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
günaydınlarrrrrrrrrr
hayırlı cumalar kızlarrrrrrrrrr
kimyon kızz nedrdesin bee özledik kızz dün aklımdaydın sorcaktım kızlara noldu kimyoşa diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlarrrrrrrrrr
kimyon kızz nedrdesin bee özledik kızz dün aklımdaydın sorcaktım kızlara noldu kimyoşa diye
o zaman gelde çalış bakaım çalışcan mı her ctesı akşama kadar
laff edıonda![]()
günaydınlarrrrrrrrrr
tamam dostum sustummmm :26:
ya hani ben ex sevgilimle karşılıklı apartmanlarda oturuyoruz demiştim ya o normalde eskişhrde çalışıyo hafta 2-3 gün geliyo bugün işe gelirken kapının önünde arabasını gördüm ve hiç bişey hissetmedim içimde ona karşı sanki yavaş yavaş nefret oluşuyo normal mi bu ?
hello kızlar nasılsınızzz??
çok güzelll unut gitsin boşver nefrete bile değmez hiç bir hissiyatı haketmiyo
kuzum aslında ıı deılm koceme cok kızdım dun sınr edıyr buaralr benııııı atıstımmm gece gece uyksnda naptıgını bılmıyorr gebrtcm bıgun elımdn bır kaza cıkcakkk![]()
günaydın millet nassunuz
ben yokken maşallah çeneniz düşmüşben varken yoksunuz ortalıkta
ev taşı taşı öldüm ulen ...kayınvalide hasta oldu annem koşturdu herşeye kadın hasta oldu.dün devam ettik kaynanatörü çağırmadım artık hasta diye evim çok güzel oldu kızlar valla biraz daha yerleşeyim tamda resim ederim buraa...
sizden ne var ne yok?
iyiyiz tatlım sende ne var ne yok
aldın mı parfüm
günaydın millet nassunuz
ev taşı taşı öldüm ulen ...kayınvalide hasta oldu annem koşturdu herşeye kadın hasta oldu.dün devam ettik kaynanatörü çağırmadım artık hasta diye evim çok güzel oldu kızlar valla biraz daha yerleşeyim tamda resim ederim buraa...
sizden ne var ne yok?
noldu kuşum naptı sana
günaydın millet nassunuz
sizden ne var ne yok?
ayy aman amann kim gelmiş annem hoşgeldin özledik
yok kuzu lolıtayı falan aldım bu musrıflık olcak dıye almadımmm...
ama hıpnotıc ı alıcam kafaya koydum onu
yalnz alya garusu hıpnotıc ılk sıktgmda baylmstm sımdı hastane kokusu gıbı oluyor cakma olmasınaa baglıyorum bunu:):)![]()
onu uzun süre kullanırsan bayıyo vanilyalı ya ara vererek kullan tatlımmyok kuzu lolıtayı falan aldım bu musrıflık olcak dıye almadımmm...
ama hıpnotıc ı alıcam kafaya koydum onu
yalnz alya garusu hıpnotıc ılk sıktgmda baylmstm sımdı hastane kokusu gıbı oluyor cakma olmasınaa baglıyorum bunu:):)![]()
hadi hayırlı olsun yeni eviniz mutlu huzurlu sağlıklı günlerde inş.ayyy size naısl alışmışım nasıl özledim burayı ....
kızlar ev büyük diye soğuk yaaa klima ısıtıyor ama yatak odası kuzey ve doğuya baktığı için buz gibi valla 2 ay zor geçicek gibi...
perdelerim olmadı eve size sormak istediğim bişi var...
aranızda makanizmalı katlamalı perde kullanan varmı? kullanışlımı sökülüp yıkanabilyomu mutfağa öyle yaptırım die düşünyorum.
Günaydinnn nasilsiniz![]()