Kokoşş Hatunlar Kulübü

geçmişi okumadın herhall bende iyi değilim kocemle büllüğünü kesecem
nan yiter bişeyi 40 kere deyince olur töbeeeeeeeeee
çok ağlanırssın sonra
bı yer vardı oda olmadıbakıyom dıo ama yok yokkkk iş yokkk
ayy canım ya üzülme Rabbim nasip ederse olur inş.
evet çekirge trip konusunda sen ve guneşş iyi oğrenci olurusnuz kesinn

hahhayyy koptummm
çekirge

bazen böyle sorumsuz oluyolar
eşimde öyleydi bi süre işin ayağına gelmesini bekledi hep.biri vesile oldu sonra saolsun.bide kariyerden falan cv açmıştık oralara gitmişti.

ya sinir oluyorum yazdım ya benımkı dıo boş durdu sayılmaz maaş alcen ıyıde bız ıkı kuruş olsun dıye ekonomı yapıyokk adamlara bak
fazla para olsa nolur
bı iş buldum ben yapamam dedı ınşaat 1400 den aşağı vermıyolar kahvaltı yemeğı herşeyı var
ama neymış yapamazmış
ya bende burda huzursuzum bılıon el işi sabredıom ama napım dıom
bende mı cıkam oturam evde
bızdde erkekler evde oturmaz bana batıyoo
ben 2 haftalık gelın ıken başladım işe hemde mağazada 14 saat ayakta kalarak destek olmak için ama bey masabaşına alıştı öle iş arıyoo
kavga etcem olmuycakk
rüyalarımı gırıyo artık

esmoş bu akşam napıcan şincik kaynında de hele bakem

önce senin kapasiteni ölçüyom

osaman bugun büllük kesme operasyonu varrr:88:

kessek nolur yaa
ben işsızken sabanan kalkar i,ş arardım ayaklarım ağrır ışığı yakmaya korkardım fatura gelcek dıye
bu kadar zordayken onun raht hareket etmesı benı delı edıoo
dün bana dıo markete gtcez ya lıste yapak luzümsuz bişiler almayak
sankı luzumsuz şeyler alıom bırak onu düşüncene gıt iş bul

bacımmm bızde de erkek evde olmas ben de sınır olurum ama erkek milleti rahat tıplerrr rahat

alya bu resımı sen annadınnn:104:

bacımmm bızde de erkek evde olmas ben de sınır olurum ama erkek milleti rahat tıplerrr rahat

heee bide böcüğe diyorrr kadın çişini tutacak nerdeyse tuvalet kagıdı su sabun tasarrufu yapacam diye

dün dedım kaçta uyandın 1 gıbı dıobugunde aradım 10 gıbı uyyo dedımkalk iş bak ne yaıtyon
iş sana gelmez
üstüme gelme dıo
lafta hazır ne gelcem dedım yaa
sonra aradım 1 gıbı dışarda ee napıon dıom
çarşıda iş bakıomdedım orda sana iş yok gt kadıköye turızm şirketlerıne baksana dıom karışma dıyıp telı kapatıyooakşam olsun sorcam ona

geçmişi okumadın herhall bende iyi değilim kocemle büllüğünü kesecem

bı yer vardı oda olmadıbakıyom dıo ama yok yokkkk iş yokkk

HAHAHA KOPTUM YAAA BURCU ALEMSINN kız yazık deme ölee beee:18::18:

böcuk dur 1-2 hafta adam kendıne gelsın ztn oda evde oturulmayacagını anlcıak sıkıstırma sen sıkstrdıkcaa oda ters tepecekk.. 2 hafta ses cıkrtma bakalım sonraa pençelerını dırek gosterırsn baktın durum hala aynı

böcük hacı erkekler biraz daha fazla rahat bizden sanırım bazen
eşimde soruyo soruşturuyodu hiç iş yoktu..
aslında düşünüyolar ilgileniyolar ama bu bizi tatmin etmiyor
onlarda üzülüyodur eminimki
ama eskisi gibi diil şimdi çıkıp sokağa iş aranamıyoki
güneş doğru söylüyo sen sürekl eşine söylenince onu hiç hevesi kalmayacak bozuşacaksınız

Son düzenleme:
cnm sıkkın ama kavga etcem kocemle
yatıooo öğlene kadar iş bakmıoo sonra gıdıo arkdaşlarının yanına

ah kıyamam canım yaa inş. en kısa zamanda eşine uygun bir iş bulursunuz Allah yardımcınız olsunn benim kocişte işini hiç sevmiyor erkekler sıkıya gelemiyor

merhaba kızlar nasılsınız ya uğrayamıyorum hiç kpss çalışıyorum ev işi yemek geçiyor zaaman yrnda günüm var ayda bir komşularla gün yapıyoruz benide aralarına aldılar kafa dağıtıyorum gidiyorum iyi oluyor

böcüğüm erkekler bu durumlarda gurur yapabilir çok da ustune gıtme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…