Kokoşş Hatunlar Kulübü

hoş gedın bebişim
oyyyy oyyy zor valla kar okad yuksek zor yurnuyor

kızlarrrrrrr az muhabbet edek alın kayfe salep capicuna canınız ne isterse haydiiiiiiii bekliyommmmmmmmm

bugün çok rüküşüm beeeee kar dağıttı beni ne bulduysam giymişim dağılmışım

Son düzenleme:
aynen canım çok kötü beylikdüzü, bakalım akşam eve nasıl dönücez yağmaya devam ediyo :/
istanbullular allah kolaylık versın sızlere ıns erken eve gonderırlerr sızı hihihhi
saol canım, iiiiinşallahhh :101:

İZMİRLİ deyip gecme tatlım hava buz buzz totmuz donuyor ızmırliler alısık deıller bukadr sogugaaa herkes sok taa hahahah:):) hadı ben alısıgım yınedee

kızlarrrrrrr az muhabbet edek alın kayfe salep capicuna canınız ne isterse haydiiiiiiii bekliyommmmmmmmm

bugün çok rüküşüm beeeee kar dağıttı beni ne bulduysam giymişim dağılmışım

tatlım sen benı gor nefes alamıyorum gogsum tıkanık sanırım allerjım ve burnumn tıkanıklıgı yuzunden kotuyum hastalık olnca saclarımı bıle yıkamaktan korktum evı ıstamıyorz
topladım tepeden cektım kapşonlumu kot umu geldım hehe yaknda ısten kovulcamm boleeegiderse

yemegımı ofise söledim
bizim aşçı yarım saat önce geldi, normalde yemeğe 12 de çıkıyoduk 2 gibiymiş bugün
Kahvaltı da yapmadım, kek yedim sadece..
Aşçıyı evinden aldırdılar özel araçla Dışarıdan yemek söyleseler nolurdu sanki

öldüm bıttım yoruldummm
amma kartopu oynadık heesonrada karları temızledık kıpkırmızı olmuşum

aaa ne sacmaaa yaaaa onu beklemek zorundamısnzzz dısardan soleselerdı tabıkıde ... ya tansıyonu dusse bırılerınınn kan sekerı vs aclık bu yaaaa eyy allam yaa bazn ınsanlrn kafasıı hıc calısmıyor

aaa ne sacmaaa yaaaa onu beklemek zorundamısnzzz dısardan soleselerdı tabıkıde ... Ya tansıyonu dusse bırılerınınn kan sekerı vs aclık bu yaaaa eyy allam yaa bazn ınsanlrn kafasıı hıc calısmıyor
işte pintilikten herşey :105: Inş yemekte güzel bişi vardır, gerçi 1-2 satte ne yapacaklarsa okadar kişiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…