• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokunu bilmediğim halde çok özledim

Pamuksekermavis

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
313
351
23
33
Evet kızlar evleneli 4 buçuk yıl oldu, yaşım 26 anne olmak için çabalıyorum. Görünürde büyük bir problem olmamasına rağmen henüz olmadı.
ÜMİTLE UMUTLA NASİP EDECEĞİ GÜNÜ BEKLİYORUM

Dün akşam komşumun bebeğinin boynundan öptüm, aklımdan çıkmadı bilmediğim evlat kokusunu özlemişim eve çıkınca tamamen moralim bozuldu hatta ağladım... Takmıyorum desem de galiba çok takıyorum sadece duygularımı hep bastırıyorum
kendi yavrumu öpüp koklamak istedim onu evimde görmeyi istedim ben bilmediğim tatmadığım bu duyguları nasıl özlüyorum ? bilmiyorum ama çoooooook özlüyorum..

Lütfen bana dua edin

Şaban ayında edilen dualar kabul olur ALLAH HAYIRLI VAKTİYLE SAĞLIKLA SIHHATLE YAVRUMUZU KUCAĞIMIZA ALMAMIZI BİZE NASİP ETSİN, EVİMİZDE HUZURLA MUTLULUKLA SEVGİYLE YAVRUMUZU EŞİMLE BİRLİKTE BÜYÜTMEYİ RABBİM NASİP EYLESİN,

BEN GİBİ İÇİNDE SESSİZ ÇIĞLIKLARI OLAN EVLAT İSTEYEN TÜM HERKESE ALLAH IM NASİP ETSİN YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH.

Dua edenlerden ALLAH razı olsun..

Öncelikle dualarınıza gönülden amin..
Geçenlerde kuaförde bir bayanın kuaför beyle sohbetine kulak misafiri oldum.
Yine kuaföre sürekli gelen bir bayan hakkında konuşuluyordu . Kadın ' ona söylesek kullanmaz inattır ' filan diyordu .
Sonradan öğrendim ki bir ürün varmış adını bilmiyorum , hamile kalamayan tanıdıkları varmış ve kullanmış o ürünü 4 ay sonra hamile kalmış . Yanlış hatırlamıyorsam 7 senedir hamile kalamıyormuş .

Bunu anlatan kadında işte öteki kuaföre sık sık gelen hamile kalamayan kadın için kullansın diyordu.

Gerçekten var mıdır hamile kalmaya etkisi bilmiyorum . O an burada hamile kalmak isteyipte olmayanlar aklıma geldi.

Herbalife gibi bir ürünmüş ama başka marka ..

Rabbim en kısa sürede size bir melek nasip etsin inşallah. Allahım tüm bekleyenleri,bebeklerini sağlıklı kucağına alsın inşallah. mutlaka araştırmışsınızdır biliyorsunuzdur ama söyleyim soğan kürünü uygulayın. çok şifası var. tüm rahmi temizliyor.

Peki neden olmuyor bir sebebi var mı? Ben hayata asılmak gerektıgıne ınanıyorum ancak buna ragmen cocuk sahıbı olamayacak ınsanlar malesef var herseye ragmen, ancak sen onlardan mısın degıl mısın cabalamadan anlayamazsın.
Umarım tez zamanda guzel haberler alırsınız

Öncelikle dualarınıza gönülden amin..
Geçenlerde kuaförde bir bayanın kuaför beyle sohbetine kulak misafiri oldum.
Yine kuaföre sürekli gelen bir bayan hakkında konuşuluyordu . Kadın ' ona söylesek kullanmaz inattır ' filan diyordu .
Sonradan öğrendim ki bir ürün varmış adını bilmiyorum , hamile kalamayan tanıdıkları varmış ve kullanmış o ürünü 4 ay sonra hamile kalmış . Yanlış hatırlamıyorsam 7 senedir hamile kalamıyormuş .

Bunu anlatan kadında işte öteki kuaföre sık sık gelen hamile kalamayan kadın için kullansın diyordu.

Gerçekten var mıdır hamile kalmaya etkisi bilmiyorum . O an burada hamile kalmak isteyipte olmayanlar aklıma geldi.

Herbalife gibi bir ürünmüş ama başka marka ..

