Kokoşş Hatunlar Kulübü

ya ben cesaretlıyım o konularda basında beklemek kaydıyla gozumu ayrmadn her bısyeı elıne verdımm ole yedııı alısık bi tek biberonu hıc tutmadı 1 yasına kadr oda keyıftenn ınadından tutmadıı .. ne bıleyım sımdıde verıyorm ama gozetım altında babamz zaten kıll

öle basıbos bırakıpda vermem bir keresınde bebektı basımızaa ne geldı anlatayım gulun:)

evdeyız oglum oynuyor işte kac aylıktı4 aylıktan kucuktu hatrlmaıyrm ama calısmıyordum demekkı öle bişidi işte mıncık agzı var sıpanın sen emzıgı elınle al arkasını çevir sok agzınaa emzıgın arkasıda yuvarlak cıkıntı var ama tutack bişi yok neysee bı baktım cırpınıyor yanınndayımda dıs mıs yok agzda megersem cıkaramamıs ıcıne oturmuss emzık nasıl becerdın bılmem işte bır panık sonra baktım olmayck cıkarmaya claısyrm cocun agzındn cıkmıyor. cocuk morardı evde kımse yok yalnızım .dogum ıznındeydım daha. en son dedım yapcak bişi yok sert bir sekılde cıkrcm yoksa cocuk gidecek aglamaya clsmaktn agzıda tıkalı kapayamıyor cektım tık dıyee cok agladı kuzummm sarıldım baktım olmayacak saglık ocagı kapanmak uzere kostum gıttım dedım böle böle orada kapnmıs dagılcaklr rıca ettım .. salak doktorlar saolsun gulduler bbenımle dalga gectıler snaırım bişi olmaz dedılerr. sonrada sınırlendım dedıler guldugumuze bakma o kucucuk halıyle nasıl becerdı dıye gulduk dedıler . ama gıcık oldum işte neyse odur budur o emzıgı vermem sımdı kullanıyor ama eheheh ben cenesıne bişey oldumu dıye korktum cunku 2 parmagımla agzını zorla acıp cıkardımm

dediğim için affetti zati güneş garusu

he anladık len hem iş hem sıze nasıl yetıseyımm

Piki böcüğüm özür dilerim :) ama orda da çok malzeme vaaaaaaarrrr

ınsanın moralı bozuluo len orda
amaekşın olunca haber et

off kocem fellık fellık iş arıyoo sabah berı ınş bulur yaa
neyse üzülmeyım benn o da üzülmesınn
ben bakarım evıme
altın alamam o olur

Piki böcüğüm özür dilerim :) ama orda da çok malzeme vaaaaaaarrrr

ınsanın moralı bozuluo len orda
amaekşın olunca haber et

off kocem fellık fellık iş arıyoo sabah berı ınş bulur yaa
neyse üzülmeyım benn o da üzülmesınn
ben bakarım evıme
altın alamam o olur

çok yardımcı oldun canım sağol. ben de pazartesi başlıyorum denemeye bakalım. eşime akşam söyleyecem bakalım ne diyecek

güneşim bende yanındaysam veriyorum ama sert şeyleri vermiyorum.
ekmek büsküvi yiyor. ogün ben ona çorba yapıyordum. çok mzıldadı diye verdim.
ben veriyordum kendi idtedi diye verdim ama bakıyorum sürekli. bir anda büsküvü yok.
baktım hepsi ağzında.
sert şeyleri zaten ısırsa bile çiğnemiyor, bazı sert meyveleri püre yapıyorum.
ay o dediğin emziğ bende almıştım bir ara hep arkasını çevirip dişini kaşıyordu.
ben sürekli gözüm üstünde ödüm kopuyordu ağzına alacak hepsini diye.

bide bişey sorcam. şimdi küçük ama diş temizliğini nasıl yapmak lazım. çürür filan diye korkuyorum. çok tatlı yemiyor arada çikolata veriyorum küçük parça.

Moralimi bozan şeyler de oluyor ama misafiri gelicekmiş onu değilde kocasını aramış bunlara bıyık altından gülüyorum yani :) Dünyanın yükünü omuzlarında taşıdığını sanan depresifler beni güldürüyor :)

Kuşum hareket başladı bende umarım elimden bişey gelir.

Kocan iş arasın kuşum emin ol bir yerleden iyi bir haber gelir. Üzülcen tabi geçim derdi herkeste var birlikte atlatırsınız ben inanıyorum. Arada sıkıntı çekmek te iyidir birlikteliğinizi sağlamlaştırır işbirliğinizi pekiştirir. İyi kalpli olduğunu düşünüyorum Allahım seni uzun süre üzmez.

her beslenmenin ardından mutlaka su içir. D flor kullan birde doktoruna danışıp. Şuanda temizlemenin başka yolu yok sanırım ben öyle yapıyorum

böcük kıs bulur üzme canını.
erkeklerin iş bulması daha kolay ama bizim öyle değil.
benim eşim çok işsiz kaldı çok iyi bilirim ama hep destek oldum ona.
bir süre altın alma boşver.
öyle stresli bir yerdense daha iyi iş bulur.
yine şükret mamaşınla adare edebilirisiniz. ama benim öyle bir şansım yok.
yine de diyorum nasıl atlattık.
bu arada inşallah şubat sonu eşim ustalık sınavına girecek.

cnm valla diş cok bizde ben sert olanlarıda verıyorum.alıstıka rtık yıyor yeterkı canı ıstesınn..
dişlerimizide oyun yaparak fırcalıyoruzzz... mecburen... ama sıkıldı fırcadan ılk zamanlr cok heveslıydı bende ustune gıtmemek ıcın bırsure gostermıyorum fırcayı buara diş temızleme mendıllerı bile var fırcalamakda zorluk cekenler ıcın ama fıyatları nedır bılmıyorum canım

buarada benımkı baya baya yogurdunu pilavını makarnasını yıyor corbasınıda yıyor ama dokuyor hafı hafı bu kres baya faydalı oldu bize sanırım aman maşallah maşallah

her beslenmenin ardından mutlaka su içir. D flor kullan birde doktoruna danışıp. şuanda temizlemenin başka yolu yok sanırım ben öyle yapıyorum

meloş yeşho

beyaz tülbenti yıkayıp dişlerini silin bana dr öle demişti

böcuk hyrlısı bukadr stres yapmayın kocen belli calıskan biri mutlaka bulur bir inş inşş hayrlısı olurrr canum

her beslenmenin ardından mutlaka su içir. D flor kullan birde doktoruna danışıp. Şuanda temizlemenin başka yolu yok sanırım ben öyle yapıyorum

su içiyor zaten ama daha dikkatli olayım.
dr. muz yok.
kendi dr.muz işten ayrıldı.
özel hastaneye gidiyoruz. oda hasta olduğu zaman gittik. hangi dr. varsa.
aşı için gidicem istediğim bir dr. var.
ona sorarım.

su içiyor zaten ama daha dikkatli olayım.
dr. muz yok.
kendi dr.muz işten ayrıldı.
özel hastaneye gidiyoruz. oda hasta olduğu zaman gittik. hangi dr. varsa.
aşı için gidicem istediğim bir dr. var.
ona sorarım.

bende muz yok anlıyorum hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…