- 17 Ağustos 2015
- 602
- 395
- 23
- 37
- Konu Sahibi nurlucennet
-
Ay yok dun akşm eve gırdım hiç ıyu kokmuyodu valla o kdr temzlıge göre bu kokular nereye gıdıo anlamıyorum. Gıderden çok koku gelıyor nası bas edecemSiz sizin evin havasına kokusuna alışmş olabilirsiniz benm evde kokmaz diyorum ama gelenler çok güzel koku var diyor
Giderlere lavoba açıcı ya da karbonat sirke yapabilirsin temizlenir ve koku gelmez.ayrıca giderleri kapalı tutmak da işe yarayabilirAy yok dun akşm eve gırdım hiç ıyu kokmuyodu valla o kdr temzlıge göre bu kokular nereye gıdıo anlamıyorum. Gıderden çok koku gelıyor nası bas edecem
PORTAKAL MANGO KOKULU REKLAM YAPMIM:)G.... boyle bıblo gibiSprey gıbı olandan mı
Gideler için naftalin gibi bi kokulr var yuvarlak yuvarlak adını tam bilmiyorum onlar kötü kokuyu önlüyor ama çocuğunuz varsa dikkt edin ağzına alabilirMesela dun akşm eve gırdım hiç mis gıbı kokmuyordu hatta gıder kokuyordu(
Rutubet yok da hiç bişi kokmasa mobılyalar kokuyo mesela. Ben se parfum gıbı mis koksun istiyorumKoku spreyi kullanabilirsiniz. Evinizdd rutubet mi var acaba o aklima geldi?
Tuvalet için kokulu 32li tuvalet kağıdı al. Odalar için airwick otomatik parfümleme cihazı al. Evin rutubetli ya da nem tutan bir yer ise kolay kolay parfüm kokutamazsın. Koltuk, tül, perde gibi kumaşımsı ürünlerini leke ve iz bırakmayacak ürünler ile parfümleyebilirsin. Oda parfümü olarak pasif, yani koku çubukları benzeri şeyler alabilirsin ama istediğin etkiyi vermeyecektir. Fısfıslı oda parfümü aldığında havadan sıktığında evde etkili bir koku elde edersin ama uzun vadede hem etrafta çok fazla deodorant atığı oluşacak hemde partiküller cam yüzeylere yapışıp yağlı/lekeli iz bırakacaktır. Antreye airwick oto fısfıs, odalara tül ve perdelere elle sıkılabilen oda fısfıs öneririm. Leke bırakmaması için yakından değil uzaktan sıkın.Sevgılı arkadaslar lütfen bana akıl verın. Benım evıme kapıdan gırınce şöyle mis gibi kokmuyor. O kdrda temzlık yapıyorum. Kıyafetlerımız hariç herseyı yyumusatıcıyla yıkıyorum. Eve bi kokosu yayılmıyor anlamıyorum neden böyle oluyor. Ayrıca yerleri amwayle siliodum sırf güzel koksun dıe GİTTİm yogun kokulu bi ürün aldım. 1saat bile kokmadı evin içinde. Bana lütfn bi akıl verın. Siz neler yapıosunz. Komsumun kapısı acılsa apartmana yumuşatıcı kokusu yayılıyor nasıl oluyor bu. Ne yapcamı şaşırdım. Evim misler gıbı koksun istıyorum. Fıkırlerınızı merakla beklıorum. Umarım konum tasınmaz((
Sevgılı arkadaslar lütfen bana akıl verın. Benım evıme kapıdan gırınce şöyle mis gibi kokmuyor. O kdrda temzlık yapıyorum. Kıyafetlerımız hariç herseyı yyumusatıcıyla yıkıyorum. Eve bi kokosu yayılmıyor anlamıyorum neden böyle oluyor. Ayrıca yerleri amwayle siliodum sırf güzel koksun dıe GİTTİm yogun kokulu bi ürün aldım. 1saat bile kokmadı evin içinde. Bana lütfn bi akıl verın. Siz neler yapıosunz. Komsumun kapısı acılsa apartmana yumuşatıcı kokusu yayılıyor nasıl oluyor bu. Ne yapcamı şaşırdım. Evim misler gıbı koksun istıyorum. Fıkırlerınızı merakla beklıorum. Umarım konum tasınmaz((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?