• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koku

• Konu Sahibi Konu Sahibi amyes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amyes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
938
660
138
İstanbul
aynı oda içerisinde çalıştığımız bir stajyerimiz var , çok içine kapanık ve en ufak bir söz söylediğinizde ağlayan bir kız. Arkadaşlar o kadar çok kokuyor ki ben artık dayanamıyorum kokuya oda spreyi en fazla 15 dakika bastırabiliyor kokuyu. Hava şartlarından dolayı camı sürekli açık bırakamıyoruz. Sabah geldiğimiz zaman ve öğlen yemeğe çıkarken camı açıp gidiyorum havalansın diye ama yok haftanın 3 günü geliyor ve geldiği günler odada ten kokusu var ve artık kaldıramıyorum kokuyu. bu havada camı açık bırakıyoruz ve buz gibi oluyor her yer. gün içinde günaydın iyi akşamlar bile zor söyleyen o kadar içine kapanık bir kız. kırmadan nasıl belli edeceğiz kokusundan rahatsız olduğumuzu. TEMİZLİK ZOR DEĞİL Kİ :KK43:

gelişme : 16. sayfada

Son düzenleme:
Bazı insanların teninden mi kaynıklı bilmiyorum öyle bakıncada temiz görünüyorlar yanınan gelse kokarca...
hediye Parfüm alın diyecem ama o da ter kokusuyla ıııyyy iğrenç olabilir.Yada ortaya sohbet açın işte işe gelirken otobüsteki adam bir kokuyordu ,deyin bence insanlar 2 . güne bir banyo yapmalı ,terli kıyaferleri değişmeli gibi .Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla ....

Yani dediginiz gibi kokmasi icin 2-3 haftada yikanmiyor heralde. midem kalkti. Kirmadan nasil olur ki. Ama koku cekmek zorunda degilsiniz bir turlu uyaracaksiniz artik

bizde de vardı öyle bir çocuk ama yıkanma ile ilgili olduğunu düşünmüyorum .Vücut kokusu ağırdır . Tedavisi var mı onu da bilmiyorum .Bayat balık gibi kokardı o kişi ve çok tuhaftır ki sevgilisi de vardı ya da öyle söylerdi bilemiyorum .

Bazı insanların teninden mi kaynıklı bilmiyorum öyle bakıncada temiz görünüyorlar yanınan gelse kokarca...
hediye Parfüm alın diyecem ama o da ter kokusuyla ıııyyy iğrenç olabilir.Yada ortaya sohbet açın işte işe gelirken otobüsteki adam bir kokuyordu ,deyin bence insanlar 2 . güne bir banyo yapmalı ,terli kıyaferleri değişmeli gibi .Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla ....

parfüm deodorant hediye etmeyi ben de düşündüm ama dediğiniz gibi o kokunun üzerine tekrar uygularsa daha beter bir hal alır diye vazgeçtim. söylediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum artık. başka birisinden bahsediyormuş gibi anlatacağım.

bir set hediye etseniz kıza mesela içnde parfüm duş jeli sabunlancak olan ve yanında bilerk başka br arkadaşınızla konuşsanız hani her gün duş alırım almayan insanlar kokuyor itici geliyor bir giydiğimi yıkamadan giymem gibisinden

Yani dediginiz gibi kokmasi icin 2-3 haftada yikanmiyor heralde. midem kalkti. Kirmadan nasil olur ki. Ama koku cekmek zorunda degilsiniz bir turlu uyaracaksiniz artik

yani bilemiyorum ki yıkanmıyor sanırım. yani şöyle bir durum var kusura bakmayın midenizi bulandırmak istemem ama . hani kadınların özel dönemi biter ve duş alması gerekir temizlik hijyen sonuçta , onu dahi sanırım geciktiriyor ki farklı kokular oluyor. ve burası kurumsal büyük bir şirket. hiç hoş değil böyle bir durum :(

benim de böle bir arkadaşım vardı.. çocuğu ev arkadaşlarının anlattığından biliyoruz her gün duş almasına, roll-on, deodorant kullanmasına rağmen kokudan yanına yaklaşamazdık.. kimininki kirden değil ter bezlerinin aşırı çalışmasından kaynaklanıyor.. tedavisi mevcut.. anlattığım arkadaşımız doktora gitti, hormonal bir durummuş düzeldi..
bence siz ablalık yapın bu genç kızımıza alın bir köşeye güzelce anlatın.. zaten kirli biri olsa kirden koksa onu anlarsınız ama giyimi saçı felan temiz geliosa rahatsızlığı olabilir alınsa bile en azından geleceğine katkıda bulunmuş olursunuz.. siz de kokudan kurtulursunuz..

