Günaaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayhhh valla güç bela geldim bende bata çıka
bi arabaya denk geldim gelmeseymişim 1,5 saat beklicekmişim şöför söledi
bura b.düzü malum nasıldır siz düşünün kar heryeri kapatmış araçlar yollarda kalmış
insanlar yollarda öle işte ama azim ettim geldim
istanbullular allah kolaylık versın sızlere ıns erken eve gonderırlerr sızı hihihhi
aynen canım çok kötü beylikdüzü, bakalım akşam eve nasıl dönücez yağmaya devam ediyo :/Günaaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayhhh valla güç bela geldim bende bata çıka
bi arabaya denk geldim gelmeseymişim 1,5 saat beklicekmişim şöför söledi
bura b.düzü malum nasıldır siz düşünün kar heryeri kapatmış araçlar yollarda kalmış
insanlar yollarda öle işte ama azim ettim geldim
saol canım, iiiiinşallahhh :101:istanbullular allah kolaylık versın sızlere ıns erken eve gonderırlerr sızı hihihhi
kızlarrrrrrr az muhabbet edek alın kayfe salep capicuna canınız ne isterse haydiiiiiiii bekliyommmmmmmmm
bugün çok rüküşüm beeeee kar dağıttı beni ne bulduysam giymişim dağılmışım
ben latte ıstıyommm
saol izmirli
kızlarrrrrrr az muhabbet edek alın kayfe salep capicuna canınız ne isterse haydiiiiiiii bekliyommmmmmmmm
bugün çok rüküşüm beeeee kar dağıttı beni ne bulduysam giymişim dağılmışım
bizim aşçı yarım saat önce geldi, normalde yemeğe 12 de çıkıyoduk 2 gibiymiş bugünyemegımı ofise söledim
bizim aşçı yarım saat önce geldi, normalde yemeğe 12 de çıkıyoduk 2 gibiymiş bugün
Kahvaltı da yapmadım, kek yedim sadece..
Aşçıyı evinden aldırdılar özel araçlaDışarıdan yemek söyleseler nolurdu sanki
işte pintilikten herşey :105: Inş yemekte güzel bişi vardır, gerçi 1-2 satte ne yapacaklarsa okadar kişiyeaaa ne sacmaaa yaaaa onu beklemek zorundamısnzzz dısardan soleselerdı tabıkıde ... Ya tansıyonu dusse bırılerınınn kan sekerı vs aclık bu yaaaa eyy allam yaa bazn ınsanlrn kafasıı hıc calısmıyor
öldüm bıttım yoruldummm
amma kartopu oynadık heesonrada karları temızledık kıpkırmızı olmuşum
işte pintilikten herşey :105: Inş yemekte güzel bişi vardır, gerçi 1-2 satte ne yapacaklarsa okadar kişiye
işte pintilikten herşey :105: Inş yemekte güzel bişi vardır, gerçi 1-2 satte ne yapacaklarsa okadar kişiye
kara battın haaa böcükkkk
hahh hanımm latte istiyomuş ne bulduysan iç nan çay neyine yetmiyo kasr kış kıyamettt
haha makarna olacagı kesın:):)
bugcum naberrr yıruuum kusummm
ıyıym yıvruuummm yesomu merk etmeyın ofıste ıslerı cok yoğunmussss onemlı bısey yok
halaaa lattemmm gemediiii
ohhh miss capicino içiommmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?