ayy ewlennce nası yapcaz blmiom.
gece uyanıp çocukla uraşcan.puff
bide koca tribide yanında cabası:)
naber miray. kocanla durumlar nasıl
maşşalh süper cnm bana bi iyi davranıyor sorma dün annemlere gittim geçici burdalarda onun yanına yemeğe gittim eşim bıraktı geç saate kadar oturdum aramadım aşkım gel almaya die 10 da aradım sadece hemen geldi aldı şaşırdım ne kızdı ne bişi dedi normalde erken kalk der benle eve geldi sonra parise gittik zaten ....
yalnız ben artık parise gidince çok yorulyorum zor bitirdim parisi....çok uzun sürünce zorlanıyorum olmuyor...
yani ne bilim dünkü paris hoşuma gitmedi açıkçası ben performans düşüklüğü gördüm kendimde...:44:
ayyy bende ordaydım gördünmü beni
sorun kalmadı anlaşılan
ayy ewlennce nası yapcaz blmiom.
gece uyanıp çocukla uraşcan.puff
bide koca tribide yanında cabası:)
ben arada yine diyorum ama dünde dedim beni çok üzüdün bidaha üzme tamam felan diyor bakalım....
ben asıl bebek olunca yaşıyacağım sorunlardan korkmaya başladım...bebeği öpmeyin dicem millet alınacak aman şöle yapmayın dicem millet alıncak...
şunu yapalım bunu edelim derken millet kıskancak...kimseden bişi beklemiyorum hepsini ben ve eşim yapcam...
beğenmediğim şeyleri ben insanın direk yüzüne sölerim millet kırılcak annem gelcek bakmaya onun annasi derken birini bişeye çağırmadanımı öteki darılcak ...
aman bana daral gelcekkkkkkkkkkkkkkkk
e güzelim normal değilmi yani:)) bir süre öyle olacak tabisi. sen dikkat et. azalt artık parisleri bence
cansu seni ilk defa görüyorum yenimi geldin?
bekarsın herhalde...şimdi zor geliyorsa uzak dur en iyisi yoksa bunlarla bitmiyor sadece...
diğer ay dahada büyücek karnım evet zor oluyor artık ....azalttım haftada 3-4 e indirdim işte ...ee hiçmi yapmıcaz...
diğer ay dahada büyücek karnım evet zor oluyor artık ....azalttım haftada 3-4 e indirdim işte ...ee hiçmi yapmıcaz...
maşşalh süper cnm bana bi iyi davranıyor sorma dün annemlere gittim geçici burdalarda onun yanına yemeğe gittim eşim bıraktı geç saate kadar oturdum aramadım aşkım gel almaya die 10 da aradım sadece hemen geldi aldı şaşırdım ne kızdı ne bişi dedi normalde erken kalk der benle eve geldi sonra parise gittik zaten ....
yalnız ben artık parise gidince çok yorulyorum zor bitirdim parisi....çok uzun sürünce zorlanıyorum olmuyor...
yani ne bilim dünkü paris hoşuma gitmedi açıkçası ben performans düşüklüğü gördüm kendimde...:44:
nil
miray
burcu
alya
esm
günaydınlar tekrardan!
nil
miray
burcu
alya
esm
günaydınlar tekrardan!
hoşgeldinnngunaydın kıslarrr
esmacım bebesi olsun o zaman görücez haftada kaç.
bu soğukta paris maris anlamam ben.
koceme dedim parisi sık istiyorsa doğalgazı bekleyecek.
hoşgeldinnn
hoşgeldin tatlım
tuğra nasıl?
kız biz 1 gün gidip 1 gün gitmiyok pariseeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?