bir set hediye etseniz kıza mesela içnde parfüm duş jeli sabunlancak olan ve yanında bilerk başka br arkadaşınızla konuşsanız hani her gün duş alırım almayan insanlar kokuyor itici geliyor bir giydiğimi yıkamadan giymem gibisinden

artık dediğiniz gibi başka birisinden bahseder gibi söyleyeceğim. umarım anlar o şekilde . sürekli elimde oda spreyiyle dolaşıyorum. abartısız yarım saatte bir oda spreyi sıkıyorum her tarafa

Ya bel ki bi terleme problemi falan vardir kizin..rahatsizlik gibi bir seyi vardir..ne bileyim belki o da bu durumun farkindadir ondan bu kadar utangactir..

bi iki parfüm adı söyleseniz alsak mı acaba diye zarf atsanız? yada işte o da varken bi arkadaşınızla temizliğiniz hakkında konuşsanız parfüm sıkmadan duramam güzel kokmaya dikkat ederim gibi gibi..

yani bilemiyorum ki yıkanmıyor sanırım. yani şöyle bir durum var kusura bakmayın midenizi bulandırmak istemem ama . hani kadınların özel dönemi biter ve duş alması gerekir temizlik hijyen sonuçta , onu dahi sanırım geciktiriyor ki farklı kokular oluyor. ve burası kurumsal büyük bir şirket. hiç hoş değil böyle bir durum :KK43:

ben daha olumlu yaklaşmıştım ama siz bir kadın olarak anlamışsınız zaten kokunun kaynağını.. alınırsa alınsın canım genç kız sonuçta temiz olması gerektiğinin farkına varmak zorunda.. düzgün bir üslupla bir köşeye çekip söyleyin bence.. alınacak diye kimse bu pis kokuyu çekmek zorunda değil.. sonuçta stajyer, şirkete bir şeyler öğrenmeye gelmiş.. siz öncelikle temizliği öğretin, siz de rahat edersiniz..

Benim de patronum öyle kokuyordu, adam adam değil bildiğin kokarcaydı, ben her odasına gittiğimde burası bir tuhaf kokuyor sanki bu odada bir koku var, siz de alıyor musun kokuyu diye diye şimdi kokmuyor anladı herhalde :))))

aynısını biz de yapıyoruz sürekli bu odada bir koku var çok havasız diyorum ben de ama anlamıyor ısrarla anlamıyor . kalbini kırmak istemiyorum ama genç kız neticede bazı şeyleri bilmesi gerekiyor. temizlik hijyen çok önemli.

ben daha olumlu yaklaşmıştım ama siz bir kadın olarak anlamışsınız zaten kokunun kaynağını.. alınırsa alınsın canım genç kız sonuçta temiz olması gerektiğinin farkına varmak zorunda.. düzgün bir üslupla bir köşeye çekip söyleyin bence.. alınacak diye kimse bu pis kokuyu çekmek zorunda değil.. sonuçta stajyer, şirkete bir şeyler öğrenmeye gelmiş.. siz öncelikle temizliği öğretin, siz de rahat edersiniz..

işle ilgili dahi herhangi bir soru sorduğumda direk ağlamaya başlayan bir kız ve inanın sert bile sormuyorum birşey ona rağmen ağlıyor , şimdi temizlik ile ilgili birşey söylersem kesin daha çok ağlar :) açıkçası 17-18 yaşındaki bir genç kıza temizlikle ilgili birşey demeye ben utanırım ama anlamadığı için ima yolu ile belli edeğim

koku temizlikten ziyade sürekli yenilen sarımsak, çemen gibi ağır yiyeceklerden ya da hormonel bir bozukluktan da kaynaklanabiliyor, eğer bu şekilde ise, yapacak bişi yok katlanacaksınız

Gizli saklı taş atmaya gerek yok, biri çıkıp bu güne kadar bu kıza bu sorunu söylemiş olsaydı şimdiye dek önlemini almış olurdu. Açık açık konuşun.

