- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.856
- 498
- Konu Sahibi MazlumuGetirinBana
-
Cok memnun olrmTeşekkür ederim bir porsiyon gönderiyorum sizlere de
Teşekkür ederimEllerinize sağlık
Asistanım olmadan yapamıyorum canım malesef.Ama o kadar soru soruyor ki bir ara başka bir bölüme tayin edecektimAnneye yardım eden o minik elleri yerim ben :)
Tatlım emeğinize sağlık gönlümün birincisi ilân ettim seni başarılar
Günaydın :)Teşekkür ederim
Asistanım olmadan yapamıyorum canım malesef.Ama o kadar soru soruyor ki bir ara başka bir bölüme tayin edecektim
Günaydın canım.mutfakta kendinden geçiyor ama benim gibi yemeye gelince tık yokGünaydın :)
Öyledir keratalar bunaltsalarda kıyamayız
Olsun annesi bırak nasıl istiyorsa öyle olsunGünaydın canım.mutfakta kendinden geçiyor ama benim gibi yemeye gelince tık yok
İlk yaptığımda o topları ayrılmasın diye çok sıkmıştım ikincide o kadar sıkmadım bu daha güzel oldu şahsen.çok sıkınca kalıp gibi duruyor ağızda hamur yiyormussun gibi oluyor.ama bayatlamiyor çok güzel bir tarif dene canımyapmayı düşündüğüm keklerden birisibunu çok merak ediyordum ya şu içindeki kokstarlar keke yoğun bir tat veriyor mu en çok onu merka ediyorum çok fazla hindistan cevizi bayıyor ya insanı tadı nasıldı güzelmiydi güzelse bir ara deneyeceğim aklımda kaldı başarılar dilerim elinize sağlık
bunu öğrendiğim iyi oldu bende çok sıkarım muhtemelen yapsamİlk yaptığımda o topları ayrılmasın diye çok sıkmıştım ikincide o kadar sıkmadım bu daha güzel oldu şahsen.çok sıkınca kalıp gibi duruyor ağızda hamur yiyormussun gibi oluyor.ama bayatlamiyor çok güzel bir tarif dene canım
Ellerinize sağlık, başarılar dilerim:)
Elinize sağlık
Başarılar
Ellerine saglii kızne değişik bisey bu,yarışmada başarılar
muhteşem yaaa ellerine sağlıkk
hindistan cevizine bayılırım.. çok güzel bir sunum olmuşyarışmada başarılar dilerim..
bi hindistan cevizi asigi olarak mutlaka deneyecegim bu tarifi
bayıldım valla nefis görünüyor başarılar dilerim bitanem
Ellerıne saglık cnm
Cok guzel gorunuyor basarılar
Kacgundur ugramamıssın buralara yolundadır hersey ınsallah
Çok teşekkür ederim denemenizi tavsiye ederim çok güzel bayatlamayan bir tarif.Yarsmada basarilar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?