inceledin mi bacım uygunmus fıyatı
yeshoooooooooooo nerdesın
bucu
günaydın kızlaaarrr :)
nerdeyse öğlen olmuş gerçi :)
hazırlamam gereken proje var biter bitmez muhabbetinize dahil olmayı planlıyorum özledim sizi valla
nerdesın yirumm böcuk dunden berı seni sayıklıyor bakıyor sen yoksun cıkıyor huhaaa
ıyımış ama bana göre değilKuzu kileri buharla çıkarıyorr... sende siliyorsun hemen...
toz mikrop barınmıor halıda perdede ...
fırını bile silebiliyorsun bu sayede..
napıyom böcükümmmm
geldim böcüğüm. Dün gelemedim çünkü inanılmaz kar yağdı değil yola çıkmak evden kapı dışarı çıkamadık mahsurduk resmen evde yani :) Bugün ihracatımız olduğu için mecburen geldim ama nasıl geldim bir allah bilir bir ben normalde 10 15 dk da geldiğim yolu 1.5 saatte geldim ve kar yok bugün ama iki gündür yağan kar yollar temizlenmemiş bildiğin buz pistiydi feci.
Bugün biraz yoğunum ara ara yazıcam ama yetişirim yine de muhabbete :)
yavukluko benım:nerdesın yirumm böcuk dunden berı seni sayıklıyor bakıyor sen yoksun cıkıyor huhaaa
yirim onu ben yirim yirim:)
Sorma kuşum elektrik yok sular akmıyor haliyle ev ısınmıyor kar kış felaket dün akşama kadar elektrikler yoktu evden çıkamadık oğlumu uyku tulumu ve sıcak su torbasıyla taşıdım her yere evin içinde çok feciydi ben böyle birşey görmedim bu yaşıma kadar sabah çıkarken vardı elektrik ev de sıcacıktı ben çıkıcam ya evden :) ofis ise buuuuuuzzzzz :) ve bugün topuklu da giyemedim :)
esma o ne:26:haav temızleme şeysınden farkı ne ne işe yarıyoo beben için mı
meloş mıray sızden garu olmaz ütüyü bıle dışarda yaptrcaksınızyuhh
benım kocem yaz kış takım gıyer
kumaş pantolonlar gömlekler nevrsımler ütülerım hiç üşünmem bıde son zamanda bı pantolon vermışler o kadar zorkı ütüsü gıden elektrığe yazık ama yaparımm ütüsüz bişi görmım yetrkı
ıyımış ama bana göre değil
tembel garu işi o meloş alsın
ıyyım cnm sen
dıkkat et cnm toplu taşıma aracı yok mu orda:26:
yavukluko benım:
dıkkat edınde hasta olmayın
geldı mı elektrık
günaydın kızlaaarrr :)
nerdeyse öğlen olmuş gerçi :)
hazırlamam gereken proje var biter bitmez muhabbetinize dahil olmayı planlıyorum özledim sizi valla
güneş
alya
burcu
hayat
yesho
esma
böcük
cano inceledimm...
çok övüyorlar.. ama bana kullanan lazım..
ona rastlamadım işte...
cano inceledimm...
çok övüyorlar.. ama bana kullanan lazım..
ona rastlamadım işte...
yirim onu ben yirim yirim:)
Sorma kuşum elektrik yok sular akmıyor haliyle ev ısınmıyor kar kış felaket dün akşama kadar elektrikler yoktu evden çıkamadık oğlumu uyku tulumu ve sıcak su torbasıyla taşıdım her yere evin içinde çok feciydi ben böyle birşey görmedim bu yaşıma kadar sabah çıkarken vardı elektrik ev de sıcacıktı ben çıkıcam ya evden :) ofis ise buuuuuuzzzzz :) ve bugün topuklu da giyemedim :)
biz burda 4 kişiyiz ya
2 stajer
2 muh
arkadaş getti
bi ben kaldım ondan
müdür desen bi işyapmıyo öle yanimmmm
dingiltere prensesı nerdesın kıssssssssss
ıyımış ama bana göre değil
tembel garu işi o meloş alsın
ıyyım cnm sen
dıkkat et cnm toplu taşıma aracı yok mu orda:26:
yavukluko benım:
dıkkat edınde hasta olmayın
geldı mı elektrık
güneş
alya
burcu
hayat
yesho
esma
Böcük
sorma Burcum mahsur kaldım :) feci kar vardı elenktrinklerimiz filan gitti :) Foto eklicem işlerimi bitirince :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?