Kokoşş Hatunlar Kulübü

heee
amann salında ben çok oyuncak tarftarı değilim
misal kaydırağı alabileceğini anlamasın onun parkta oyuncak oldunun farkına varsın
aslında bende bi reklamda tavandan asılan salıncak varya unuttum adını ondan istedi,mde kocem olmaz dedi düşer falan
ne var alsak bende sallanırdım

anam sizin dr. da oyuncaklar mı var?
güneş sen özle mi götürüyorsun.
ben egepole götürüyorum öle oyuncak filan yok orda.
kocem oje sürmeyi beceriyor da sürecek zaman yok ki!
işim bitince hemen yatıyoruz. tv yatak odasında zaten yatarken seyrediyoruz.
ben uyuyup kalıyorum

ben olsam adamla pazarlık ederim valla
fön çek oje sür
paris seyehati hediye

kız bende senın gıbı dusunuyorum ama işte cocugunu baskasına emanet edıp baktıryrsn sucluluk hıssdyrsn yada onn cok aglamasını ıstemıyorsn yada bakan kısı sıkaytcı oluyorsa mahcup olmamak ıcın bole seyler dusnuyorsun bende mesela saadece maas gunlerımde ona asuprız yapmayı planlıyorum suan anlamaz ama ılerdebunu anlasın ne bıleym kucuk seylerle mutlu olsun falan sana tamamenn hak verıyorm ama o senn dedıklerın cok guzll sımdı gg de bakmıstm hatta 49 a vardı cok uygundu fıyatıı dusundum alsmmı dıye hehehe

var kkızz benmkı ozele gıdıyorrr... kontrol vs karsıyakadaaa bir doktora muayenehanesındeee oyuncak dolu:)

benimki emziğ kendi kendine bıraktı. uyurken veriyordum birde çok ağlarsa çok alıştırmadım.
uyurken veriyordum kendi çıkartıp atıyordu. kreşte emziksiz uyuyormuş. bende vermemeye başladım.
yaşına girmeden bıraktı.
emziklerini saklıyorum ama çok tatlı :)

ben olsam adamla pazarlık ederim valla
fön çek oje sür
paris seyehati hediye

nilan bu 1 alana 1 bedava der gibi ahahaha

mantıklı ama adam sıkılıyordur butun gun bırde eve gel evdmeı yaap dırek paris olsaa:)

canım doğru diyosun çok haklısın katlıyorum
napcan el mahkum misali

ya beenmkı emmeye memeye cok meraklıydı halada ole daha benı emmeyı bırakmadıkıı emzıgı bıraksınn poff neyseee yavas yavas sabırlıyım ben

insan garusndasn sıkılır mı be?
ojeyi sadece bana sürer.

alyacım o seninki parise gidene oje fön hediye olur. önce paris sonra hediye.
çimmeden uyunmaz demi?
o yorgunluktan sonra benim gözüm fön filan görmez. hihihihi
ben kaçar kıslar hepinize iyi akşamlar.
kuzuma koşayım hemen.

nan yazdım yukarda düzelttim ya meloşşşşşşşşşş
okumuyon zarrr

hayde bizde kaçalım güneşim iyi akşamlar
meloşşşşş

ii akşamlar kızlarr kendınızee yavrucuklarınaa ii bakınn bende toparlanayım hihhi:)

gülme
bize bak eve git koştur
ama ben başkasının yaptığını yiyemem herhal

ilk zamanlar bizde de vardı o ama alıştık zamanla güzelde yemek yapıyor vallahi:)

Yunus doğana kadar bende yapıyordum yahu :)

güzeldi valla :)

bende bayılırım kırmızı bordo özellikle :) her ton kırmızı ojem vardır birde french diğer renkleri nadiren kullanırım ama o kadar vakitsizlikte bile her gün ojelerimi yenilerim ojesiz kesinlikle gezmem :)

günaydınnn kokoşşlar...

nerdesiniz..

bişelermi atıştırıyorsunuz yoksa bende acıktım..

bişiler yemm lazım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…