KOKRKUYORUM...5 aylık hamileyim hapşırdıırdımm ve su gibi bi akıntı geldiiiii :((((

Junkel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
50
0
86
İstanbul
Arkadaşlar 5 aylık hamileyim yatar pozisondayken ayağa kaltım ve ani bi hapşırma sonrası iç çamaşırım ıslanacak şekilde sıvı bi akıntım oldu ... su gibi .... kaygan değil ...

İLK defa oluyorum cok korkuyorum ... aranızda böyle bi durumla karşılaşan varmı ???

tşkler

hamileligin ilerlemesiyle birlikte akintinin fazlalasmasi da gayet normal, en azindan bende oyle olmustu, oyleki gunluk pedleri uc dort kez degistirmek zorunda kaliyordum. ayrica hapsirmak oksurmek gulmek gibi eylemler idrarini tutamamana ya da akintiyi tetiklemene sebep olabilir, cunku rahim kaslari daha bir esnek oluyor. Bence onemsenecek bir durum yok ama icini rahatlatmak istiyorsan doktorunu ara. Ve son birsey, rahim kaslarini guclendirmek icin ara sira egzersizler yaparsan hamileliginin geri kalan kisminda ve dogumdan sonra buna benzer daha az sorun yasarsin.

dru bıle arama ıdrar kacırmıs olabılırsın yda akıntı no problem hamıellıgın tadını cıakr bukdar ufak seylerle stres yapıp bebgıde olumsuz etkıleme

ben 10. haftamda grip olmuştum deli gibi hapşırıp öksürüyordum doktorumu aradım bebeğe zararı yok demişti. o yüzden üzme kendini..

tşk ediyorum arkadaşlar ...
ben doğum duyumu acaba diye panik yaptım ... öyle ani şekilde olunca .. bide kvamsız olması tedirgin etti beni bildiğiniz su :o))
dediğiniz gibi sanıyorum hapşırmam tetikledi, idrarda kaçırmış olabilirim ....

ilkler korkutuyor insanı ... zor zaanat hamilelik :o)) allah herkezin yarıdmcısı olsun inşallah .....

Bu arada ben 5 ayda yaklaşık 5,5 Kg aldım fazla mı sizce ???

Back
X