ürünü net öğrenip yazabilirseniz gerçekten çok mutlu olurum :)) teşekkürler

Yaşınız henüz genç,inşallah rabbim tez zamanda nasip eder ama ben ağlamayı falan aşırı abartı buluyorum.
Sizi yermiyorum yanlış anlamayın,yaşınız bu kadar gençken başka bebeği öpüp ağlamak abartı geliyor bana.
bende kendime şaşırdım zaten böyle bir tepkim yoktu ama içime hep bastırmışım sanırım bi yerde patladı

Canim benim, lutfen sikma o tatli canini, sizinde evladiniz olucak... ve cok mutlu olucaksin.. ama herseyin bi zamani vardır.. sabir et, duani et, hayirli bisey yap.. ki Rabbim de istediğini versin. Dualarim sizinle

Evet kızlar evleneli 4 buçuk yıl oldu, yaşım 26 anne olmak için çabalıyorum. Görünürde büyük bir problem olmamasına rağmen henüz olmadı.
ÜMİTLE UMUTLA NASİP EDECEĞİ GÜNÜ BEKLİYORUM

Dün akşam komşumun bebeğinin boynundan öptüm, aklımdan çıkmadı bilmediğim evlat kokusunu özlemişim eve çıkınca tamamen moralim bozuldu hatta ağladım... Takmıyorum desem de galiba çok takıyorum sadece duygularımı hep bastırıyorum
kendi yavrumu öpüp koklamak istedim onu evimde görmeyi istedim ben bilmediğim tatmadığım bu duyguları nasıl özlüyorum ? bilmiyorum ama çoooooook özlüyorum..

Lütfen bana dua edin

Şaban ayında edilen dualar kabul olur ALLAH HAYIRLI VAKTİYLE SAĞLIKLA SIHHATLE YAVRUMUZU KUCAĞIMIZA ALMAMIZI BİZE NASİP ETSİN, EVİMİZDE HUZURLA MUTLULUKLA SEVGİYLE YAVRUMUZU EŞİMLE BİRLİKTE BÜYÜTMEYİ RABBİM NASİP EYLESİN,

BEN GİBİ İÇİNDE SESSİZ ÇIĞLIKLARI OLAN EVLAT İSTEYEN TÜM HERKESE ALLAH IM NASİP ETSİN YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH.

Dua edenlerden ALLAH razı olsun..
Aminn rabbim en kısa zamanda bir bebiş bağışlar inşallah.

Doktora felan gittinizmi ?

Benim eltim soğan suyu içti 3 aylık hamile dayımın karısıda içti nur topu gibi kızı oldu.

Ben kisti felan olan içiyor diye içmemiştim rabbim bu ay vermezse önümüzdeki ay bende içicim tavsiye ederim

Aminn rabbim en kısa zamanda bir bebiş bağışlar inşallah.

Doktora felan gittinizmi ?

Benim eltim soğan suyu içti 3 aylık hamile dayımın karısıda içti nur topu gibi kızı oldu.

Ben kisti felan olan içiyor diye içmemiştim rabbim bu ay vermezse önümüzdeki ay bende içicim tavsiye ederim
TEKRAR DENİCEM, GİTMEZ OLURMUYUM TÜP DENEDİM 1 KEZ BU YAŞIMDA :(

aynı durumdayız ama benım henuz 2 yıldır olmuyor.Bazen dıyorum rabbım zamanını bılıyodur sabret.Bazen dipsiz kuyulara düşüyorum sanki içim kararıyo ümidim tukenıyo.Hele o sokaga bırakanları parayla satanları öldürenleri gördükçe konusmamaya cumle kurmamaya çalısıyorum cunku ne soylesem ısyana gırıcek biliyorum.

TEKRAR DENİCEM, GİTMEZ OLURMUYUM TÜP DENEDİM 1 KEZ BU YAŞIMDA :KK43:
Anladım canım sen rabbinden iste o verir inşallah..

Dün eşim istihare namazına yattı çocyğumuz olucakmı hayırlımı hayırsızmı diye rüyasında hamile bir tanıdığımızı görmüş ve erkek çocuğa işaretmiş...

Bir istihareye yat rabbimden iste inşallah herşey yoluna girer.

Her hangi bir sorun varmı ?

sizi cok cok iyi anliyorum allah insallah gonlunuze gore versin sizde en kisa surede bir evlat sahibi olun sabir edin zamani geldiginde olacak ben inaniyorum takmayin kafaya

Back
X