Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
OTE="mismo, post: 38868938, member: 562266"]Diğer birimdekilerden tepki alacak mı merak ettim. Neyse sizin sorununuz çözülmüş oldu böylece. Küçük bir şey gibi görünüyor ancak değil. Geçmiş olsun diyim.
Öncelikle ofisteki erkek arkadaşlar konuşmuşlardı kırmadan.
Verdiği cevap; yaaa ben suyu sevmiyoom yaaa yıkanamam öyle her hafta ayda bir yeter bana.
Daha şaşırtıcı olan o ağır kokusuna rağmen gözünün içine bakan bir kız arkadaşı vardı.
Sürekli sarmaş dolaşlardı. Aşk başka bişi azizim[/QUOTE]
Bu bir hastalik.banyoya girmeye korkuyor boyle olanlar banyoda halusilasyon goruyorlar.suyu bu yuzden sevmiyorlar.kinamamak lazim hersey insanlar icin ama boyle birilrrini fark edince bence ailesi yada bir yakiniyla psokolojik rahatsizlik oldugunu doktora goturmesi gerektigini soylemek lazim belki ailede yikanmamanin bir psikolojik sorun oldugunu bilmiyordur.
Temizlik ile alakasi yok. Bazi insanlar günde 5 seferde yikansa tenlerinde agir bir koku ile yasar. Zaten yuksek ihtimal bunun gayet farkında olduğu için içine kapaniktir. O yüzden uyarmanizin bir fayda getireceğini hic sanmiyorum.