Koku alamıyorum...

visnelibrowni

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
26
6
288
Merabalar... benim sıkıntım koku alamıyorum. 21 yaşındayım ve hiç koku almadım. doktora gitmekte çekincelerim var aslında koku alamamamın tedavisinin olmamasından korkuyorum ve gidemiyorum ve benim gibi burnu koku almayana bir arkadaşım ameliyat olduktan sonra eski burnundan eser kalmamış ve ameliyatının çok zor olduğunu söylemişti ne tesadüftür ki burun şekillerimiz de birbirine çok benziyor.... burnu koku almayan ve doktora başvuranlarınız var mı aranızda acaba... :110: umarım konuyu doğru yere açmışımdır :)

Bende koku alamıyorum 6 yıl önce doktora görünmüştüm sonuç koca bir sıfır başka bir doktora da görünmedim aynısını söyler diye ama yine de iyi bir doktora gidin bakarsınız derdinize çare bulur. Koku alamadan yaşamak zor.

Merabalar... benim sıkıntım koku alamıyorum. 21 yaşındayım ve hiç koku almadım. doktora gitmekte çekincelerim var aslında koku alamamamın tedavisinin olmamasından korkuyorum ve gidemiyorum ve benim gibi burnu koku almayana bir arkadaşım ameliyat olduktan sonra eski burnundan eser kalmamış ve ameliyatının çok zor olduğunu söylemişti ne tesadüftür ki burun şekillerimiz de birbirine çok benziyor.... burnu koku almayan ve doktora başvuranlarınız var mı aranızda acaba... :110: umarım konuyu doğru yere açmışımdır :)
Benimde koku ve nefes sorunum vardı.. İçindeki kemik S şeklindeydi ve delikler tıkalıydı.. Görüntüyü zaten anlatmıyayım :)
Hem estetik açısından hemde sağlık açısından yaptırdım.. Şükür hepsi düzeldi ve eskiden herşeyin ne kadar tatsız olduğunu tadın sadece dilde deil burundaki alınan kokudada olduğunu fark ettim .. İnşallah düzeltecek bir dr bulursun

benim doktorum sprey verdi bir ay kullan tekrar gel dedi ama açıkçası spreyin işe yaramaycağını düşünerekden 15gün sonra kullanmayı aksatmaya başladım hevesimde kaçtı zaten tekrar gidermiyim bilmiyorum :110:

Neden koku alamadığınız önemli. Kemik eğriliği varsa sprey bir işe yaramaz, grip sonrası koku almamaya başladıysanız tedavisi var. Umarım çaresi vardır çünkü koku alamamak çok berbat bir durum.

Neden koku alamadığınız önemli. Kemik eğriliği varsa sprey bir işe yaramaz, grip sonrası koku almamaya başladıysanız tedavisi var. Umarım çaresi vardır çünkü koku alamamak çok berbat bir durum.

Doğuştan gelen bir durum malesef :/ hastaneye gideceğim fakat çekincelerim var...

Çekinmeyin gidin koku alamamak çok ciddi bir sorun ihmal'a gelmez. Koku almadan yaşamak çok kötü insan kendini eksik hissediyor ne yemeğin kokusunu alabiliyor ne de başka bir şeyin.

Back
X