yaa ben buzluktan cıkmıs bile yerimmm
hadı yap umranıye carsıda buluşak verırsın bana zatı 30 dk otemdesın
buzluktan çıkmış dedinde
siz kaşık helvasını bilir misiniz oda çok güzel ımmmmmmmm
ben naptım nan yaww nolursa alya alya napsın beeeeeayyy gunes bızım bı tarafımız sısıverecek bugun bu garuşar yusundennn
sus nan yaparım deyip kaçmaalya yapsın bende yapmaktan vazgectım
kaşık helvası ne nannnnn normalını buldukttaaaa kaşıklısı kaldı bu lafınıo orjınalını bılıyon sen
alya yapsın bende yapmaktan vazgectım
ben naptım nan yaww nolursa alya alya napsın beeeee
sus nan yaparım deyip kaçma
hahayyyy hee biliyom da
nimet nan töbeeeeeeeeee
kıs bocuk bunu da dedın yaaa okadar hamartım sunuyapıyom bunu yapıyom dıyıp hava atıyonn hepsiciği fısssss mısss kısımmmm fısmısssss bı helvaya bılem usenıyon senden garu olmas lafını bu sefer ben sana soluyom
yaparım ama bu sefer alya yapsın yaa cnm yapmak değil yemek ıstıyoooyoruldum bugun sız ancak çene ettınız
ayyy gunes bızım bı tarafımız sısıverecek bugun bu garuşar yusundennn
yaparım ama bu sefer alya yapsın yaa cnm yapmak değil yemek ıstıyoooyoruldum bugun sız ancak çene ettınız
kız ben hamılelıgımde bıle böle olmamıstım cıdden cok kotuyum nan cıkolata verdı karsı masamdakı cocuk reddettım dusun artık ben un helvası ıstıyorum dedım yapda getır yıyelım ozamn dedı ayu bide dondurmalısı var falan dıye basladı:)
en sevdgım seydır eskıden annem yaapardı ama dıyorkı unuttum nasıl yaaprdım sen gıttın gıdelı hahah:)):
aksam mutlaka denıcem bır tarıf buldum ama ben bole cok kavuramıyorum yaa yada haıff top top yapıyorm cıkın oluyor
ne kafa sallıyn olmm
tmm ederık gel senama ılkkez etcemm zehırlenme ıhtımalın var
sana yoruldum demek hiç yakısmıyorrrrr böcummm
tamamm nan sen yap zehırlenmesı benden
ben geldim yahuuu :) geçmişe bir göz atayım bakim :)
iyi bakalımm tabı arada bırseyler yap da işe yaradıgını unutma nennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?