- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
- Konu Sahibi MazlumuGetirinBana
-
teşekkür ederim nevrestem beraber olsun inşallahEllerine sağlık canımŞahane olmuş Yarışmada bol şans diliyorum
önceki yaptığım bu kadar güzel olmamıştı oğlumun elinin kirinin değmesi gerekiyormuş sonra da birlikte bulaşık yıkadıkSen yapsaydın bu kadar beğenmezdim, miniğinin eliyle daha lezzetlenmiş
Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar
önceki yaptığım bu kadar güzel olmamıştı oğlumun elinin kirinin değmesi gerekiyormuş sonra da birlikte bulaşık yıkadık
güzel yıka bak köpük kalmış dedim öfff ben yoruldum anne dedi gitti ama sıpaNe mutlu size
Erkek adam o, fazla sıkıntıya gelmezgüzel yıka bak köpük kalmış dedim öfff ben yoruldum anne dedi gitti ama sıpa
alışsın şimdiden beyefendiErkek adam o, fazla sıkıntıya gelmez
Harikaa ellerinize sağlık
Teşekkür ederim bir porsiyon gönderiyorum sizlere deÇok güzel olmuş.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim.
Mutfak işlerini çok seviyor hele de hamur işi yapıyorsam yandım 5 dakikalık iş 1 saatte bitiyor küçük oktay ustam benimO yardım eden tombik elleri,o poğaça yanaklı yakışıklıyı yerim ben,maşallah ya annesine yardım ediyor
Kekde çok güzel olmuş canım,ellerinize sağlık, yarışmada başarılar dilerim
Mutfak işlerini çok seviyor hele de hamur işi yapıyorsam yandım 5 dakikalık iş 1 saatte bitiyor küçük oktay ustam benim
Teşekkür ederiz canım senin de ellerine sağlık
Gurmelik mi yapıyor cimcime yerim onu çok bilmisler maşallah canım
Oyyy öperim ben o ustayı. Bendede var bitane,pufu mutfağa getirmek suretiyle yardım eder,kurabiye yaparız ,salata yaparken tadım yapar,hımm leziiz bunu ekleyebilirsin annecim derçok egleniyorlar minikler mutfakta ya.
Teşekkürler canım dene bence de çok güzel oluyoroooo .... harika bisey olmus
mutlaka deniycem bu tarifi
ellerine saglik canim
basarilar
ve yine yeniden bir yarışmada buluşmanın verdiği sevinçle herkese merhaba bayanlar.oylamanın ilk başladığı gün yapılmış fakat asıl önemli kısmın resmini çekmeyi unuttuğum için tarifi tekrar yapmak bu güne kısmetmiş.gelelim tarifimize
MALZEMELER
Oda ısısında 3 yumurta
1,5 su bardağı toz şeker
1 su bardağı demli çay
1 su bardağı sıvı yağ
1 kabartma tozu
3 su bardağı un
3 yemek kaşığı kakao
İÇ MALZEMESİ
2 yumurtanın akı
2 su bardağı hindistan cevizi
1 su bardağı pudra şekeri
ÜZERİNE süslemek için beyaz çikolata
Eki Görüntüle 1624774
kek için yumurta ve şekeri iyice çırpıyoruz ki kekimiz güzel kabarsın
Eki Görüntüle 1624781
TAMAM İTİRAF EDİYORUM DIŞ GÜÇLERDEN YARDIM ALDIM AMA BİR SORUN NİYE ALDIM
kek için olan diğer malzemeleri de karıştırıp çırpıyoruz.
Eki Görüntüle 1624785
diğer tarafta yumurta akını şanti kıvamına gelene kadar mikserle çırpıyoruz
Eki Görüntüle 1624787
hindistan cevizi ve pudra şekerini de ekleyip yoğuruyoruz.bir kaba su koyup elimizi ıslatarak bu karışımdan yuvarlak toplar yapıyoruz.
Eki Görüntüle 1624791
kalıbımızı margarinle yağlıyoruz.kek karışımının yarısını kalıba döküp hazırladığımız topları yan yana diziyoruz.kalan karışımı da üzerine döküyoruz
Eki Görüntüle 1624793 Eki Görüntüle 1624795
her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır ben de kek yaptığım zaman ısıtılmış fırına koymam.fırını 180 dereceye getirip direkt içine koyarım daha çok kabarıyor böyle.yaklaşık 25 dakika pişirilir.
Bu arada beyaz çikolata benmari usulü eritilir (ÇİKOLATA ÇOCUĞUNUZA AİTSE DİKKATLİ KULLANMAKTA FAYDA VAR BEN KULLANIRKEN YAKALANDIM YERİNE 1 TANE FAZLADAN ALDIM AMA HALA KONUŞUYOR NEDEN ALDIN BENİM ÇİKOLATAMI DİYE)
Fırından çıkan kekimizin soğumasını bekliyoruz soğuduktan sonra kalıptan çıkarıyoruz.isteğe göre süsleme yapıyoruz.Afiyet bal şeker olsun
Eki Görüntüle 1624804
Eki Görüntüle 1624799
Neyi kıskandın kız senin oglusun yardım etmiyor mu yoksaCok pis kiskandimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?