kokteyl nikah hakkında ne biliyorsunuz kızlarr? nasıl olur ve işleyiş süreci nasıldır?

vanilya35

Terazi burcu :)
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
599
684
103
kızlar merhaba ben kokteyl nikah yapmak istiyorum fakat işleyiş süresiyle ilgili çekincelerim var. normal düğünden faklı olacağı için ve biraz yaşlı nüfunun fazla olması düşündürüyor beni. yani yinede yaşlılar için oturmak isteyenler için banklar olacak tabiki ama kafam acayip karışık. bi mekanla gidip konuştuğumuzda en fazla 200 kişi olacağımızı söyledik ve adam bize 200 kişinin takacağı takı 10 dakka sürer nikah 10 dakika zaten dedi eeeeeeee sonra ne yapacaksınız dedi benim kafada bi ton soru işareti ondan sonra.bana yardımcı olur musunuz buu süreç hakkında fikirlerinize ihtiyacım var. nasıl yapsam daha iyi olur?

Bizim bir tanıdığımız bahsettiğiniz şekilde kokteyl nikah yaptı ve aynen sizdeki gibi yaşlı olanlar olduğu için oldukça sıkıntı oldu.Biz gençler bile oturma ihtiyacı duyduk.Birde üstelik büyük bir otelin nikah salonuydu önce nikah kıyıldı ve nikah salonuda olduğundan nikah sırasında oturulan sandalyeler mevcuttu.Nikah sonrası kokteyl kısmına geçildiğinde gençler masalara dağıldı ama yaşlılar yerinden kalkmadı hiç..Garip birşey oldu anlayacağınız..Gidenler hiçbir şekilde keyif almadı..

canım çok sağol fikir verdiğin için aynı bende öyle düşünüyorum ve sonu kabus olacak haklısın. peki nasıl bişey yapmak lazım ki düğün istemiyoruz kır düğün bahçesinde nikah yapacağız ama nasıl bir konseptle kafam şişti düşün düşün artık fikir yürütemez hale geldim. sence nasıl olur canım

Yani düğün olmayacaksa kısa sürecek bir tören olacak .Bak şu tarz bir düzen hazırlat o zaman..

Misafirler oturur ,nikahınız kıyılır ve takı töreni olur..Etrafada masalara ikramlık birşey hazırlatırsınız almak isteyen alır...Şunu unutmayın ama ne kadarda muhteşem yapsanız,herşeyi düşünseniz dahi birileri hep kusur bulacaktır..O yüzden sizin gönlünüzden nasıl geçiyorsa öyle yapın..

çok teşekkür ederimm canımm ne yapacağımm ciddenn bilmiyorum bakalım hayırlısı artık bu düzende pasta kesimi vs olmayacak sanırım amaaaaaan bizdekiler anlamazki böylee yaaa

çok teşekkür ederimm canımm ne yapacağımm ciddenn bilmiyorum bakalım hayırlısı artık bu düzende pasta kesimi vs olmayacak sanırım amaaaaaan bizdekiler anlamazki böylee yaaa

O zaman şöyle bir şey yapabilirsin.Hem herkes oturur hem pasta yerler...

Rica ederim.Kolay gelsin.Umarım dilediğin gibi olur herşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…