Kokoşş Hatunlar Kulübü

o zaman gelde çalış bakaım çalışcan mı her ctesı akşama kadar
laff edıonda:19:

tamam dostum sustummmm :26:

ya hani ben ex sevgilimle karşılıklı apartmanlarda oturuyoruz demiştim ya o normalde eskişhrde çalışıyo hafta 2-3 gün geliyo bugün işe gelirken kapının önünde arabasını gördüm ve hiç bişey hissetmedim içimde ona karşı sanki yavaş yavaş nefret oluşuyo normal mi bu ?

böcüğüm hoşbuldummmm
güneş kız hoşgeldin keyfin yerinde maşallahh
miroş gelmicek mi yaaaaaaaaaaaa

tamam dostum sustummmm :26:

ya hani ben ex sevgilimle karşılıklı apartmanlarda oturuyoruz demiştim ya o normalde eskişhrde çalışıyo hafta 2-3 gün geliyo bugün işe gelirken kapının önünde arabasını gördüm ve hiç bişey hissetmedim içimde ona karşı sanki yavaş yavaş nefret oluşuyo normal mi bu ?

çok güzelll unut gitsin boşver nefrete bile değmez hiç bir hissiyatı haketmiyo

kuzum aslında ıı deılm koceme cok kızdım dun sınr edıyr buaralr benııııı atıstımmm gece gece uyksnda naptıgını bılmıyorr gebrtcm bıgun elımdn bır kaza cıkcakkk:47:

günaydın millet nassunuz:3:

ben yokken maşallah çeneniz düşmüş:57: ben varken yoksunuz ortalıkta:19:

ev taşı taşı öldüm ulen ...kayınvalide hasta oldu annem koşturdu herşeye kadın hasta oldu.dün devam ettik kaynanatörü çağırmadım artık hasta diye evim çok güzel oldu kızlar valla biraz daha yerleşeyim tamda resim ederim buraa...

sizden ne var ne yok?

ev taşı taşı öldüm ulen ...kayınvalide hasta oldu annem koşturdu herşeye kadın hasta oldu.dün devam ettik kaynanatörü çağırmadım artık hasta diye evim çok güzel oldu kızlar valla biraz daha yerleşeyim tamda resim ederim buraa...

sizden ne var ne yok?

ayy aman amann kim gelmiş annem hoşgeldin özledik

iyiyiz tatlım sende ne var ne yok
aldın mı parfüm

yok kuzu lolıtayı falan aldım bu musrıflık olcak dıye almadımmm...

ama hıpnotıc ı alıcam kafaya koydum onu

yalnz alya garusu hıpnotıc ılk sıktgmda baylmstm sımdı hastane kokusu gıbı oluyor cakma olmasınaa baglıyorum bunu:):):27:

ayyy size naısl alışmışım nasıl özledim burayı ....

kızlar ev büyük diye soğuk yaaa klima ısıtıyor ama yatak odası kuzey ve doğuya baktığı için buz gibi valla 2 ay zor geçicek gibi...

perdelerim olmadı eve size sormak istediğim bişi var...

aranızda makanizmalı katlamalı perde kullanan varmı? kullanışlımı sökülüp yıkanabilyomu mutfağa öyle yaptırım die düşünyorum.

sizden ne var ne yok?

hadi güzel günlerde oturun inşallah yeni ev yeni bebek :nazar: ,, bizde yardıma gelcektik amaaaa nese taşınmışınız artıkkk :1:

Son düzenleme:
noldu kuşum naptı sana

ya yyok neyms cok talımat verıyormusm bılmem neeee bagryr banaaa cvp verrken bana cocugn yanına bagrma dedım dıye bend eona bagrdmmm ....
dövecektım aksam elımdn bır kaza cıkacktı haaa ben kavga yı guzl edermde artk cocugn yannda sesım cıkmıyor oda sanıyr korkuyorm herldeee bırde uykusndaaa ne dedgını bılmıyor asıl ozmn delıye donuyorrr ... bişi dıyorsnn uykuda ya saldırckk mıctım agzınaa konsmadm aksmda sabahda gecedeee... hatta bır gece guzl guzl konusmaya kalktı tutarlı ol dengeslk bana gore deıl dedım saydrdımm:):) ayhh valla gıck oluyorm gozume batyr buaralr ıznm olsada azck ank ya gkafa dınlemk ıstyrm kcoa falan ıstemıyorm:47:

sizden ne var ne yok?

hoşgldnc ncm hadı gecms olsun ben dedım zaten mıros maceralarını anltr glınce dıyeee mutlaka vukuat vardr demstmmm hehehe boşve rolmadıgı ıyı olms kafn raht yapmssndr her ısını

ayy aman amann kim gelmiş annem hoşgeldin özledik

özlersin tabii gelip yardım etmek yok öldüm nan bütün porselenler çıktı yıkandı tekrar yerleşti....

taşınmak kolaydı yerleşmek çok zor bırakıp gidiyorlar mutfağı benle kaynantör yaptı annem yazık hem yatak oda hem salon uğraştı ...

göya kaynana yardım etti mutfağa dolaba koncak eşyaları miray uzanda şunları koy verio elime sonra dio gerçi sen hamilesin ama bende çıkamam ne olcak bende çıktım hepsini yerleştirdim...

TAŞINDIĞIM GÜNÜ YİNE EŞİMLE KAVGA ETTİK KISKANÇLIK YÜZÜNDEN VANDAN GELMİŞ ADAMLAR TAŞIDI EŞYALARIMI BENDE RAHAT OLSUN DİE TAYT TUNİK GİYMİŞTİM BİRBİRİMİZE GİRDİK EVDEN ÇIK DIŞARDA BEKLE DİO NİE GİYDİN BUNU EE DEDİM RAHAT NE GİYCEMKİ EŞOFMANMI ALA ALA:19:

yalnz alya garusu hıpnotıc ılk sıktgmda baylmstm sımdı hastane kokusu gıbı oluyor cakma olmasınaa baglıyorum bunu:):):27:

Kız dün armani code sıkmıştım perdecide kadın sordu dedi: armani code mu parfüm dedim evetttttttttttttttttttttt :52::52::52::52:

süper yaa kokusu valla

onu uzun süre kullanırsan bayıyo vanilyalı ya ara vererek kullan tatlımm
ayyy size naısl alışmışım nasıl özledim burayı ....

kızlar ev büyük diye soğuk yaaa klima ısıtıyor ama yatak odası kuzey ve doğuya baktığı için buz gibi valla 2 ay zor geçicek gibi...

perdelerim olmadı eve size sormak istediğim bişi var...

aranızda makanizmalı katlamalı perde kullanan varmı? kullanışlımı sökülüp yıkanabilyomu mutfağa öyle yaptırım die düşünyorum.
hadi hayırlı olsun yeni eviniz mutlu huzurlu sağlıklı günlerde inş.
mutfağa iyi oluyoda heryerde zor
benim mutfağa dönüşümlü kullanıyom 3 perdem var sırayla
Günaydinnn nasilsiniz :12:

aaaaa şaşırsam mııııı?günaydın tatlım hoşgeldin
ha böylee yaz işte ne güsel

Back
X