Koku :/

Burnunuz kokulara alışmış olmasın sakın ,oyüzden koku alamıyosunuzdur

Kimyasal soluyup ne yapacaksınız, kokmasın ev.

Bana da abla gelince ev yüzey temizleyici kokuyor, ona göre 'mis gibi'.
Az kullan desem diyemiyorum.
Elma sirkesi koy diyorum, sevmiyorum diyor kadın ya.
:)) bende sirkeyı çok kullandım. Hatta kendım yaptım sirkeyi. Bende dogallıktan yanayım. Cocuklarımı astım yapmamak adına herseye dıkkat ettım ama yok böylede sankı temzlık olmuomuş gıbı

Bende mı bundan mı alsam. Ne alacamı şaşırdım :))

Denicem bunu . Evde var şimdi

Mesela dun çok erknden evden cıktık akşm gec dönduk ev nası havasız kalmış tamm akşma kadr evde yoktuk da böyle kokması tuhaf. İyi bişey kokabılırdi. Kapının girişine koku ascam

Ya mesela cat kapı bişi ye gıdıyorum. Kapıyı bi açıyorum evden dışarı resmn koku fışkırıyo nası oluo böyle bişey anlayamıyorum. Bu kdr agır kokudada ıyı yaşıyolar bence

Evet yaa sen bendensin. Denicem bunları hep

Demınden berı market geziyorum. Bu fıs fıs için allahımmm nası agır kokuyolar. Böyle hafif mis gıbi kokan bişi yok

hadi ya eşim odasına aldıydı güzel kokuyodu 3m migroslarda çeşit çok oluyo hatta geçen hafta %50 indirim vardı ama bitmiştir herhalde indirim

Fısfıs olandan mı çubuk olandan mı

Benım duvarlar kışın aglar. Nem tutuyor demekki

Aynı durum bende işte. Bu fıkır benı heyecanldrdı biri daha önerdi bıngoyu. Ilk fırsatta alıcam

tül ve perdelerini yıka onlar yıkanınca bütün ev kokuyor , halılarını yıkamaya ver ve en önemlisi evini minimum haftada bir kesinlikle havalandır . komşuna sor yada nasıl yumuşatıcı kokutuyorsun sen evi diye nolcak
ha bir de bana bir arkadaşım tavsiye etti oda kokusu yerine yarım litre suya lavanta , limon , portakal yağlarından istediğini damlatıp sonra onu evine sıkarsan çok güzel bir oda kokusu oluyormuş hemde kimyasal içerikli değil , lavanta sakinleştirir hem deneyebilirsin

o ne ola ki :) dogalsa bende isterem
Canim fondu setini biliyorsundur ...
Onun gibi altina mum yakip koyuluyor...
Icinede kaynamis su + aromatik yaglar damlatiliyor....
Alttaki mum isisini arttirarak buharlasan su ile yagin kokusunu etrafa yayiyor...
2 cocugum var bu sekilde dogal kokuyu saglamis oluyorum :)

Bambu çubuklu kokulardan aldım biri mıtfakta biri tuvalette biri salonda duruyor koyduğum an kokmay başladı özellikle mango çok güzel kokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…