Ya bel ki bi terleme problemi falan vardir kizin..rahatsizlik gibi bir seyi vardir..ne bileyim belki o da bu durumun farkindadir ondan bu kadar utangactir..

babası da bizimle aynı kurumda çalışıyor farklı bir departmanda. öğlen beraber yemek yiyorlar yani bana uzak mesafede bu kokuyu hissediyorsam yanında oturduğunda babası da mutlaka farketmiştir değil mi. Babası da mı bişey söylemiyor merak ediyorum.

aynı oda içerisinde çalıştığımız bir stajyerimiz var , çok içine kapanık ve en ufak bir söz söylediğinizde ağlayan bir kız. Arkadaşlar o kadar çok kokuyor ki ben artık dayanamıyorum kokuya oda spreyi en fazla 15 dakika bastırabiliyor kokuyu. Hava şartlarından dolayı camı sürekli açık bırakamıyoruz. Sabah geldiğimiz zaman ve öğlen yemeğe çıkarken camı açıp gidiyorum havalansın diye ama yok haftanın 3 günü geliyor ve geldiği günler odada ten kokusu var ve artık kaldıramıyorum kokuyu. bu havada camı açık bırakıyoruz ve buz gibi oluyor her yer. gün içinde günaydın iyi akşamlar bile zor söyleyen o kadar içine kapanık bir kız. kırmadan nasıl belli edeceğiz kokusundan rahatsız olduğumuzu. TEMİZLİK ZOR DEĞİL Kİ :KK43:

Aynı şey benim başıma geldi, bizim departmanda da konuşabilecek tek bayan ben olduğum için,
iş başa düşmüştü ..
Bizim stajyer saç baş olarak da çok dağınıktı.
Ben konuya, sen genç kızsın bak burada erkek ağırlıklı çalışıyoruz biraz oturmamıza kalkmamıza dikkat edeceğiz,
saçımız düzgün olmalı, müşterilerimiz geldiğinde hoş bir görüntü olmuyor senin çok güzel bir yüzün var sana
düzenli bir kız olmak yakışır falan diye kıza sürekli iltifat ederek konuştum son olarak da yarın senin için yeni bir
gün olsun bir duş al tertemiz kalk falan diye saçmalamıştım, kızcağızın gözleri doldu, hayatımın en zor konuşmasıydı .
Ben kıpkırmızı kız kıpkırmızı çıktık odadan .
Ama ten kokusu kolay çıkmıyormuş banyo temizlik falan değilmiş yani tek çözüm .

Aynı şey benim başıma geldi, bizim departmanda da konuşabilecek tek bayan ben olduğum için,
iş başa düşmüştü ..
Bizim stajyer saç baş olarak da çok dağınıktı.
Ben konuya, sen genç kızsın bak burada erkek ağırlıklı çalışıyoruz biraz oturmamıza kalkmamıza dikkat edeceğiz,
saçımız düzgün olmalı, müşterilerimiz geldiğinde hoş bir görüntü olmuyor senin çok güzel bir yüzün var sana
düzenli bir kız olmak yakışır falan diye kıza sürekli iltifat ederek konuştum son olarak da yarın senin için yeni bir
gün olsun bir duş al tertemiz kalk falan diye saçmalamıştım, kızcağızın gözleri doldu, hayatımın en zor konuşmasıydı .
Ben kıpkırmızı kız kıpkırmızı çıktık odadan .
Ama ten kokusu kolay çıkmıyormuş banyo temizlik falan değilmiş yani tek çözüm .

ben de aynı şekilde deneyeceğim umarım ağlamaz herşeye ağlıyor çünkü

Back
X