Koku almada aşırı hassas bir burnum var

evet evlerin kokusunu hissetmek ve kaydetmek bende de var.
mesela bi arkadaşımın evi hep zeytinyağlı kek kokardı ağır ağır, her gittiğimde keki getirecek mi diye beklerdim ama hep yapmamış olurdu :60:
bi akrabamızın evi de hep ilaç kokuyor, hastane gibi.
ben böyle düşündükçe de bilinçaltım o evlee gitmekten alıkoyuyor beni hep bir engel çıkara ihtiyacı hissediyorum.
baya manyağım yani :43:
en büyük korkum evlendikten sonra napacağım ben? :43:
ya adamın bi kokusu bana çok itici gelirse, çünkü temiz yeni yıkanmış insanlarda bile bu kokuyu alabiliyorum ben :50:
beynimi böyle düşünmemeye şartlamam lazım sanırım..

Son düzenleme:
Allah size sabır versin.Koku duyumu gerçekten çok önemli.Benim duyularım o kadar kuvvetli değil.Biri bir şey kokuyor desin.İyice koklarım öyle anlarım.Ses konusunda da öyle.Eğer uyursam top atsalar uyanmam.Ama koku cidden zor.Afedersiniz biri ter koksa hassasiyetten mide kaldırmaz.Benim de çevremde kulağı iyi işitenler var.Bir arkadaşım uyurken en üst kattakilerin sesini bile duyuyorum demişti.Garip gelmişti.

Allah size sabır versin.Koku duyumu gerçekten çok önemli.Benim duyularım o kadar kuvvetli değil.Biri bir şey kokuyor desin.İyice koklarım öyle anlarım.Ses konusunda da öyle.Eğer uyursam top atsalar uyanmam.Ama koku cidden zor.Afedersiniz biri ter koksa hassasiyetten mide kaldırmaz.Benim de çevremde kulağı iyi işitenler var.Bir arkadaşım uyurken en üst kattakilerin sesini bile duyuyorum demişti.Garip gelmişti.

ayy evet yemek kokusunda da takıntım var mesela peynirli çubuk kraker ve çizi ayak gibi kokar bilirsiniz, yiyemem genelde:50:

Ayy biliyorum.Bir kere demiştim abime peynirli cips de öyle kokuyor diye.
Elindeki cipsi bir kenara atmıştı hemen :52: Ben gıcıklıgıma yapmıştım ama gerçekten çok fena.

Son düzenleme:
Back
X