Kokoşş Hatunlar Kulübü

naber miray. kocanla durumlar nasıl

maşşalh süper cnm bana bi iyi davranıyor sorma dün annemlere gittim geçici burdalarda onun yanına yemeğe gittim eşim bıraktı geç saate kadar oturdum aramadım aşkım gel almaya die 10 da aradım sadece hemen geldi aldı şaşırdım ne kızdı ne bişi dedi normalde erken kalk der benle eve geldi sonra parise gittik zaten ....

yalnız ben artık parise gidince çok yorulyorum zor bitirdim parisi....çok uzun sürünce zorlanıyorum olmuyor...

yani ne bilim dünkü paris hoşuma gitmedi açıkçası ben performans düşüklüğü gördüm kendimde...:44:

e güzelim normal değilmi yani:)) bir süre öyle olacak tabisi. sen dikkat et. azalt artık parisleri bence

sorun kalmadı anlaşılan

ben arada yine diyorum ama dünde dedim beni çok üzüdün bidaha üzme tamam felan diyor bakalım....

ben asıl bebek olunca yaşıyacağım sorunlardan korkmaya başladım...bebeği öpmeyin dicem millet alınacak aman şöle yapmayın dicem millet alıncak...

şunu yapalım bunu edelim derken millet kıskancak...kimseden bişi beklemiyorum hepsini ben ve eşim yapcam...

beğenmediğim şeyleri ben insanın direk yüzüne sölerim millet kırılcak annem gelcek bakmaya onun annasi derken birini bişeye çağırmadanımı öteki darılcak ...

aman bana daral gelcekkkkkkkkkkkkkkkk

bence her iki tarafa da eşit davran. çocuğunu da bildiğin gbi büyüt canım. boşver kafana da takma

gunaydın hatunlar nasılsınızzzz

esma kızz bızede dun aksam mısafır geldı yorgun argındıkkk

reddedemedıkde gerıc iide oldu uzn zmandır gorusemıyorduk ama benı onlrn yannd auyku bastrmazmı esnemeye basladımmı gozlerımdn yas gelyıor cok ayıp olduu..

sonra uyudumm.

ama grıp gıbı oldum allerjımde varya hemen grıp gıbı oluyorum...

kocemede yazık ama sınır yapmadı sukur

diğer ay dahada büyücek karnım evet zor oluyor artık ....azalttım haftada 3-4 e indirdim işte ...ee hiçmi yapmıcaz...

haftada 3-4 mü? azalttığın bu mu?

kıs göbende beben var performansın düşsün bi zahmet.

esmacım bebesi olsun o zaman görücez haftada kaç.
bu soğukta paris maris anlamam ben.
koceme dedim parisi sık istiyorsa doğalgazı bekleyecek.

güneş garusu hoş geldinnn
tembell dün akşam bizede annem babam çay içmeye gelmişlerdi daha doğrusu kızımı getirmişlerdi çay falan içtik
saat 10:30 gidicekler kızım ağladı gidicem diye zapt edemedik gönderdim hiç böle yapmazdım
bizde fırsattan istifade parise gittik

hoşgeldinnn

hoşgeldin tatlım
tuğra nasıl?

kız biz 1 gün gidip 1 gün gitmiyok pariseeeeee

wışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş..

maşallah................................

libidosu eksik karılarda böle bakar işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…